Πρέπει να ακολουθήσω όλους όσους με ακολουθούν στο Twitter;

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Twitter , τόσο περισσότεροι άνθρωποι πιθανόν να σας ακολουθήσουν . Πώς ξέρετε αν πρέπει να ακολουθήσετε τους ανθρώπους που σας ακολουθούν στο Twitter ή όχι; Αναμένεται να ακολουθήσετε όλοι στο Twitter που σας ακολουθεί;

Αυτές είναι συνήθεις ερωτήσεις και ενώ η παλιά σχολική εθιμοτυπία του σχολείου μας είπε ότι το ευγενικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε όσους σας ακολουθούν στο Twitter, αυτή η πρόταση δεν είναι πλέον αλήθεια ούτε είναι χρήσιμη για όλους όσους χρησιμοποιούν το Twitter.

Για να καθορίσετε ποιος πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter μεταξύ των ανθρώπων που σας ακολουθούν, πρώτα πρέπει να καθορίσετε τους στόχους σας για τη δραστηριότητα Twitter. Γιατί χρησιμοποιείτε το Twitter και ποιοι είναι οι στόχοι σας για τις προσπάθειές σας;

Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε το Twitter μόνο για διασκέδαση, τότε εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε ποιος θέλετε να ακολουθήσετε. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Twitter για σκοπούς μάρκετινγκ ή για να δημιουργήσετε την ηλεκτρονική φήμη και την παρουσία σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο πιο προσεκτικά για το ποιος θέλετε να ακολουθήσετε με την αμοιβαιότητα για να σας ακολουθήσουμε. Υπάρχουν δύο σχολές σκέψης που σχετίζονται με τους οπαδούς του Twitter για σκοπούς μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης:

Περισσότεροι ακόλουθοι σημαίνει περισσότερη έκθεση

Από τη μία πλευρά της συζήτησης είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι περισσότεροι οπαδοί που έχετε στο Twitter, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν πιθανώς να μοιραστούν το περιεχόμενό σας. Το σύνθημα γι 'αυτή την ομάδα θα είναι, "υπάρχει δύναμη σε αριθμούς." Αυτοί οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν σχεδόν οποιονδήποτε και μάλιστα πάνε τόσο μακριά ώστε να ακολουθήσουν αυτόματα όποιον τις ακολουθεί. Μερικές φορές οι άνθρωποι διαφημίζουν ακόμη ότι αυτο-ακολουθούν σε αντάλλαγμα σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν περισσότερους οπαδούς.

Η ποιότητα είναι σημαντικότερη από την ποσότητα

Ενώ είναι αλήθεια ότι περισσότεροι οπαδοί ανοίγουν την πόρτα για μεγαλύτερη πιθανή έκθεση, η έκθεση αυτή δεν είναι εγγυημένη. Θα προτιμούσατε να έχετε 10.000 οπαδούς που σας ακολουθούν, αλλά ποτέ να μην αλληλεπιδράσετε ξανά μαζί σας ή 1.000 ιδιαίτερα αφοσιωμένους και διαδραστικούς οπαδούς που μοιράζονται το περιεχόμενό σας, επικοινωνούν μαζί σας και χτίζουν σχέσεις μαζί σας; Η απάντησή σας σε αυτή την ερώτηση θα σας πει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε σχετικά με την αμοιβαία παρακολούθηση. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτή την πλευρά της συζήτησης θα χρησιμοποιήσουν το σύνθημα, "η ποιότητα ταιριάζει την ποσότητα".

Υπάρχουν περισσότερα που μπορείτε να εξετάσετε πριν αποφασίσετε ποιος θέλετε να ακολουθήσετε σε αντάλλαγμα για να σας ακολουθήσουμε στο Twitter. Πρώτον είναι η εικόνα και η φήμη σας online. Πριν να ακολουθήσετε αυτόματα κάποιον στο Twitter, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τη ροή του Twitter για να βεβαιωθείτε ότι θέλετε αυτό το άτομο ή ο λογαριασμός να συμπεριληφθεί στη δική σας λίστα ατόμων που ακολουθείτε στο Twitter. Τα άτομα που ακολουθείτε μπορούν να επηρεάσουν την ηλεκτρονική σας φήμη απλώς και μόνο λόγω ενοχής από την ένωση. Από την άλλη πλευρά, τα άτομα που ακολουθείτε στο Twitter μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη φήμη σας, συσχετίζοντάς σας με τους επιτηδευτές online, τους ηγέτες της σκέψης και τους σεβαστούς ανθρώπους, τα εμπορικά σήματα, τις επιχειρήσεις και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι βλέπουν τον λόγο των οπαδών του χρήστη Twitter με τον αριθμό των ατόμων που ακολουθεί. Εάν ένας χρήστης του Twitter ακολουθεί πολύ περισσότερους ανθρώπους από αυτόν που τον ακολουθεί, τότε θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι το περιεχόμενό του δεν είναι τόσο ενδιαφέρον ή ότι ακολουθεί απλώς πολλούς ανθρώπους σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τους δικούς του οπαδούς Twitter . Εναλλακτικά, αν πολύ περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν ένα άτομο από αυτόν που ακολουθεί, τότε θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι πρέπει να tweeting ενδιαφέρουσες πληροφορίες και σαφώς δεν προσπαθεί να ακολουθήσει πολλούς ανθρώπους μόνο για να ενισχύσει τους δικούς του οπαδούς. Και πάλι, οι αντιλήψεις σημαίνουν πολλά στο Twitter, οπότε οι στόχοι σας για την εικόνα σας στο διαδίκτυο πρέπει να υπαγορεύσουν ποιον ακολουθείτε σε αντάλλαγμα στο Twitter.

Τέλος, είναι δύσκολο να ακολουθήσετε πραγματικά πολλούς ανθρώπους στο Twitter. Αν ακολουθήσετε 10.000 άτομα στο Twitter, μπορείτε πραγματικά να παρακολουθείτε όλες τις ενημερώσεις τους κάθε μέρα; Φυσικά και όχι. Υπάρχουν εργαλεία όπως το TweetDeck , το Twhirl και το HootSuite που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις ενημερώσεις από τους ανθρώπους που ακολουθείτε στο Twitter, αλλά μετά από έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων οδηγεί πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα - καταλήγετε να παρακολουθείτε στενά τους ποιοτικούς οπαδούς και να έχετε λίγη αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους "αριθμούς". Και πάλι, οι στόχοι σας πρέπει να υπαγορεύουν τη στρατηγική του Twitter.