Προβολείς DVD και οθόνες DVD Headrest

Επιλογές και επιλογές για την παρακολούθηση DVD, Blu-ray και ψηφιακού βίντεο στο αυτοκίνητό σας

Το κύριο πλεονέκτημα ενός DVD player για τα προσκέφαλα, σε σύγκριση με όλους τους άλλους τρόπους που μπορείτε να παρακολουθήσετε DVD σε ένα αυτοκίνητο , είναι ότι δεν καταλαμβάνουν κανένα χώρο. Οι ενσωματωμένες μονάδες είναι επίσης εξαιρετικά εύκολες στην εγκατάσταση, καθώς ενσωματώνονται σε προσκέφαλα αντικατάστασης, ενώ οι φορητές μονάδες κρεμάσματος είναι ακόμα ευκολότερες στη χρήση. Υπάρχει επίσης χώρος για ένα τεράστιο ποσό προσαρμογής με αυτόν τον τύπο συστήματος, λόγω του γεγονότος ότι ένα DVD player προσκέφαλου μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί από μόνο του ή σε συνδυασμό με ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα πολυμέσων μέσα στο αυτοκίνητο.

Plug and Play Vs. Cut και Patch Vs. Οι κρεμάστρες είναι ενεργοποιημένες

Ενώ υπάρχουν στην αγορά κυριολεκτικά εκατοντάδες DVD players, όλα αυτά μπορούν να χωριστούν σε τρεις σημαντικές κατηγορίες. Ο πρώτος τύπος έχει σχεδιαστεί για να τοποθετηθεί σε υπάρχοντα προσκέφαλο. Αυτό συνεπάγεται την κοπή στο προσκέφαλο για να δημιουργηθεί χώρος για το DVD player, οπότε η εγκατάσταση μιας από αυτές τις μονάδες δεν είναι για το αδύναμο της καρδιάς. Συνήθως έρχονται με στεφάνες που κρύβουν το κομμένο υλικό προσκέφαλου, γεγονός που καθιστά δυνατή την απρόσκοπτη εγκατάσταση.

Ο επόμενος τύπος DVD player προσκέφαλου προσφέρεται προ-εγκατεστημένος σε προσκέφαλο αντικατάστασης. Αυτές οι μονάδες είναι συνήθως διαθέσιμες σε μια ποικιλία χρωμάτων, αν και δεν είναι πάντα δυνατό να βρεθεί μια τέλεια αντιστοιχία για το υλικό κάθισμα. Οι περισσότερες από αυτές τις μονάδες είναι επίσης ρυθμιζόμενες, πράγμα που τους επιτρέπει να εγκατασταθούν σε μια ποικιλία διαφορετικών οχημάτων. Το κύριο ζήτημα είναι ότι, ενώ είναι ρυθμιζόμενα, οι περισσότερες από αυτές τις μονάδες δεν προσφέρουν κάλυψη 100 τοις εκατό.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι οποιαδήποτε συσκευή DVD αντικατάστασης κεφαλής δεν θα χωρέσει στα καθίσματα σας.

Το τελευταίο και πιο εύκολο στη χρήση είναι το εξωτερικό φορητό DVD player. Αυτές οι μονάδες είναι κατ 'ουσία μόνο flatscreen DVD players που τρέχουν σε 12V. Ορισμένοι από αυτούς τους παίκτες περιλαμβάνουν το απαραίτητο υλικό για να τους συνδέσετε προσωρινά σε προσκέφαλο, ενώ άλλοι απαιτούν κάτοχο ή μεταφορέα τρίτου μέρους.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου DVD player είναι ότι είναι φοβερά φορητό, ενώ το κύριο μειονέκτημα είναι αισθητικό.

