Πώς να αποκλείσετε χρήστες στο Yahoo! Αγγελιαφόρος

01 από 03

Αποκλεισμός χρηστών στο Yahoo! Αγγελιαφόρος

Yahoo! Το Messenger παρέχει μια λειτουργία μπλοκ για να σταματήσετε τους χρήστες από τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας.

Όταν λαμβάνετε μια επαφή από ένα χρήστη στο Yahoo! Messenger, μπλοκάρετε τα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους:

Τώρα, οποτεδήποτε χρησιμοποιείτε το Yahoo! Messenger, συμπεριλαμβανομένων άλλων συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω του λογαριασμού σας, όπως το κινητό σας τηλέφωνο, το σύστημα θα αποκλείσει αυτόματα τα μηνύματα που ο μπλοκαρισμένος χρήστης προσπαθεί να σας στείλει. Δεν θα δείτε τα μηνύματα ή τις προσπάθειές σας να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Ο αποκλεισμένος χρήστης ειδοποιείται μόνο ότι έχει αποκλειστεί εάν επιχειρήσει να σας στείλει ένα μήνυμα.

Μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα των αποκλεισμένων χρηστών και τον τρόπο απενεργοποίησης των χρηστών στην επόμενη διαφάνεια.

02 του 03

Διαχείριση της αποκλεισμένης λίστας σας

Μπορείτε να δείτε μια λίστα χρηστών που έχετε μπλοκάρει στο Yahoo! Messenger και, αν το επιθυμείτε, ξεμπλοκάρετε τα.

Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία του Yahoo! Παράθυρο Messenger. Κάτω από τις πληροφορίες του προφίλ σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Αποκλεισμένοι άνθρωποι".

Στη δεξιά πλευρά θα εμφανιστεί μια λίστα με τους χρήστες που έχετε αποκλείσει αυτήν τη στιγμή. Αν δεν έχετε αποκλείσει κανέναν, στο παράθυρο θα δείτε "Δεν υπάρχουν αποκλεισμένοι".

Απεμπλοκή χρηστών

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να ξεμπλοκάρετε έναν χρήστη που έχετε μπλοκάρει στο παρελθόν, απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Ξεκλειδώματος" στα δεξιά του χρήστη στη λίστα "Αποκλεισμένοι".

Όταν ένας χρήστης ξεκλειδωθεί, οι κανονικές επικοινωνίες με το συγκεκριμένο άτομο μπορούν να συνεχιστούν. Το άτομο δεν θα ειδοποιηθεί όταν τον ξεκλειδώσετε.

03 του 03

Διακοπή ανεπιθύμητων επαφών σε ΔΥ

Το Διαδίκτυο έχει πολλά μεγάλα πράγματα να προσφέρει - και μερικά όχι τόσο σπουδαία πράγματα που ίσως να μην σας προσφέρονται τόσο πολύ όπως σας αναγκάστηκαν. Οι ανεπιθύμητες και ανεπιθύμητες επαφές στις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων αποτελούν παραδείγματα αυτής της αρνητικής πλευράς.

Δεν είστε ανυπεράσπιστοι ενάντια σε αυτό το είδος επικοινωνίας, ωστόσο. Το χαρακτηριστικό μπλοκ, το οποίο μπορεί επίσης να είναι γνωστό ως σίγαση ή αγνόηση, σας επιτρέπει να τερματίσετε όλες τις αλληλεπιδράσεις από έναν χρήστη και είναι απλό να τεθεί σε εφαρμογή.

Τι σημαίνει "Αποκλεισμός";

Στις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρονικών επικοινωνιών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, για να εμποδίσετε κάποιον σημαίνει να σταματήσετε οποιεσδήποτε επικοινωνίες ή άλλες αλληλεπιδράσεις μεταξύ άλλου χρήστη και εσάς. Αυτό γενικά εμποδίζει όλα τα μηνύματα, την ανάρτηση, την κοινή χρήση αρχείων ή άλλες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας να ξεκινούν από τον αποκλεισμένο χρήστη στον οποίο είστε ο αποδέκτης.

Όταν αποκλείετε κάποιον χρήστη, αυτός ή αυτή συνήθως δεν ειδοποιείται για αυτό μέχρι να επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί σας με κάποιο τρόπο μέσω της υπηρεσίας.

Προστατεύστε τον εαυτό σας από τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων