Τα 9 Best Earbuds να αγοράσουν το 2018

Ψυχαγωγία για τον καλύτερο προϋπολογισμό, την άσκηση και την ποιότητα ήχου ακουστικά

Όταν πρόκειται για τη σύνδεση με τη μουσική μας, δεν υπάρχει λόγος να εγκατασταθούν τα φτηνά ακουστικά που συνοδεύουν τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά, ανεξάρτητα από το τι ψάχνετε. είτε είστε λάτρεις του ήχου είτε θέλετε ένα ζευγάρι που δεν θα σπάσει την τράπεζα. Παρόλο που μπορεί να φανεί συντριπτική η αγορά για το επόμενο σετ ακουστικών, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τα καλύτερα earbuds του 2018.

Το Bose QC20 είναι τα χέρια κάτω από τα καλύτερα ακουστικά ακουστικής ακύρωσης στην αγορά, προσφέροντας ακουστικά ακουστικά πλήρους μεγέθους που ακυρώνουν το θόρυβο να τρέχουν για τα χρήματά τους.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου αισθάνεται σχεδόν αψίδα, παρέχοντας έως και 16 ώρες χρήσης. Ανάλογα με τη συσκευή της επιλογής σας, μπορείτε να αγοράσετε ένα στυλ που προορίζεται για συσκευές Apple ή ένα στυλ που γίνεται για συσκευές Samsung και Android. Και ενώ η σιωπή είναι χρυσή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Aware για τις στιγμές που πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

Για 50 δολάρια περισσότερο θα μπορούσατε να ανοίξετε για τα νεότερα ακουστικά Bose QuietControl 30 Wireless, τα οποία είναι εντυπωσιακά από μόνα τους, αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη, αφού το QC20 είναι εξίσου καλό. Ένας αναθεωρητής πέντε αστέρων στο Amazon τους έδωσε ένα B + για ποιότητα ήχου λόγω μέτρου μπάσου, αλλά είπε ότι «η μαλακή σιλικόνη των άκρων QC20 ακουμπά τόσο άνετα στα ανοίγματα στο αυτί σας που απλά ξεχνάτε ότι τα φοράτε καθόλου. "

Η ποιότητα του ήχου είναι ένας τεράστιος λόγος για την αναβάθμιση από τα τυπικά ακουστικά που περιλαμβάνονται σε ένα smartphone, επειδή αυτά τα ακουστικά συχνά δεν χρησιμοποιούν τα καλύτερα εξαρτήματα και τους οδηγούς. Τα ακουστικά in-ear 1MORE Triple Driver παίρνουν τη δεύτερη θέση για καλύτερη ποιότητα ήχου, επειδή τα τρία προγράμματα οδήγησης είναι εκεί για να δημιουργήσουν μια εμπειρία υψηλής ακρόασης και δυναμικής ακρόασης με πλήρες μπάσο και εύκολο να διακρίνει κανείς τα μέσα και τα υψηλά επίπεδα.

Όσο για το σχεδιασμό, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν ελαφριά κατασκευή από αλουμίνιο που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει άνετα στα κανάλια των αυτιών σας. Το ίδιο το καλώδιο έχει μήκος τέσσερα πόδια και διαθέτει τόσο μικρόφωνο όσο και ένα τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών για τον έλεγχο της μουσικής σας. 1MORE ισχυρίζεται ότι συνεργάστηκε με τον βετεράνο μουσικής βιομηχανίας και τον ήχο μηχανικό Luca Bignardi για να πάρει τον ήχο ακριβώς σωστό και δείχνει στις απαντήσεις των πελατών. Οι αναθεωρητές του Amazon έχουν μανία για την ποιότητα του ήχου σε αυτά τα ακουστικά, επισημαίνοντας συγκεκριμένα τον καθαρό και ισορροπημένο ήχο μαζί με την εξαιρετική απόκριση των μπάσων.

Όταν πρόκειται για ακουστικά, η μεγαλύτερη δυνατή αξία σημαίνει να έχετε τα περισσότερα χαρακτηριστικά με το χαμηλότερο κόστος. Τα ακουστικά TaoTronics είναι σαφώς ο νικητής, καθώς έχουν ενεργή ακύρωση θορύβου και μια εξαιρετική κατασκευή κράματος αλουμινίου που συνήθως συνδέετε με ακουστικά που κοστίζουν τέσσερις φορές περισσότερο. Η ενεργή ακύρωση θορύβου μπορεί να μειώσει τους ήχους περιβάλλοντος και περιβάλλοντος έως και 30dB, αλλά διαρκεί μόνο 15 ώρες πριν την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Όσον αφορά την άνεση, τα ακουστικά έρχονται με τρία ζεύγη ακουστικών και τρία ζεύγη γάντζων αυτιών για να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή εφαρμογή στα αυτιά σας. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε κλήσεις, αυτά τα ακουστικά λειτουργούν και για αυτό, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο. Λάβετε υπόψη ότι επειδή αυτά τα ακουστικά είναι λιγότερο ακριβά, ενδέχεται να μην έχουν την ίδια ποιότητα ήχου και η ανάλωση του θορύβου είναι τα υψηλότερα.

Τα αληθινά ασύρματα ακουστικά ξεκλειδώνουν έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων κατά την εκμάθηση. Αυτό το ζευγάρι από Beartwo κάνει ενοχλητικές χορδές παγιδευμένες πίσω από την πλάτη σας και ταινίες πίσω από το κεφάλι σας μια μακρινή μνήμη. Χρησιμοποιεί το Bluetooth V4.1 για να συνδεθεί στη συσκευή σας, ενώ ένα ανθρωπιστικό εργονομικό σχέδιο κρατά τα ακουστικά στα αυτιά σας ακόμα και κατά τη διάρκεια της πιο έντονης προπόνησης. Τα ακουστικά έχουν διάρκεια τεσσάρων ωρών και μπορείτε να τα κρατήσετε εν κινήσει εν κινήσει με μια φορητή βάση φόρτισης και αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη λειτουργία Smart Stereo Mode σε λειτουργία Mono, ώστε να μοιραστείτε με έναν φίλο που ξεχάσει το ζευγάρι.

Δείτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα ακουστικά γυμναστικής στην αγορά σήμερα.

Εάν αγοράζετε τα φθηνότερα ακουστικά γύρω από το ακουστικό που δεν ακούγεται σαν σωρός στατικών σκουπιδιών, τότε τα AmazonBasics In-Ear ακουστικά είναι για σας. Αυτά τα ακουστικά είναι τυποποιημένα στο σχεδιασμό τους, με ένα καλώδιο τεσσάρων ποδιών για ευελιξία και μια διαμορφωμένη εφαρμογή στα ακουστικά που προσπαθούν να εμποδίσουν κάποιο θόρυβο περιβάλλοντος.

Για την ποιότητα του ήχου, το AmazonBasics διαθέτει οδηγό νεοδυμίου μήκους 9mm που παράγει καλό ή αν όχι υπέροχο ήχο, με πραγματικά μπάσα που πραγματικά περνάει. Τα ακουστικά έρχονται σε μαύρο, μπλε και ροζ ποικιλίες και προσφέρουν ένα μικρό κλιπ που μπορείτε να συνδέσετε με τα ρούχα σας (για τρέξιμο, ποδηλασία κ.λπ.).

Οι αναθεωρήσεις του Amazon δείχνουν ότι οι πελάτες είναι κυρίως ικανοποιημένοι με την αγορά τους, με λίγους ανθρώπους δυσαρεστημένους με την ποιότητα του ήχου. Αλλά πραγματικά, για λιγότερο από $ 10, αν παίρνετε τουλάχιστον αξιοπρεπή ποιότητα, αυτό είναι ένα κλέψιμο.

Ενώ αυτά τα ακουστικά Pioneer Rayz είναι κατάλληλα μόνο για iPhones, θεωρήσαμε σκόπιμο να συμπεριλάβουμε τουλάχιστον ένα σετ ακουστικών αποκλειστικά με αστραπές σε αυτόν τον κατάλογο, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των iPhone 7 στον κόσμο. Είναι επίσης ένα τυχαίο ζευγάρι ακουστικών.