Αυτοσυνδεδεμένα εναντίον Vs. Ενσωματωμένα προσκέφαλα DVD

Ανεξάρτητα από το αν ένα DVD player προσκέφαλου είναι plug-and-play ή όχι, απαιτείται κάποιο επίπεδο καλωδίωσης. Δεδομένου ότι τα πλήρως αυτοτελείς συστήματα περιλαμβάνουν οθόνη LCD, συσκευή αναπαραγωγής DVD και ομιλητές ή έξοδο ήχου, η μόνη απαραίτητη καλωδίωση περιλαμβάνει τη σύνδεση μιας πηγής τροφοδοσίας.

Ο ενσωματωμένος παίκτης DVD μπορεί να συνδεθεί σε άλλες πηγές βίντεο και ήχου , επομένως απαιτούν πρόσθετη καλωδίωση. Ορισμένες από αυτές τις μονάδες μπορούν να συνδεθούν σε μια κεφαλή DVD, η οποία επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να παρακολουθήσουν την ίδια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή . Δεδομένου ότι περιλαμβάνουν επίσης τις δικές τους συσκευές αναπαραγωγής DVD, κάθε άτομο μπορεί επίσης να επιλέξει να παρακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα.

Έξι επιλογές κινητού τηλεφώνου για το headrest του DVD Player

Αυτοκίνητο DVD Headrest Τύπος Οθόνες Ανάλυση της οθόνης Μέγεθος οθόνης Σχετική τιμή
Pyle PL71PHB Αντικατάσταση 2 1440 x 234 7 " $ 110
Audiovox AVXMTGHR9HD Αντικατάσταση 2 800x480 9 " 419 δολάρια
RCA DRC69705 Εξωτερικός 2 480 x 234 7 " $ 87
Sylvania SDVD9805 Εξωτερικός 2 480x240 9 " $ 115
Xtrons Εξωτερικός 2 1024x600 10,1 " $ 220
Accele DVD9800 Εξωτερικός 1 800x400 9 " 249 δολάρια

Χαρακτηριστικά μπόνους DVD Player Headrest

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα για ένα DVD player για το κεφάλι να έχει κάποιος τύπος στήριξης ακουστικών.

Ορισμένες μονάδες διαθέτουν υποδοχή εξόδου στην οποία μπορούν να συνδέονται τα ακουστικά και άλλα προσφέρουν κάποιο είδος ασύρματης λειτουργίας. Οι τρεις κύριοι τύποι ασύρματων ακουστικών χρησιμοποιούν Bluetooth, υπέρυθρο ή RF για σύνδεση. Δεδομένου ότι αυτές οι τεχνολογίες δεν είναι συμβατές μεταξύ τους, είναι σημαντικό να αγοράσετε το σωστό τύπο ακουστικών μέσα στο αυτοκίνητο αφού επιλέξετε μια συσκευή αναπαραγωγής DVD για το κεφάλι.

Ορισμένες συσκευές αναπαραγωγής DVD προσφέρουν επιπλέον χαρακτηριστικά μπόνους όπως:

Οθόνες LCD

Τα προσκέφαλα LDCs είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση στα DVD player. Αυτές οι μονάδες δεν περιλαμβάνουν ενσωματωμένες συσκευές αναπαραγωγής DVD, επομένως πρέπει να συνδέονται με κάποιο είδος εξωτερικής πηγής βίντεο.

Ορισμένες ζευγοποιημένες μονάδες περιλαμβάνουν ένα στήριγμα κεφαλής DVD και ένα στήριγμα κεφαλής LCD χωρίς DVD.

Εναλλακτικές λύσεις για τους παίκτες DVD Headrest

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των iPad και άλλων υπολογιστών tablet, αυτές οι εξαιρετικά φορητές συσκευές έχουν γίνει ένας βιώσιμος τρόπος για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο βίντεο σε ένα όχημα. Ενώ δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε DVD σε tablet, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να τραβήξετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο δρόμο . Με τη στήριξη ενός φορητού υπολογιστή και έναν ασύρματο διακομιστή πολυμέσων , οι επιλογές ψυχαγωγίας είναι ατελείωτες.