Επιλέγοντας μια στρατηγική Twitter

Αναπτύξτε μια δήλωση αποστολής για τη στρατηγική Twitter σας

Κάθε χρήστης κοινωνικών μέσων χρειάζεται μια στρατηγική Twitter. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Twitter δεν σημαίνει απλώς να υπολογίζετε πώς να γεμίζετε τις σκέψεις σας σε 280 χαρακτήρες ή να εντοπίζετε τις καλύτερες εφαρμογές για την προβολή των tweets. Σημαίνει επίσης τον καθορισμό των στόχων επικοινωνίας και της στρατηγικής tweeting, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε καταλαβαίους τρόπους για να τις επιτύχετε.

Δύο ερωτήσεις θα βοηθήσουν να ορίσετε την αποστολή Twitter:

Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις θα πρέπει να προχωρήσει πολύ προς τη διαμόρφωση της στρατηγικής σας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του συστήματος σύντομων μηνυμάτων.

Προτεραιότητα: Προσωπικά ή επαγγελματικά;

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το δυσκολότερο μέρος για τη χρήση του Twitter είναι να βρεθεί μια εστίαση. Πρέπει τα μηνύματά σας να αφορούν κυρίως την καθημερινή ζωή; Σχόλια σχετικά με επαγγελματικές δραστηριότητες; Χόμπι, πάθη;

Και τι θέλετε να διαβάσετε; Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν διαφορετικά θέματα για αυτό που διαβάζουν στο Twitter από αυτό που γράφουν, γεγονός που οδηγεί ορισμένους χρήστες στη δημιουργία πολλών λογαριασμών Twitter.

Μπορείτε να τιτίβισμα και να διαβάσετε για όλα τα παραπάνω από τον ίδιο λογαριασμό, φυσικά, και πολλοί λαοί το κάνουν ακριβώς αυτό.

Αλλά για την αποτελεσματική tweeting, είναι καλύτερα αν ένα θέμα είναι το κύριο μέλημα του τι γράφετε και είναι το αντικείμενο των περισσότερων από τα tweets σας.

Είναι όλα δίκαιο παιχνίδι στο κοινωνικό Tweeting

Εάν, για παράδειγμα, ο κύριος στόχος σας στη χρήση του Twitter είναι να συνδεθείτε με φίλους και να οικοδομήσετε ένα ισχυρότερο κοινωνικό δίκτυο, τότε προχωρήστε, τιτλοποιείτε την καρδιά σας για τα σκαμπανεβάσματα της καθημερινής διαβίωσης στο Youville.

Κρίση για το τι έκανε ο δήμαρχος σας χθες; Σαρκαστικές περιλήψεις αυτής της φαντασμαγορικής ταινίας που είδατε χθες το βράδυ; Και οι δύο είναι καλό παιχνίδι για κοινωνικό tweeting. Αυτό που σκεφτόμαστε για τίποτα, εάν είπε έξυπνα ή με χιούμορ ή σε διπλές δόσεις προσωπικότητας, θα μπορούσε να θεωρηθεί tweetworthy για την κοινωνική πλευρά του δικτύου ανταλλαγής μηνυμάτων.

Το Επαγγελματικό Tweeting προσθέτει αξία σε κάθε Tweet

Τα προσωπικά tweets μπορεί να μην κάνουν την καλύτερη τακτική για την προσέλκυση οπαδών στη βιομηχανία ή το επάγγελμά σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο για να προωθήσετε την καριέρα σας, θα προτιμούσατε να μοιράζεστε συνδέσμους και σχόλια που χρήζουν άλλοι στον τομέα σας. Τα tweets που προσφέρουν επιχειρηματική αξία οποιουδήποτε είδους πιθανότατα θα προσελκύσουν επαγγελματίες οπαδούς, ειδικά αν περιλαμβάνουν σχόλια σχετικά με τις τάσεις που σχετίζονται με το επάγγελμά σας.

Ανακατέψτε το με τη στρατηγική Twitter

Αυτό φέρει επανάληψη: Μπορείτε και πρέπει να tweet για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Στην πραγματικότητα, οι πιο δημοφιλείς χρήστες Twitter προσφέρουν συνήθως ένα διαφορετικό μείγμα μηνυμάτων με άφθονη προσωπικότητα που ρίχνεται μέσα Κανείς δεν θέλει να ακούγεται πολύ απρόσωπη σε ένα μέσο που είναι σίγουρα προσωπικό.

Είναι απλώς θέμα έμφασης. Η πλειοψηφία των tweets θα πρέπει να στοχεύει στο κύριο κοινό σας, επειδή ένα φράγμα άσχετων ή ασήμαντων tweets θα μπορούσε να οδηγήσει τους οπαδούς που θέλετε περισσότερο να διαγραφείτε.