Τι είναι το Hashtag στο Twitter;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χρήση Twitter Hashtags

Confused about Twitter hashtags; Δεν είσαι μόνος. Εάν είστε νέοι στο δημοφιλές δίκτυο μικροδιακοσμών ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιεί hashtags, πιθανότατα αισθάνεστε λίγο έξω.

Μόλις καταλάβετε τι είναι και πώς λειτουργούν, θα θελήσετε πιθανότατα να εισέλθετε σε όλη τη διασκέδαση κατατεθέντα για εσάς. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Συνιστάται: Πώς να Hashtag σε Instagram, Facebook, Twitter, και Tumblr

Μια εισαγωγή στο Twitter Hashtag

Ένα hashtag είναι μια λέξη-κλειδί ή μια φράση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα θέμα ή ένα θέμα. Για παράδειγμα, τα "σκυλιά" θα μπορούσαν να είναι ένα hashtag, και έτσι θα μπορούσαν να "συνοδεύουν την κατάρτιση κουτάβι για κολύμπι". Το ένα είναι μια ευρεία λέξη και η άλλη είναι μια φράση που είναι πολύ πιο συγκεκριμένη.

Για να δημιουργήσετε ένα hashtag, πρέπει να τοποθετήσετε το σύμβολο λίρας (#) πριν από τη λέξη ή τη φράση και να αποφύγετε τη χρήση οποιωνδήποτε διαστημάτων ή σημείων στίξης (ακόμα και αν χρησιμοποιείτε πολλές λέξεις σε μια φράση). Έτσι, #Dogs και #BorderColliePuppyTraining είναι οι εκδόσεις των hash tags αυτών των λέξεων / φράσεων.

Μια hashtag γίνεται αυτόματα ένας σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ όταν το τιτίζεις. Όποιος βλέπει το hashtag μπορεί να κάνει κλικ σε αυτό και να μεταφερθεί σε μια σελίδα που περιέχει τη ροή όλων των πιο πρόσφατων tweets που περιέχουν αυτό το συγκεκριμένο hashtag. Οι χρήστες Twitter έβαλαν hashtags στα tweets τους για να τα κατηγοριοποιήσουν κατά τρόπο που να διευκολύνει τους άλλους χρήστες να βρίσκουν και να ακολουθούν τα tweets σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα ή θέμα.

Twitter Best Hashtag

Είναι υπέροχο να χρησιμοποιείτε τα hashtags, αλλά μπορεί να είναι εύκολο να κάνετε λάθη εάν είστε ακόμα νέοι στην τάση. Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε.

Χρησιμοποιήστε συγκεκριμένες φράσεις hashtags για να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο θέμα. Πάμε πολύ ευρεία με ένα hashtag όπως #Dogs μπορεί να μην σας πάρει την αφοσίωση που πραγματικά μετά. Ένα hashtag όπως το #BorderColliePuppyTraining δεν θα περιλαμβάνει μόνο λιγότερο άσχετα tweets, θα εμφανιστεί επίσης καλύτερα στοχοθετημένοι χρήστες tweeting ή ψάχνοντας για το συγκεκριμένο θέμα.

Αποφύγετε τη χρήση πάρα πολλών hashtags σε ένα μόνο tweet. Με μόνο 280 χαρακτήρες στο tweet, η συσσώρευση πολλών hashtags στο tweet σας αφήνει λιγότερο χώρο για το πραγματικό σας μήνυμα και μοιάζει απλά spam. Προσέχετε σε 1 έως 2 hashtags στο μέγιστο.

Διατηρήστε την ετικέτα σας σχετική με το τι tweeting θέλετε. Εάν κάνετε tweeting σχετικά με τους Kardashians ή τον Justin Bieber, δεν θα συμπεριλάβατε ένα hashtag όπως #Dogs ή #BorderColliePuppyTraining εκτός αν ήταν κάπως σχετικό. Βεβαιωθείτε ότι τα tweets και hashtags σας έχουν το πλαίσιο, εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους οπαδούς σας.

Συνιστάται: Αν μπλοκάρεις κάποιον στο Twitter, ξέρουν;

Hashtag υπάρχουσες λέξεις στα tweets σας για να εξοικονομήσετε χώρο. Εάν κάνετε tweeting σχετικά με τα σκυλιά και αναφέρατε ήδη τη λέξη "σκυλιά" στο κείμενο tweet σας, τότε δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε #dogs στην αρχή ή το τέλος του tweet σας. Απλά προσθέστε ένα σημάδι λιβρών στη λέξη μέσα στο τιτίβισμα σας για να το κρατά απλό και να σώσει περισσότερο πολύτιμο χώρο χαρακτήρα.

Χρησιμοποιήστε τα θέματα που ακολουθούν το Twitter για να βρείτε ζεστά και τρέχοντα hashtags. Στην αριστερή πλαϊνή μπάρα της σελίδας feed στο Twitter.com ή στην καρτέλα αναζήτησης της εφαρμογής για κινητά του Twitter, θα δείτε μια λίστα με θέματα που είναι δημοφιλή και είναι συνδυασμός των hashtag και των κανονικών φράσεων ανάλογα με τη γεωγραφική σας θέση. Χρησιμοποιήστε τα για να μπείτε σε συζητήσεις που συμβαίνουν στην τρέχουσα στιγμή.

Μόλις συνηθίσετε να βλέπετε και να χρησιμοποιείτε hashtags στο Twitter, θα αναρωτηθείτε πώς έχετε ζήσει ποτέ χωρίς αυτούς. Αυτή είναι μια μεγάλη τάση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που δεν πρόκειται να εξαφανιστεί οποτεδήποτε σύντομα!

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τα Hashtags του Instagram;