Προσθήκη επαφών στο Google Voice

Μια από τις πιο κοινές λειτουργίες που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες του Google Voice είναι πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές για να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις ή συνομιλία μέσω άμεσων μηνυμάτων. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τις υπάρχουσες επαφές σας Google ή ακόμα και να προσθέσετε νέες επαφές.

01 από 03

Συζητήστε με τις επαφές σας Google Χρησιμοποιώντας το Google Voice σε έναν υπολογιστή

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις Επαφές σας Google απευθείας από το Google Voice. Google

Για να συνομιλήσετε με τις επαφές σας χρησιμοποιώντας το Google Voice σε έναν υπολογιστή, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

02 του 03

Πώς να προσθέσετε νέες επαφές στο Google σε έναν υπολογιστή

Έχετε περισσότερες από μία επαφές που θέλετε να προσθέσετε στο Google; Δοκιμάστε τη μεταφόρτωση παρτίδας. Google

Ίσως έχετε κάποιες επαφές με τις οποίες θα θέλατε να συνομιλήσετε χρησιμοποιώντας το Google Voice, αλλά που δεν εμφανίζονται στη λίστα επαφών σας Google. Είναι εύκολο να προσθέσετε επαφές ένα-ένα, ή σε μια παρτίδα! Δείτε πώς:

Για να προσθέσετε μια νέα επαφή στην Google:

Τι γίνεται αν έχετε μια λίστα επαφών που θέλετε να προσθέσετε στην Google, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε μαζί τους χρησιμοποιώντας το Google Voice; Είναι εύκολο να εισαγάγετε μια λίστα επαφών στο Google.

Πώς να εισαγάγετε τις επαφές σας στο Google:

Αυτό είναι! Τώρα οι επαφές σας είναι διαθέσιμες στο Google και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Voice για να συζητήσετε μαζί τους. Για να προχωρήσετε, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην προηγούμενη σελίδα για να συζητήσετε με τις επαφές σας χρησιμοποιώντας το Google Voice σε έναν υπολογιστή.

03 του 03

Χρήση του Google Voice για συνομιλία με τις επαφές σας στο κινητό

Αποκτήστε πρόσβαση στις επαφές στο κινητό σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το Google Voice. Google

Το Google Voice μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κινητή συσκευή σας για να καλέσετε και να συνομιλήσετε με τις επαφές σας.

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Google Voice (κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή για το iPhon σας ή εδώ για το Android σας), ανοίξτε την για να ξεκινήσετε.

Όταν χρησιμοποιείτε το Google Voice στην κινητή συσκευή σας, θα έχετε πρόσβαση στη λίστα επαφών που έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας. Απλά πατήστε στο εικονίδιο "επαφή" στο κάτω μέρος της οθόνης για να τραβήξετε τις επαφές σας και να αρχίσετε να μιλάτε.

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 22/22/16