Πώς να αλλάξετε την εικόνα φόντου Twitter

Προσαρμόστε το προφίλ Twitter σας με τον τρόπο που σας αρέσει

Επιστρέψατε στο Twitter μετά από μια μακρά διαμονή, θέλοντας να ντύσετε το προφίλ σας με μια ολοκαίνουργια εικόνα φόντου; Λοιπόν, μας μισεί να το σπάσουμε, αλλά το Twitter αποσύρθηκε από το χαρακτηριστικό αυτό πριν από λίγο καιρό.

Όλες οι σελίδες προφίλ Twitter εμφανίζονται τώρα σε υπόλευκο / γκρίζο φόντο και τα μεμονωμένα tweets δεν έχουν πλέον αφιερωμένες σελίδες όταν κάνετε κλικ για να δείτε τα στοιχεία τους. Εμφανίζονται απλά σε αναδυόμενα παράθυρα πάνω από την οθόνη.

Παρά το θάνατο μιας μακροχρόνιας και πολύ μοναδικής δυνατότητας Twitter, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να προσαρμόσετε τώρα που δεν θα μπορούσατε να γυρίσετε την ημέρα με παλαιότερες εκδόσεις σχεδίου Twitter. Για μια, υπάρχει τώρα μια μεγάλη εικόνα κεφαλίδας Twitter που μπορείτε να προσαρμόσετε, η οποία εμφανίζεται στην κορυφή του προφίλ σας και στις δύο εκδόσεις ιστού και κινητού του Twitter.

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα χαρακτηριστικών που μπορείτε να προσαρμόσετε, σύμφωνα με το Twitter:

Το χαρακτηριστικό των γενεθλίων είναι μια νέα προσθήκη και έχουμε δει κινούμενα σχέδια μπαλονιών να εμφανίζονται στα προφίλ των χρηστών όταν επισκέπτονται τα γενέθλιά τους.

Προσαρμογή της εικόνας κεφαλίδας

Όταν οι εικόνες φόντου εξακολουθούσαν να είναι γύρω, κάποιοι χρήστες είχαν πολύ έξυπνο τρόπο με το να τις μαρκάρισμα τοποθετώντας τις πληροφορίες, τα λογότυπα και άλλες δημιουργικές εικόνες κατά μήκος της αριστερής ή της δεξιάς πλευράς. Μπορείτε σίγουρα να κάνετε κάτι παρόμοιο με τις εικόνες κεφαλίδας.

Πολλοί χρήστες και μάρκες εκμεταλλεύονται την εικόνα κεφαλίδας για να προωθήσουν την ιστοσελίδα τους, το τελευταίο τους βιβλίο, τις υπηρεσίες τους ή κάτι άλλο. Ανατρέξτε στη λίστα με τα δωρεάν εργαλεία σχεδιασμού γραφικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική εικόνα κεφαλίδας σε λίγα μόνο λεπτά.

Χρησιμοποιώντας Pinned Tweets

Ένας άλλος απλός τρόπος που μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή προσαρμόσιμη μαγεία στο προφίλ σας είναι να εκμεταλλευτείτε τα pinned tweets , το οποίο είναι ένα σχετικά νέο χαρακτηριστικό. Ένα ζευγάρι tweet παραμένει στην κορυφή του προφίλ σας καθώς κρατάτε το tweeting, το οποίο είναι χρήσιμο για τις πληροφορίες tweeting που θέλετε οι άλλοι χρήστες να δουν αν αποφασίσουν να επισκεφθούν το προφίλ σας.

Για να δώσετε ένα τιτίβισμα στην κορυφή του προφίλ σας, απλώς κάντε κλικ στις τρεις τελείες που εμφανίζονται στην άκρα δεξιά κάτω από κάθε τιτίβισμα που έχετε ήδη δημοσιεύσει. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε "Καρφίτσωμα στη σελίδα προφίλ σας". Μπορείτε να κάνετε ξανά κλικ σε αυτές τις τρεις κουκίδες για να αφαιρέσετε την καρφίτσα.

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau