Πώς να δώσετε κάποιον με ένα ψηφιακό MP3 μέσω Amazon

Αγοράστε τραγούδια και άλμπουμ για άλλους χρήστες από το κατάστημα μουσικής του Αμαζονίου

Εάν έχετε αγοράσει ψηφιακή μουσική από το Amazon τότε πιθανότατα έχετε συνηθίσει στο κατάστημα της ψηφιακής μουσικής. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε λευκώματα και μεμονωμένα κομμάτια και ακόμα πιο εύκολο να τα αγοράσετε αμέσως.

Ενώ είναι αρκετά εύκολο να κατεβάσετε τραγούδια από την Amazon για σας , τι γίνεται με την αγορά για άλλους ως δώρο; Τα φυσικά αντικείμενα, όπως τα ηχητικά CD, μπορούν να αγοραστούν και να σταλούν σε άλλη διεύθυνση, αλλά πώς μπορείτε να δώσετε ψηφιακά προϊόντα όπως μουσική;

Gifting μουσική Amazon γίνεται σχεδόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως την αγορά οτιδήποτε άλλο από την Amazon. Δεν χρειάζεστε ειδικό λογαριασμό για την ψηφιακή μουσική. απλά χρησιμοποιήστε την ίδια που έχετε πάντα.

Συμβουλή: Τα ψηφιακά αντικείμενα από άλλα καταστήματα μπορούν να σταλούν και ως δώρα, έτσι ώστε να μπορείτε να στέλνετε iPhone apps και iTunes τραγούδια δώρων .

Αποστολή δώρων μουσικής στο Amazon

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα της ψηφιακής μουσικής του Amazon.
  2. Βρείτε το MP3 ή το άλμπουμ που θέλετε να στείλετε ως δώρο και μεταβείτε στη σελίδα λεπτομερειών για περισσότερες πληροφορίες.
  3. Κάτω από το κουμπί αγοράς υπάρχει ένας σύνδεσμος με περισσότερες επιλογές . κάντε κλικ για πρόσθετες συνδέσεις.
  4. Επιλέξτε Δώστε Άλμπουμ ή Τραγούδι ως δώρο .
    1. Σημείωση: Ενδέχεται να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Amazon σε αυτό το σημείο, ακόμη και αν είστε ήδη συνδεδεμένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται να αγοράσετε κάτι.
  5. Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα για να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σωστή για τον παραλήπτη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα σύντομο μήνυμα για να προσωποποιήσετε το δώρο αν το επιθυμείτε, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
    1. Αν έχετε επιλέξει ένα άλμπουμ, έχετε την επιλογή να στείλετε ολόκληρο το άλμπουμ ή να επιλέξετε ένα μόνο.
  6. Ελέγξτε κανονικά με το κουμπί Προχωρήστε στο Checkout . Θα δείτε μια άλλη σελίδα πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  7. Το δώρο ψηφιακής μουσικής σας θα παραδοθεί λίγο-πολύ αμέσως.

Συμβουλές