Τι να κάνετε εάν η Apple TV δεν θα συνδεθεί με τις υπηρεσίες iTunes

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης

Η Apple TV 4 είναι μια από τις καλύτερες λύσεις streaming για την τηλεόραση. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα ακόμα κι αν θέλουν μόνο να ακούν τη μουσική που κατέχουν στο iTunes. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά τι πρέπει να κάνουμε εάν έχουμε πρόβλημα να συνδεθούμε με το iTunes από μια τηλεόραση Apple ; Ακολουθεί τι πρέπει να κάνετε εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση της Apple TV με το λογαριασμό σας στο iTunes.

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης Apple TV

Εάν έχετε πει ότι το σύστημά σας δεν μπορεί να συνδεθεί στο iTunes, μην πάρετε τη λέξη του συστήματος γι 'αυτό: αφήστε το για μια στιγμή ή δύο και δοκιμάστε ξανά. Εάν η Apple TV εξακολουθεί να μην μπορεί να συνδεθεί στο iTunes (ή iCloud), τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Είναι η Apple TV σας κατεψυγμένη;

Εάν η Apple TV έχει παγώσει, αποσυνδέστε την από την πρίζα και συνδέστε την ξανά.

2. Δύναμη Επανεκκινήστε την τηλεόραση Apple

Η απάντηση σε τυποποιημένο χρυσό σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα είναι να αναγκάσει την επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό είναι συχνά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να επιλύσετε προβλήματα με μια τηλεόραση Apple. Για να αναγκάσετε να επανεκκινήσετε το σύστημα, πατήστε και κρατήστε πατημένα τα κουμπιά Μενού και Αρχική σελίδα στο Apple Siri Remote για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Θα δείτε ότι το λευκό φως στο μπροστινό μέρος της Apple TV αρχίζει να αναβοσβήνει και το σύστημα επανεκκινείται. Θα πρέπει τώρα να ελέγξετε εάν το πρόβλημα σύνδεσης στο iTunes έχει πάει, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις θα το κάνει.

3. Αναβαθμίστε το λογισμικό συστήματος TVOS

Αν αυτό δεν λειτούργησε, είναι πιθανό να πρέπει να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος TVOS. Πατήστε στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημερώσεις λογισμικού> Ενημέρωση λογισμικού και ελέγξτε για να δείτε αν έχετε διαθέσιμη λήψη. Αν υπάρχει διαθέσιμη λήψη, κάντε λήψη - ή ενεργοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης .

4. Το δίκτυό σας λειτουργεί;

Εάν η Apple TV σας δεν μπορεί να φτάσει καν στους διακομιστές αναβάθμισης για να ελέγξει για μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα λογισμικού, πιθανότατα έχετε πρόβλημα σύνδεσης στο Internet. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη σύνδεσή σας στις Ρυθμίσεις> Δίκτυο> Τύπος σύνδεσης> Κατάσταση δικτύου .

5. Πώς να επανεκκινήσετε τα πάντα

Αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας, θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση όλων των στοιχείων: της Apple TV, του δρομολογητή (ή του ασύρματου σταθμού βάσης) και του μόντεμ. Ενδέχεται να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε μόνο ορισμένες συσκευές, ανάλογα με τον κατασκευαστή. Αφήστε και τα τρία μακριά για ένα λεπτό περίπου. Στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση τους με την ακόλουθη σειρά: μόντεμ, σταθμός βάσης, Apple TV.

6. Ελέγξτε εάν οι υπηρεσίες της Apple λειτουργούν

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει σφάλμα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Apple. Μπορείτε να ελέγξετε ότι όλες οι υπηρεσίες είναι λειτουργικές στον ιστότοπο της Apple. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε λίγο χρόνο. Η Apple συνήθως διορθώνει γρήγορα τα προβλήματα. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τη σελίδα εξυπηρέτησης και υποστήριξης του ISP για να βεβαιωθείτε ότι η ευρυζωνική σας σύνδεση λειτουργεί σωστά.

7. Υπάρχει άλλη συσκευή που παρεμβαίνει στο δίκτυό σας Wi-Fi;

Εάν συνδέσετε την Apple TV σας στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας Wi-Fi, τότε μπορείτε εσείς ή κάποιος γείτονας να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρονική συσκευή που παρεμβαίνει στο ασύρματο δίκτυο.

Οι συνηθέστερες πηγές τέτοιων παρεμβολών περιλαμβάνουν φούρνους μικροκυμάτων, ασύρματα ηχεία, μερικές οθόνες και οθόνες, δορυφορικό εξοπλισμό και τηλέφωνα 2,4 GHz και 5 GHz.

Αν έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα μια ηλεκτρονική συσκευή που ενδέχεται να προκαλεί παρεμβολές στο δίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε να την απενεργοποιήσετε. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα της Apple TV σας; Αν το κάνει τότε μπορεί να θέλετε να μετακινήσετε το νέο εξοπλισμό σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού σας ή να μετακινήσετε την Apple TV.

8. Αποσυνδεθείτε από το αναγνωριστικό της Apple σας

Μπορεί να σας βοηθήσει να αποσυνδεθείτε από το αναγνωριστικό της Apple στην Apple TV σας. Κάνετε αυτό σε Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> iTunes και App Store όπου επιλέγετε Sign Out. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

9. Αποσυνδεθείτε από το δίκτυό σας Wi-Fi

Μπορείτε επίσης να επιλύσετε προβλήματα που επιμένουν αν αποσυνδεθείτε από το δίκτυό σας Wi-FI χρησιμοποιώντας τις επιλογές> Γενικά> Δίκτυο> Wi-Fi> επιλέξτε το δίκτυό σας> κάντε κλικ στην επιλογή "Ξεχάστε το δίκτυο".

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή " Ξεχάστε το δίκτυο" και κάντε επανεκκίνηση της Apple TV (όπως παραπάνω). Μόλις γίνει επανεκκίνηση του συστήματός σας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το iTunes Store στο Settings> iTunes Store> AppleIDs> Sign Out . Επανεκκινήστε το σύστημα και εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία του Wi-Fi και του λογαριασμού σας.

10. Πώς να επιστρέψετε την Apple TV σας σε κατάσταση νωπών στο εργοστάσιο

Η πυρηνική επιλογή είναι να επαναφέρετε την Apple TV σας. Αυτό επιστρέφει την Apple TV σας στην κατάσταση του εργοστασίου.

Όταν το κάνετε αυτό, θα απαλλαγείτε από κάθε πρόβλημα λογισμικού που μπορεί να καταστρέψει την ψυχαγωγική σας εμπειρία, αλλά θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το σύστημά σας ξανά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει επίσης να επανεγκαταστήσετε τα πάντα και να εισάγετε ξανά όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Για να επαναφέρετε την Apple TV, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Γενικές> Επαναφορά και επιλέξτε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων . Η διαδικασία θα διαρκέσει μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ρυθμίσετε ξανά την Apple TV σας.

Ας ελπίσουμε ότι μία από αυτές τις λύσεις έχει λειτουργήσει. Εάν δεν επιλύσουν το πρόβλημά σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για την περιοχή σας.