Πρώτα απ 'όλα, η Pioneer Rayz έχει έξυπνη ακύρωση θορύβου που προσαρμόζεται συνεχώς στο θόρυβο γύρω από σας και δεν απαιτεί μπαταρία για να τρέξει (όπως πολλά ακουστικά ακύρωσης θορύβου), επειδή τρέχουν από τη θύρα κεραυνού. Μιλώντας για μπαταρία, αυτά τα ακουστικά σας επιτρέπουν επίσης να φορτίζετε το iPhone σας ενώ τα χρησιμοποιείτε.

Μια άλλη καλή λειτουργία για αυτά τα ακουστικά είναι μια εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τους ήχους των ακουστικών και τις έξυπνες ρυθμίσεις κουμπιών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει έναν ισοσταθμιστή για την αλλαγή των μέσων, των υψηλών και των μπάσων, καθώς και μια λειτουργία "HearThru" που σας επιτρέπει να ακούτε τον κόσμο γύρω σας ενώ ακούτε, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει όταν περπατάτε στο δρόμο.

Bose κάνει αυτό που είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα ακουστικά workout στην αγορά. Τα ακουστικά τύπου Bose της SoundSport έρχονται με τρία μεγέθη μοναδικών συμβουλών "StayHear", σχεδιασμένα για άνεση και σταθερότητα κατά τη διάρκεια της κίνησης. Τα ακουστικά είναι επίσης ανθεκτικά στο ιδρώτα, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα: Όταν πληρώνετε για ένα ποιοτικό σετ, σίγουρα θέλετε την πρόσθετη ηρεμία, γνωρίζοντας ότι ο ιδρώτας του αυτιού δεν πρόκειται να τα σπάσει.

Η ποιότητα ήχου των ακουστικών Bose SoundSport μπορεί να περιγραφεί ως πάνω από τον μέσο όρο και η ηχητική σκηνή είναι ήπια συντονισμένη για να τονίσει τις σειρές που οι εξωτερικοί ασκούμενοι τείνουν να απολαμβάνουν περισσότερο. Τα τραγούδια υπογραμμίζονται και υπάρχει μια καθαρή μεσαία σειρά, με λιγότερη έμφαση στα μπάσα.

Τα ακουστικά έρχονται σε πέντε διαφορετικά χρώματα: κάρβουνο, πράσινο ενέργειας, παγετό, μπλε νέον και κόκκινο χρώμα. Τα ακουστικά Bose SoundSport διαθέτουν επίσης ένα κλιπ για ρούχα και λεπτά καλώδια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πιαστούν και θα περιορίσουν την κίνηση σας όταν γυμνάζεστε.

Τα ακουστικά της Apple θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το ζευγάρι freebie που έχετε με ένα παλιό iPod, αλλά αυτό το ζευγάρι είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Τα premium ακουστικά της Apple της Apple με το απομακρυσμένο μικρόφωνο κατασκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό ήχο και την άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο σχεδιασμός έχει επίσης ως στόχο να ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των φορών που φτάνετε στην τσέπη σας, με κουμπιά στενογραφίας για βασικά χειριστήρια ενσωματωμένα στο καλώδιο. Με την υψηλή ποιότητα ήχου, την ανθεκτική και άνετη κατασκευή και το μινιμαλιστικό σχεδιασμό της Apple, αυτό το ζευγάρι είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα όπως τα καθημερινά ακουστικά.

Η τελευταία γενιά του εξοπλισμού ήχου Beats by Dre αναγνωρίζεται από την κομψή χρήση των μεταλλικών αποχρώσεων, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη και πολυτελή εμφάνιση στον εξοπλισμό ακρόασης. Αλλά αν δεν θέλετε ακουστικά clunkier ή δεν θέλετε να καλύψετε τόσο πολύ, αυτά τα ακουστικά είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διατίθενται σε τριαντάφυλλο, χρυσό και ασήμι, καθώς και κόκκινο / μαύρο, έχουν ένα premium μεταλλικό περίβλημα που μειώνει την ανεπιθύμητη δόνηση. Επίσης, αναμένετε ανώτερη ποιότητα ήχου με έμφαση στα μπάσα, καθώς και ένα καλώδιο χωρίς καλώδια που δεν θα τυλιχτεί στην τσάντα σας. Η απομόνωση θορύβου και ένα μικρόφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις ολοκληρώνουν τις λειτουργίες αυτών των κομψών ακουστικών.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο για τα ακουστικά Beats .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .