Το ραδιόφωνο SiriusXM προσφέρει χριστουγεννιάτικες και μουσικές διακοπών

Το SiriusXM προσφέρει άφθονη μουσική για τα Χριστούγεννα και τις διακοπές κάθε εποχή, συμπεριλαμβανομένων των κάλαντων, της ψυχής των διακοπών, της λατινικής εποχής και της μουσικής Χανουκά. Οι προσφορές γραμμής καναλιών διακοπών καλύπτουν διάφορα είδη και στυλ από παραδοσιακά και κλασικά σε σύγχρονα κομμάτια μαζί με μερικές μοναδικές αναλήψεις για την περίοδο των διακοπών. Οι προσφορές διακοπών είναι διαθέσιμες μέσω των τυποποιημένων δορυφορικών ραδιοφωνικών καναλιών, της εφαρμογής ραδιόφωνο Internet SiriusXM και του SiriusXM.com. Οι περισσότερες εμφανίσεις επανεμφανίζονται κάθε χρόνο, αν και τα κανάλια τους μπορεί να αλλάξουν. Ορισμένα κανάλια κυκλοφορούν ήδη από την 1η Νοεμβρίου. Παρακάτω περιγράφεται μια λίστα με ό, τι μπορείτε να ακούσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Τα βασικά

Παραδοσιακές Παραδόσεις (κανάλι 4 δορυφορικό ραδιόφωνο και κανάλι 782 online): Αν ψάχνετε για ένα ντεμοντέ χριστουγεννιάτικο συναίσθημα, θα αγαπήσετε τις Παραδόσεις Παραδόσεων, που περιλαμβάνουν εποχική μουσική που εκτείνεται από τις δεκαετίες μεταξύ της δεκαετίας του 1940 και της δεκαετίας του 1960. Καλλιτέχνες όπως ο Nat King Cole, ο Andy Williams και ο Bing Crosby είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα ακούσετε.

Holly (κανάλι 70 δορυφορικό ραδιόφωνο και κανάλι 781 σε απευθείας σύνδεση): Το κανάλι Holly παίζει σύγχρονα πακέτα διακοπών με τραγούδια Kelly Clarkson, Pentatonix, Josh Groban, Madonna, Trans-Siberian Orchestra, Brian Setzer, Jimmy Buffett, Mariah Carey κ.α.

Η ταινία Holiday Pops προσφέρει τα κλασικά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τα αγαπημένα των διακοπών που εκτελούνται από γνωστούς κλασσικούς μουσικούς όπως η χορωδία Mormon Tabernacle Chore, ο Luciano Pavarotti, η Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης, η Χορωδία του King's College, η Boston Pops, και ο Thomas Hampson.

Χώρα των Χριστουγέννων (δορυφορικό κανάλι 58, κανάλι 784 διαδικτύου): Το Country Christmas Channel διαθέτει μια ποικιλία από Χώρα Χριστουγεννιάτικη μουσική από τον Garth Brooks, τον Carrie Underwood και τον Willie Nelson, μαζί με τους γνωστούς DJs όπως Dolly Parton, Little Big Town και Brenda Ο Lee παίρνει τη μουσική και μοιράζεται προσωπικές αναμνήσεις. Χώρα των Χριστουγέννων περιλαμβάνει επίσης το "12 Ημέρες της Χρονιάς των Χριστουγέννων ζωντανά", μια σειρά που χαρακτηρίζει έναν διαφορετικό καλλιτέχνη κάθε μέρα για 12 ημέρες. Οι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τους Collin Raye, John Michael Montgomery, TG Sheppard, Exile, τους αδελφούς Bellamy, τον Mark Wills και τον Johnny Lee.

Ακουστικά Χριστούγεννα (δορυφορικό κανάλι 14): Οι λάτρεις της ακουστικής μουσικής διακοπών μπορούν να γιορτάσουν σε αυτό το κανάλι καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών. Περιμένουμε τραγούδια από καλλιτέχνες όπως ο James Taylor, η Norah Jones, τα Indigo Girls, ο Tori Amos, ο Jewel και ο Jason Mraz.

Μια διαφορετική μουσική συστροφή

Το ραδιόφωνο Hanukkah (κανάλι 77) διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή μουσικής με θέματα Χανουκά, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων, παραδοσιακών και παιδικών επιλογών, καθώς και καθημερινές σκέψεις και προσευχές που σχετίζονται με τις διακοπές.

Το Navidad (κανάλι 785) διαθέτει λατινική μουσική διακοπών και παραδοσιακούς ήχους, όπως ο Jose Feliciano, ο Fania All-Stars, ο Gloria Estefan, ο Marco Antonio Solis, ο El Gran Combo και ο Τίτο Ελ Μπμπίνο.

Το Holiday Soul (κανάλι 49 του δορυφόρου, κανάλι 786 διαδικτύου) προσφέρει κλασική ψυχή και μουσική από τη δεκαετία του '60 και του '70, μαζί με την R & B μουσική διακοπών από τη δεκαετία του '80 και τη δεκαετία του '90. Οι καλλιτέχνες συμπεριλαμβάνουν την Whitney Houston, την Αρέθια Φράνκλιν, τον Michael Jackson, τον Luther Vandross, τον Smokey Robinson & τα Θαύματα, τον Dionne Warwick, τους τέσσερις κορυφαίους, τους Supremes, τους O'Jays, τον James Brown, τους πειρασμούς Lou Rawls και τον Toni Braxton.

Παρακολουθήστε το Santa και γιορτάστε το νέο έτος

Εσείς και τα παιδιά σας μπορείτε να παρακολουθήσετε την ποδηλασία του Σάντα στην Παραμονή των Χριστουγέννων στο Kids Place Live (κανάλι 78 δορυφόρος). Το SiriusXM βασίζεται σε "φίλους στη Διοίκηση της Βορείου Αμερικανικής Αεροπορικής Άμυνας (NORAD)" για να παρέχει την τεχνολογία για να εντοπίσει τον τόπο του Santa. Μπορείτε να ακολουθήσετε στο ραδιόφωνο σας. Συντονιστείτε κάθε 20 λεπτά ξεκινώντας στις 4 μ.μ. ET 24 Δεκεμβρίου για την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τη θέση του έλκηθρου.

Νέο Έτος (δορυφορικό κανάλι 4, κανάλι 782 Διαδίκτυο): Το απόλυτο soundtrack για πάρτι της Πρωτοχρονιάς σε όλη τη χώρα διαθέτει τα μεγαλύτερα, αξιοθαύμαστα party parties από τα είδη σε όλη τη μουσική πλατφόρμα της SiriusXM.