Φωτογραφική συλλογή Pioneer VSX-1019AH-K

01 από 12

Δέκτης Home Cinema Pioneer VSX-1019AH-K - Μπροστινή όψη με εξαρτήματα

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - Μπροστινή όψη με εξαρτήματα. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Ο δέκτης Home Cinema Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών παρέχει πρακτικά χαρακτηριστικά και καλή απόδοση ήχου σε ένα προσιτό πακέτο. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά είναι η ενσωματωμένη είσοδος Dolby TrueHD και DTS-HD, τέσσερις είσοδοι εισόδου HDMI, μετατροπή βίντεο αναλογικού σε HDMI και αναβάθμιση βίντεο έως και 1080p . Τα επιπλέον μπόνους περιλαμβάνουν σύνδεση μέσω iPod μέσω μιας κατάλληλης μπροστινής θύρας USB (χωρίς προαιρετικό σταθμό σύνδεσης), συμβατότητα δορυφορικής ραδιοεπικοινωνίας Sirius και σύστημα PQLS Pioneer (Precision Quartz Locking System) της Pioneer για αναπαραγωγή δίσκων αντι-jitter CD με συμβατούς αναπαραγωγούς Blu-ray Disc Pioneer.

Για μια πιο προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του VSX-1019AH, προχωρήστε με την παρακάτω συλλογή φωτογραφιών.

Επιπλέον, μετά από την εξέταση της φωτογραφικής συλλογής, διαβάστε και τις δύο σύντομες και πλήρεις αναθεωρήσεις μου, καθώς και τις συμπληρωματικές δοκιμές επιδόσεων βίντεο .

Για να ξεκινήσετε αυτή τη φωτογραφία κοιτάξτε το Pioneer VSX-1019AH-K, εδώ είναι μια φωτογραφία του δέκτη και των αξεσουάρ που περιέχονται στο κουτί.

Ξεκινώντας κατά μήκος της πλάτης από αριστερά προς τα δεξιά, υπάρχει ασύρματο τηλεχειριστήριο (και μπαταρίες), κεραία AM και αναδιπλούμενη βάση και καλώδιο AC. Προχωρώντας προς τα εμπρός, ξεκινώντας από τα αριστερά, είναι ένα καλώδιο σύνδεσης iPod, το κάλυμμα εισόδου AV του μπροστινού πίνακα, η κεραία FM και το μικρόφωνο για χρήση με τη λειτουργία MCACC). Ανάπαυσης κάτω είναι η εγγύηση, οι πληροφορίες εγγραφής προϊόντος και το εγχειρίδιο χρήσης.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

02 από 12

Δέκτης Home Cinema Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών - Μπροστινή όψη

Δέκτης Home Cinema Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών - Μπροστινή όψη. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία είναι πλήρης προβολή του μπροστινού μέρους του Pioneer VSX-1019AH-K.

Στην επάνω αριστερή πλευρά βρίσκεται το πλήκτρο Power / Standby. Στο κέντρο βρίσκεται η οθόνη κατάστασης LED.

Ο Κύριος επιλογέας εισόδου βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος και ο κύριος έλεγχος έντασης είναι στην κάτω δεξιά πλευρά. Ακριβώς στα δεξιά του κύριου ελέγχου έντασης είναι οι μπροστινές είσοδοι AV.

Για πιο λεπτομερή εμφάνιση και εξήγηση των υπόλοιπων χειριστηρίων και εισόδων που βρίσκονται στον μπροστινό πίνακα, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία αυτής της συλλογής.

03 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - μπροστά χειριστήρια

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - μπροστά χειριστήρια. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα μια κοντινή φωτογραφία του μπροστινού πίνακα ελέγχου του VSX-1019AH-K.

Ξεκινώντας με το πάνω τμήμα της φωτογραφίας είναι ο πίνακας οθόνης LED. Αυτός ο πίνακας δείχνει την κατάσταση όλων των λειτουργιών του δέκτη.

Ακριβώς κάτω από το πλαίσιο LED είναι μια σειρά κουμπιών και λυχνιών κατάστασης για συντονισμό ζώνης συντονισμού 1 και +, Phase cotnrol, MCACC, κατάσταση εισόδου HDMI, και παρουσιάζει το δέκτη.

Το Preset - και το Preset + είναι τα κουμπιά που χρησιμοποιείτε για να επιλέξετε προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Προχωρώντας προς τα κάτω, η επόμενη σειρά καταλαμβάνεται από πρόσθετες λειτουργίες: Αυτόματο Surround / ALC / Stream Direct, Στερεοφωνικό, Προηγμένο Surround, Πρότυπο Surround, Ηχεία, Έλεγχος Πολλαπλών Ζώνων και Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση Πολυζώνων.

Το Auto Surround / ALC / Stream Direct αλλάζει μεταξύ των λειτουργιών βελτίωσης ήχου (όπως η επεξεργασία ήχου surround), Auto Level Control (προσαρμογή τύπου δυναμικής εμβέλειας) και η λειτουργία παράκαμψης Direct Stream με την δυνατότητα των σημάτων ήχου να περνούν από τον δέκτη ανεπηρέαστο από επιπλέον βελτίωση.

Το στερεοφωνικό κουμπί μεταβαίνει ανάμεσα στο τυπικό στερεοφωνικό και στο μπροστινό επίπεδο surround. Το surround της εμπρός σκηνής παράγει εφέ ήχου surround χρησιμοποιώντας μόνο τα μπροστινά ηχεία και το subwoofer. Αυτή είναι μια επιλογή εάν δεν έχετε χωριστά ηχεία surround.

Το κουμπί Advanced Surround παρέχει πρόσβαση σε πρόσθετη επεξεργασία ήχου surround, Sci-Fi, τηλεόραση, αθλητισμό, κλασική κλπ ...

Το κουμπί Standard Surround παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες Dolby Digital και DTS που σχετίζονται με το περιβάλλον ήχο.

Το κουμπί Ηχείων μεταβαίνει ανάμεσα στα ηχεία A ή τα ηχεία B - εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο ρύθμισης.

Τα πλήκτρα πολλαπλών ζωνών ενεργοποιούν ή απενεργοποιούν αυτή τη λειτουργία και παρέχουν έλεγχο του συστήματος της 2ης ζώνης.

Τέλος, στο κάτω αριστερό μέρος του μπροστινού πίνακα βρίσκεται η έξοδος ακουστικών και στην κάτω δεξιά πλευρά οι είσοδοι εισόδου Audio Video της πρόσοψης, οι οποίες περιλαμβάνουν μια θύρα USB για εισόδους iPod, iPhone και Flash Drives, Composite Video και Stereo Audio και τέλος την είσοδο μικροφώνου ρύθμισης MCACC (το μικρόφωνο παρέχεται).

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

04 από 12

Δέκτης Home Cinema Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών - Πίσω όψη

Δέκτης Home Cinema Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών - Πίσω όψη. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία μια συνολική άποψη του πίσω πλαισίου σύνδεσης του VSX-1019AH-K.

Μετακινώντας από την κορυφή της πίσω πλευράς είναι οι τέσσερις είσοδοι HDMI και μία έξοδος, ακολουθούμενες από τις δύο ψηφιακές ομοαξονικές και 2 ψηφιακές οπτικές είσοδοι ήχου και τέλος τις συνδέσεις κεραίας / δέκτη Sirius και AM / FM κεραίας.

Μετακινώντας το τρίτο τρίτο του μεσαίου τμήματος του πίσω πίνακα, είναι τα δύο σετ εισόδων και εξόδων βίντεο συνιστωσών , μια σειρά αναλογικών εισόδων και εξόδων βίντεο αναλογικού ήχου και Composite , οι αναλογικές είσοδοι ήχου 5.1 καναλιών και έξοδος προενισχυτή για powered subwoofer.

Η συμπλήρωση του κάτω τμήματος του πίσω φατνώματος είναι οι ενσύρματες απομακρυσμένες συνδέσεις (για προσαρμοσμένη ασφάλεια ή κεντρική χρήση του τηλεχειριστηρίου) και τις συνδέσεις μεγαφώνων.

