Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitterfeed για να αυτοματοποιήσετε τις δημοσιεύσεις RSS Feed

01 του 06

Πηγαίνετε στο Twitterfeed.com

Στιγμιότυπο οθόνης του Twitterfeed.com

Υπάρχουν τόνοι εργαλείων εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε την παρουσία των κοινωνικών μέσων σας και να κάνετε αυτά τα επαναλαμβανόμενα καθήκοντα της δημοσίευσης συνδέσμων σε κάθε ένα από τα προφίλ σας τόσο απλούστερα.

Το Twitterfeed είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να συνδέουν τις ροές RSS έτσι ώστε οι αναρτήσεις να δημοσιεύονται αυτόματα. Τα προφίλ Facebook , Twitter και LinkedIn είναι συμβατά με το TwitterFeed.

Επισκεφθείτε το Twitterfeed.com και περιηγηθείτε στην επόμενη διαφάνεια για να δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση.

02 του 06

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό

Στιγμιότυπο οθόνης του Twitterfeed.com

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Twitterfeed. Όπως πολλά εργαλεία κοινωνικών μέσων , η εγγραφή στο Twitterfeed είναι δωρεάν και απαιτεί μόνο έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να συνδεθείτε. Ο σύνδεσμος ελέγχου στην κορυφή θα σας δείξει όλες τις ροές που έχετε ορίσει και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απεριόριστο ποσό από αυτά.

Δεδομένου ότι δεν έχετε ρυθμίσει τίποτα ακόμα, τίποτα δεν θα εμφανιστεί στον πίνακα ελέγχου σας. Κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία νέας τροφής" στην επάνω δεξιά γωνία για να ρυθμίσετε την πρώτη σας τροφή.

03 του 06

Δημιουργία νέας ροής

Στιγμιότυπο από το Twitterfeed.com

Το Twitterfeed θα σας καθοδηγήσει σε τρία απλά βήματα για να ρυθμίσετε την αυτόματη ροή σας. Το πρώτο βήμα αφού πατήσετε το κουμπί "Δημιουργία νέας ροής" σας ζητά να ονομάσετε τη ροή και να καταχωρίσετε τη διεύθυνση URL του ιστολογίου ή τη διεύθυνση URL ροής.

Το όνομα της ετικέτας είναι κάτι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον εντοπισμό του στο ταμπλό και μεταξύ άλλων τροφοδοσιών που μπορείτε να ορίσετε αργότερα.

Εάν έχετε δικαιολογημένα την απλή διεύθυνση URL του ιστολογίου ή του ιστότοπου που θέλετε να ρυθμίσετε, το Twitterfeed μπορεί να καθορίσει τη ροή RSS από αυτό. Απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL και πατήστε "test rss feed" για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί.

04 του 06

Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις για προχωρημένους

Στιγμιότυπο οθόνης του Twitterfeed.com

Εάν παραμείνει στη σελίδα Βήμα 1, αναζητήστε τον παρακάτω σύνδεσμο όπου εισάγατε το ιστολόγιο ή το URL ροής RSS όπου αναγράφεται "Σύνθετες ρυθμίσεις".

Κάντε κλικ σε αυτό για να αποκαλύψετε διάφορες επιλογές απόσπασης που μπορείτε να αλλάξετε. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο συχνά θέλετε το Twitterfeed να ελέγχει για ενημερωμένο περιεχόμενο στη ροή και πόσο συχνά να τα δημοσιεύετε.

Μπορείτε να επιλέξετε τον τίτλο, την περιγραφή ή και τα δύο που θα δημοσιευτούν και μπορείτε να ενσωματώσετε οποιονδήποτε λογαριασμό συντομεύσεων URL που έχετε ήδη ρυθμίσει - κάτι που είναι χρήσιμο σε ιστότοπους όπως το Twitter που έχουν όριο 280 χαρακτήρων.

Για το "Post Prefix" μπορείτε να εισαγάγετε μια σύντομη περιγραφή που θα εμφανίζεται πριν από κάθε δημοσίευση tweeted, όπως "New blog post ..."

Για το "Post Suffix" μπορείτε να εισάγετε κάτι που εμφανίζεται στο τέλος κάθε tweeted post, όπως ένα όνομα χρήστη συγγραφέα, όπως "... by @username".

Μόλις διαμορφώσετε τις προηγμένες ρυθμίσεις σας όπως θέλετε, μπορείτε να πατήσετε "Συνέχεια στο βήμα 2."

05 του 06

Ρύθμιση ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης

Στιγμιότυπο οθόνης του Twitterfeed.com

Τώρα πρέπει να συνδέσετε το Twitterfeed με όποιον ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης θέλετε να αυτοματοποιήσετε με αναρτήσεις feed.

Επιλέξτε είτε Twitter, Facebook είτε LinkedIn και πατήστε τη δεύτερη επιλογή που περιλαμβάνει τον έλεγχο ταυτότητας του λογαριασμού σας. Αφού πιστοποιηθεί, θα μπορείτε να επιλέξετε το λογαριασμό σας από το αναπτυσσόμενο μενού στην πρώτη επιλογή.

Μετά την επιτυχή επαλήθευση του λογαριασμού σας, η ροή σας θα συνδεθεί με αυτόν τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης και θα τελειώσετε.

Οι αναρτήσεις από αυτήν την ροή RSS θα αρχίσουν να δημοσιεύονται αυτόματα στο επιλεγμένο κοινωνικό προφίλ σας.

06 του 06

Ρύθμιση παραμέτρων πρόσθετων ροών

Στιγμιότυπο οθόνης του Twitterfeed.com

Το μεγάλο πράγμα για το Twitterfeed είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τόσες πολλές τροφοδοσίες με τα περισσότερα κοινωνικά προφίλ που θέλετε.

Εάν επιστρέψετε στον πίνακα ελέγχου σας, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες ροές δεδομένων από εκεί και να παρουσιάσετε μια περίληψη για κάθε ροή που αναγράφεται σε εσάς.

Μπορείτε ακόμη να πατήσετε το κουμπί "ελέγξτε τώρα!" Αν θέλετε το Twitterfeed να δημοσιεύει τρέχουσες ενημερώσεις. Είναι καλή ιδέα να διαμορφώσετε ένα λογαριασμό μείωσης του URL όπως το Bit.ly στο Twitterfeed στις προχωρημένες ρυθμίσεις, επειδή μπορεί να παρακολουθήσει τις αναφορές κλικ στις συνδέσεις σας.

Ο πίνακας ελέγχου θα εμφανίσει μια λίστα με τους πιο πρόσφατα δημοσιευμένους συνδέσμους και τον αριθμό των κλικ που έχουν οι σύνδεσμοι, κάτι που είναι ιδανικό για να αποκτήσετε μια ιδέα για το πόσο αφοσιωμένο είναι το κοινό σας με αυτό που δημοσιεύετε.