Λίστα 3D Διαγωνισμών - Προφανείς Διαγωνισμοί CG

Μετακίνηση της τέχνης σας προς τα εμπρός μέσω του ανταγωνισμού

Επειδή πιστεύουμε τόσο έντονα τον θετικό αντίκτυπο της προβολής του έργου σας, δημιουργήσαμε δύο νέους πόρους για να συμπληρώσουμε τη λίστα δημοφιλών τρισδιάστατων φόρουμ και ιστοτόπων κοινότητας .

Εάν δεν συμμετέχετε ήδη σε ένα φόρουμ CG, είναι κάτι που συνιστούμε ανεπιφύλακτα και σας παροτρύνουμε να δείτε τουλάχιστον το σύνδεσμο που δώσαμε.

Ωστόσο, εάν έχετε ήδη ένα αγαπημένο φόρουμ και ήρθαν σε αναζήτηση φήμης και δόξας, διαβάστε παρακάτω! Στο υπόλοιπο άρθρο θα επικεντρωθούμε στους πολυάριθμους διαγωνισμούς 3D τέχνης που είναι διαθέσιμοι στους επίδοξους καλλιτέχνες μοντελιστές, εμψυχωτές και εικαστικούς εφέ :

Γιατί πρέπει να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς:

Ένα μονοκατοικία. Μια εικόνα που έγινε χρησιμοποιώντας το Blender 3D. Mayqel GFDL ή CC-BY-SA-3.0 μέσω του Wikimedia Commons

Οι διαγωνισμοί είναι ένας απίστευτος τρόπος για να μετακινήσετε την τέχνη σας προς τα εμπρός, επειδή συχνά σας αναγκάζουν να εργάζεστε σε έννοιες και θέματα εκτός της τυπικής σας ζώνης άνεσης, με το επιπλέον όφελος της ανταγωνιστικής πίεσης & αυστηρών προθεσμιών.

Είτε κερδίζετε είτε χάνετε είναι δίπλα στο σημείο - αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι διαγωνισμοί είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε μια αντικειμενική εξωτερική γνώμη για το έργο σας και η δημόσια λογοδοσία κάνει πολύ πιο πιθανό ότι θα δείτε το έργο σας μέχρι το τέλος .

Η πλειοψηφία των 3D διαγωνισμών γύρω από το διαδίκτυο διοικούνται από φόρουμ, κατασκευαστές λογισμικού και παρόχους κατάρτισης και έχουν χρησιμεύσει ως χώρος αναπαραγωγής για μερικά από τα καλύτερα ταλέντα στον κλάδο.

Αν και πολλές από τις επιλογές αυτής της λίστας είναι περισσότερο ενάντια στη «φιλική πρόκληση» και στη συνέχεια στο σύνολο του ανταγωνισμού, υπάρχουν ένα ή δύο με αρκετά υψηλά προφίλ για να ξεκινήσει η καριέρα σου αν έκανες μια νίκη ) είσοδος.

Πολλοί 3D διαγωνισμοί οργανώνονται από την κοινότητα, επομένως μπορεί να υπάρξει μεγάλη ανακολουθία ως προς το πόσο συχνά τρέχουν. Αντί να βάζουμε μαζί μια αναξιόπιστη λίστα με κάθε διαγωνισμό CG, μπορούμε να σκεφτούμε, εδώ είναι μερικές από τις πιο συνεπείς:

Η λίστα 3D διαγωνισμών:

Ανθρώπινο μάτι με πλανήτη γη, έργα τέχνης ηλεκτρονικών υπολογιστών VICTOR DE SCHWANBERG / Getty Images