Τι σημαίνει 'Ακολουθήστε' στο Twitter;

Ο όρος "Ακολουθήστε" έχει δύο συναφείς σημασίες στο Twitter

Όταν μιλάμε για την ορολογία Twitter , η λέξη "follow" χρησιμοποιείται σε δύο σενάρια:

Πώς λειτουργεί το Twitter

Κάθε φορά που γράφετε μια νέα ενημέρωση (ή τιτίβισμα ) και τη δημοσιεύετε στο προφίλ Twitter, είναι διαθέσιμη για τον κόσμο (εκτός αν ορίσετε το λογαριασμό σας για να κάνετε τα tweets σας ιδιωτικά). Αναπόφευκτα, ορισμένοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για όσα έχετε να πείτε θα θέλουν να γνωρίζουν κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα νέο tweet. Αυτά τα άτομα επιλέγουν το κουμπί Ακολουθήστε στη σελίδα προφίλ σας για να εγγραφείτε για να λαμβάνετε αυτόματα τα tweets σας. Αυτό σημαίνει ότι όταν συνδεθείτε με τους λογαριασμούς τους στο Twitter, η κύρια σελίδα τροφοδοσίας Twitter τους συμπληρώνεται με μια χρονολογική λίστα των tweets του καθενός που ακολουθούν, συμπεριλαμβανομένων των δικών σας.

Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που επιλέγετε να ακολουθήσετε. Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Twitter, στην αρχική σας σελίδα εμφανίζεται μια χρονολογική λίστα με tweets από όλους τους χρήστες που επιλέξατε να ακολουθήσετε, κάνοντας κλικ στο κουμπί Follow στις σελίδες προφίλ τους στο Twitter. Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε ή να καταργήσετε την παρακολούθηση οποιουδήποτε χρήστη Twitter θέλετε οποτεδήποτε.

Πώς να σταματήσετε τους ανθρώπους να σας ακολουθούν

Το διαδίκτυο είναι το διαδίκτυο, μερικοί άνθρωποι λένε πράγματα στο Twitter από ό, τι δεν θα έλεγαν ποτέ στην πραγματική ζωή. Χάρη στην ανωνυμία, σηκώνουν το θάρρος τους στον κυβερνοχώρο και λένε τα βλαβερά πράγματα. Εάν τα πράγματα είναι στραμμένα προς εσάς, μπλοκάρετε το άτομο που τα δημοσίευσε και αυτό το άτομο δεν θα σας επιτρέπεται πλέον να σας ακολουθήσει. Ωστόσο, μπορούν να κάνουν νέο λογαριασμό και να σας ακολουθήσουν ξανά και να κατευθύνουν το vitriol σας. Το Twitter εργάζεται σκληρά (μερικοί μπορεί να μην λένε αρκετά σκληρά) για να κάνουν αυτό το καλύτερο, αλλά προς το παρόν, το κουμπί Block είναι η πρώτη σας γραμμή άμυνας. Θυμηθείτε ότι πηγαίνει και οι δύο τρόποι. Εάν λέτε να φτιάξετε λέξεις, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε μπλοκαρισμένοι.