Για μια πιο προσεκτική ματιά στις συνδέσεις του μεγαφώνου, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

05 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - Συνδέσεις ηχείων

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - Συνδέσεις ηχείων. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Ακολουθεί ένα εξαιρετικό κοντινό πλάνο των συνδέσεων Speaker που παρέχονται στον δέκτη Home Cinema VSX-1019AH-K της Pioneer.

Οι συνδέσεις ηχείων μπορούν να φιλοξενήσουν πολλούς τύπους ρυθμίσεων.

Ακολουθούν οι ρυθμίσεις ομιλητών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

1. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πλήρη ρύθμιση 7.1 καναλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνδέσεις μπροστινού, κεντρικού, surround και surround back.

2. Εάν θέλετε να έχετε το σύστημα VSX-1019AH-K σε σύστημα 2ης ζώνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνδέσεις Front, Center και Surround για να τροφοδοτήσετε ένα σύστημα 5.1 καναλιών στο κεντρικό σας δωμάτιο και να χρησιμοποιήσετε τις συνδέσεις surround πίσω ηχείων για να τροφοδοτήσετε Σύστημα ηχείων δύο καναλιών δεύτερης ζώνης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν θέλετε να τρέξετε και ένα σύστημα 7.1 καναλιών στο κυρίως σας, μπορείτε ακόμα να έχετε ένα σύστημα Zone 2, αλλά θα πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τις έξοδοι προειδοποίησης Zone 2 στο VSX-1019AH-K σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό ενισχυτή για τη Ζώνη 2. Για λεπτομέρειες σχετικά με την ιδέα και την εφαρμογή της λειτουργίας πολλαπλών ζωνών για δέκτες οικιακού κινηματογράφου, ανατρέξτε στο άρθρο μου: Δέκτες Home Cinema και η λειτουργία Multi-Zone .

3. Εάν θέλετε να Bi-Amp τα μπροστινά κύρια ηχεία σας (μερικά ηχεία έχουν ξεχωριστά τερματικά για τα τμήματα του tweeter / midrange και woofer). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ακροδέκτες των ηχείων Main και Surround Back για να το ολοκληρώσετε.

Εκτός από τις συνδέσεις φυσικών ηχείων, θα χρειαστεί επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές ρύθμισης μενού του δέκτη για να στείλετε τις σωστές πληροφορίες σήματος στους ακροδέκτες των ηχείων, με βάση την επιλογή διαμόρφωσης ηχείων που χρησιμοποιείτε.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

06 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - Εσωτερική όψη προς τα εμπρός

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - Εσωτερική όψη προς τα εμπρός. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα μια φωτογραφία του εσωτερικού του VSX-1019AH-K όπως φαίνεται από μπροστά. Όπως μπορείτε να δείτε, το εσωτερικό του δέκτη είναι γεμάτο καλά, με τις πλάκες επεξεργασίας ήχου και βίντεο να είναι στρωμένες κατά μήκος του αριστερού και του κέντρου του εσωτερικού. Η αριστερή πίσω γωνία του εσωτερικού (από αυτήν την οπτική γωνία) καταλαμβάνεται από την τροφοδοσία ρεύματος και τα σχετικά κυκλώματα.

Επίσης, από αυτήν την οπτική γωνία μπορείτε επίσης να δείτε τους ψύκτες θερμότητας που είναι διατεταγμένοι στο εμπρόσθιο τμήμα του εσωτερικού. Επίσης, μπροστά από τους νεροχύτες είναι ένας ανεμιστήρας. Δεδομένου ότι το VSX-1019AH-K χρησιμοποιεί τόσο ψύκτες θερμότητας όσο και ανεμιστήρα, λειτουργεί ζεστό μετά από μεγάλες περιόδους λειτουργίας, οπότε ο ανεμιστήρας είναι μια καλή προσθήκη.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δέκτες οικιακού κινηματογράφου χρειάζονται επαρκή εξαερισμό. Μην τοποθετείτε δέκτη οικιακού κινηματογράφου σε στενούς χώρους, αρκετές ίντσες σε κάθε πλευρά και θα πρέπει να υπάρχει ένα ανοιχτό πίσω για να διατηρείτε σταθερό τη θερμοκρασία του δέκτη.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να επισημάνω είναι το μεγάλο διοικητικό συμβούλιο πίσω από την ψήκτρα είναι ο κύριος πίνακας επεξεργασίας, ο οποίος περιλαμβάνει το τσιπ αναβάθμισης βίντεο. Ελέγξτε μια κοντινή φωτογραφία του τσιπ επεξεργασίας βίντεο ABT-1015. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το τσιπ, ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα προϊόντος ABT-1015.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

