Κορυφαίες 5 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Blogs και φωτογράφηση News Blogs

Τα ιστολόγια της κάμερας μπορούν να αποτελέσουν βασική πηγή πληροφοριών για τις νέες κάμερες και τις νέες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τέτοια blogs σχετικά με πιθανές νέες κυκλοφορίες υλικολογισμικού για υπάρχουσες φωτογραφικές μηχανές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενες ανακλήσεις. Για έμπειρους φωτογράφους, η πρόσβαση σε αυτό το είδος πληροφοριών μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δουλειά της φωτογραφίας σας.

Ακόμη και άπειροι και νέοι φωτογράφοι συχνά μπορούν να βρουν κάτι ενδιαφέρον στο blog ειδήσεων φωτογραφίας. Τέτοια blogs θα σας δώσουν πρόσβαση σε διάφορες εκθέσεις ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, περιγράφοντας τις τελευταίες κυκλοφορίες μοντέλων φωτογραφικών μηχανών και μερικές από τις νέες τεχνολογίες που μπορείτε να περιμένετε να δουν στο εγγύς μέλλον στην αγορά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

Φυσικά αν ψάχνετε για συμβουλές φωτογραφίας, πληροφορίες σχετικά με τεχνολογίες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, λίστες με τις καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή τις τελευταίες κριτικές ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, ο δικτυακός τόπος About Cameras μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε! Απλά κάντε κλικ στους συνδέσμους που αναφέρονται εδώ για να δείτε τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Αλλά αν ψάχνετε για τις τελευταίες ειδήσεις στον κόσμο των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, εδώ είναι ένα blogroll των κορυφαίων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και ειδήσεων ιστολογίων ειδήσεων. Εκτός από τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις "Πληροφορίες για τις κάμερες", αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να παράσχουν κάποιες καλές πληροφορίες καθώς προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα για τη φωτογραφία ή αναζητάτε πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη νέα κάμερα για τις ανάγκες σας.

01 από 05

Τα DigiCams του Steve

Getty Images / Gary Burchell

Η τοποθεσία DigiCams του Steve περιλαμβάνει ένα blog στην πρώτη σελίδα, η οποία παρακολουθεί όλες τις τελευταίες ειδήσεις και πληροφορίες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για επίσκεψη κατά τη διάρκεια των εμπορικών εκθέσεων κατασκευαστών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, για παράδειγμα, καθώς πολλές από τις τελευταίες τεχνολογίες κάμερας παρουσιάζονται σε αυτές τις εκπομπές και θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ!

Η τοποθεσία blog του Steve's Darkroom είναι ένας άλλος μεγάλος πόρος αν ψάχνετε για κάποιες μη επικρατούσες ειδήσεις σχετικά με τις φωτογραφικές μηχανές, τους εκτυπωτές φωτογραφιών και τη φωτογραφία. Κάποιες δροσερές τεχνικές φωτογραφίας υπογραμμίζονται και εδώ, ενδεχομένως προκαλώντας κάποιες ιδέες για νέες συνθέσεις και θέματα φωτογραφίας που θα δοκιμάσουν. Περισσότερο "

02 του 05

Ψηφιακή αναθεώρηση φωτογραφιών

Αυτός ο ιστότοπος είναι βαρύς στις τελευταίες ειδήσεις ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, που είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Το blog διατηρεί επίσης ενημερωμένους τους επισκέπτες σχετικά με τα πιο πρόσφατα δελτία τύπου κατασκευαστών, νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών και προδιαγραφές. Έτσι, αν ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με τυχόν νέες κυκλοφορίες φωτογραφικών μηχανών, το DP Review είναι ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε.

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης μια ενεργή ροή Twitter, η οποία περιλαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με τον κόσμο της φωτογραφίας και τις τελευταίες τεχνολογίες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Περισσότερο "

03 του 05

Φωτογραφικό Blog

Υπάρχει μια συμπαγής συλλογή ειδήσεων σχετικά με τις νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις φωτογραφίας που διεξάγονται παγκοσμίως στον ιστοχώρο του Blog της Φωτογραφίας. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σχετικά με αυτό το ιστολόγιο blog news site είναι ότι μερικές από τις πληροφορίες που βρέθηκαν εδώ είναι διαφορετικές και δύσκολες να βρεθούν σε άλλες τοποθεσίες. Αν είστε φωτογράφος που πραγματικά θέλει να εργαστεί με λογισμικό επεξεργασίας εικόνας και να κάνει αλλαγές στις εικόνες σας, η ιστοσελίδα του Blog Φωτογραφίας περιλαμβάνει αρκετές θέσεις σχετικά με το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί σε άλλους ιστότοπους. Περισσότερο "

04 του 05

PetaPixel

Η ιστοσελίδα του PetaPixel περιέχει μια καλή συλλογή ειδήσεων φωτογραφίας στο blog του. Μια από τις καλύτερες πτυχές αυτού του ιστολογίου είναι ότι παρέχει επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της φωτογραφίας, η οποία είναι μια δροσερή πτυχή αυτού του ιστολογίου. Θα βρείτε πολλές φωτογραφίες του ιστορικού εξοπλισμού κάμερας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με μουσειακά εκθέματα σχετικά με τον κόσμο της φωτογραφίας.

Και αν είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για την επαγγελματική φωτογραφία, καθώς ίσως και να μάθει πώς να μετατρέψει το χόμπι σε έναν τρόπο να κερδίσει χρήματα, αυτό το blog έχει κάποιες καλές συμβουλές από καιρό σε καιρό. Περισσότερο "

05 του 05

Φωτογραφικό κόλπο

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα τελευταία εξαρτήματα εξοπλισμού φωτογραφικών μηχανών DSLR, ο Φωτογραφικός κόλπος έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το εργαλείο που διατίθεται στο ιστολόγιό του.

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό του Photography Bay είναι η δημοσίευση ομάδων φωτογραφιών από τους αναγνώστες του ιστολογίου. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε πολλές δροσερές φωτογραφίες εδώ, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές ιδέες για το θέμα της φωτογραφίας σας. Περισσότερο "