07 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K - Διάταξη ανεμιστήρα / ψήκτρας πίσω από τον μπροστινό πίνακα

Pioneer VSX-1019AH-K - Διάταξη ανεμιστήρα / ψήκτρας πίσω από τον μπροστινό πίνακα. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εδώ είναι μια ακραία κοντινή φωτογραφία της διάταξης ψύκτρας / ανεμιστήρα.

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη φωτογραφία, καθώς ο VSX-1019AH-K χρησιμοποιεί τόσο ψύκτες θερμότητας όσο και ανεμιστήρα, λειτουργεί θερμό ακόμα και μετά από μεγάλες περιόδους λειτουργίας, οπότε ο ανεμιστήρας είναι μια καλή προσθήκη.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δέκτες οικιακού κινηματογράφου χρειάζονται επαρκή εξαερισμό. Μην τοποθετείτε δέκτη οικιακού κινηματογράφου σε στενούς χώρους, αρκετές ίντσες σε κάθε πλευρά και θα πρέπει να υπάρχει ένα ανοιχτό πίσω για να διατηρείτε σταθερό τη θερμοκρασία του δέκτη.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

08 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - τηλεχειριστήριο

Pioneer VSX-1019AH-K 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - τηλεχειριστήριο. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εδώ είναι μια κοντινή φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου που παρέχεται για το VSX-1019AH-K. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει ένα μακρύ και σχετικά λεπτό σχέδιο. Το τηλεχειριστήριο ενσωματώνει πολλές λειτουργίες, με μερικά κουμπιά να κάνουν διπλή λειτουργία, αλλά η διάταξη είναι αρκετά τυπική.

Το επάνω τμήμα του τηλεχειριστηρίου διαθέτει τα κουμπιά επιλογής εισόδου. Η επόμενη ενότητα, η οποία αριθμείται, παρέχει κυρίως άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια για δίσκους Blu-ray και DVD, αλλά παρέχει επίσης πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες, ανάλογα με το αν θέλετε να ελέγξετε τον δέκτη ή τους παίκτες πηγής. Προχωρώντας προς τα κάτω, θα δείτε διάφορα κουμπιά μέσα σε ένα λευκό-ορθογώνιο περίγραμμα. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου είναι για μια τηλεόραση.

Συνεχίζοντας προς τα κάτω το τηλεχειριστήριο είναι τα πλήκτρα πλοήγησης μενού και τα κουμπιά.

Τέλος, το κάτω τμήμα του τηλεχειριστηρίου διαθέτει τα κουμπιά μεταφοράς DVD και Blu-ray Disc, μερικά από τα οποία εκτελούν επιπλέον λειτουργίες.

Αν και αυτό το απομακρυσμένο σύστημα είναι πολύ περιεκτικό, έβλεπα ότι ήταν δύσκολο να το χρησιμοποιήσω στο σκοτάδι, καθώς έχει πολύ μικρά κουμπιά. Αν δεν έχετε αποθηκεύσει την θέση και τη λειτουργία του κάθε κουμπιού, είναι δύσκολο να εργαστείτε μόνο από την αίσθηση. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε γυαλιά ανάγνωσης για να μπορείτε να διαβάσετε τα κουμπιά. Το άλλο μειονέκτημα είναι ότι το τηλεχειριστήριο δεν είναι φωτισμένο με οπίσθιο φωτισμό, γεγονός που δυσχεραίνει τη χρήση του σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

09 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K - Μενού Home

Pioneer VSX-1019AH-K - Μενού Home. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εδώ είναι φωτογραφία του Μενού Home της Pioneer VSX-1019AH-K.

1. Το Advanced MCACC σας μεταφέρει στο υπομενού ρύθμισης ηχείων για το VSX-1019AH-K. Έχετε τη δυνατότητα να έχετε το VSX-1019AH-K όλες τις λειτουργίες ρύθμισης των ομιλητών αυτόματα ή μπορείτε να ακολουθήσετε μια διαδικασία βήμα προς βήμα για να το κάνετε χειροκίνητα.

2. Ο έλεγχος δεδομένων MCACC σας μεταφέρει σε υπομενού σειράς όπου μπορείτε να δείτε όλες τις ρυθμίσεις ρύθμισης ηχείων που έγιναν αυτόματα ή έγιναν με το χέρι.

3. Η διαχείριση δεδομένων είναι πολύ πρακτική. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και έξι προφίλ ρύθμισης ηχείων. Αυτό είναι πρακτικό από εσάς να αλλάξετε τα ηχεία ή προτιμάτε να κάνετε ρυθμίσεις ανάλογα με το είδος του πηγαίου υλικού που ακούτε.

4. Η ρύθμιση του συστήματος σας επιτρέπει πρόσθετες ρυθμίσεις, όπως γλώσσα OSD, ονομασία εισόδου και πρόσθετα στοιχεία.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

10 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K - Μενού iPod

Pioneer VSX-1019AH-K - Πολυκάναλες είσοδοι ήχου - Μενού iPod. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Ακολουθεί μια ματιά στο μενού ελέγχου iPod.

Όταν συνδέετε το iPod σας με την μπροστινή θύρα USB του VSX-1019AH-K, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του iPod, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο του δέκτη, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

11 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K - Μουσικό αρχείο iPod

Pioneer VSX-1019AH-K - Εισαγωγές πολυκάναλου ήχου - Αρχείο μουσικής iPod. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς εμφανίζονται τα αρχεία μουσικής iPod χρησιμοποιώντας την οθόνη οθόνης του VSX-1019AH-K.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

12 από 12

Pioneer VSX-1019AH-K - αρχεία μουσικής USB

Pioneer VSX-1019AH-K - Πολυκάναλες είσοδοι ήχου - Αρχεία μουσικής USB. Φωτογραφία (C) Robert Silva - Άδεια να About.com

Ακολουθεί μια ματιά πώς εμφανίζονται οι πληροφορίες για τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash που είναι συνδεδεμένες στη θύρα USB του VSX-1019AH-K.

Τελική λήψη

Οι δέκτες οικιακού κινηματογράφου έχουν εξελιχθεί σίγουρα, ακόμη και με μεσαίες τιμές που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά και επιδόσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις, που δεν υπήρχαν ακόμη και πριν από μερικά χρόνια.

Αφού είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τον δέκτη, μπορώ να πω ότι εκτελεί τον πρωταρχικό του ρόλο πολύ καλά, παρέχοντας μια ικανοποιητική εμπειρία ακρόασης τόσο από κινηματογραφικό υλικό όσο και από μουσικό υλικό. Η αποκωδικοποίηση ήχου και η επεξεργασία surround ήχου ήταν κορυφαία, όπως και η στερεοφωνική αναπαραγωγή 2 καναλιών.

Το VSX-1019AH-K προσφέρει βολικές και άφθονες λειτουργίες. Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά είναι η μπροστινή θύρα USB για τη σύνδεση iPod χωρίς τη χρήση πρόσθετου σταθμού σύνδεσης. Επιπλέον, το αυτόματο σύστημα ρύθμισης ηχείων MCACC παρέχει αρκετά ακριβή αποτελέσματα.

Το VSX-1019AH-K είναι επίσης ένας από τους λιγότερο ακριβούς δέκτες που προσφέρουν αναβάθμιση 1080p. Ωστόσο, βρήκα αυτή την πτυχή της απόδοσης του δέκτη να είναι απογοητευτική. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στη συμπληρωματική Συλλογή δοκιμών επιδόσεων βίντεο .

Για πρόσθετη προοπτική για το Pioneer VSX-1019AH-K, ελέγξτε επίσης τις σύντομες και πλήρεις αναθεωρήσεις μου.