Ακολουθήστε αυτά τα 5 βήματα για τη διαρκή διαγραφή του λογαριασμού σας AIM

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας AIM και κλείστε τη διεύθυνση αλληλογραφίας AIM

Μπορεί να έχετε απολαύσει το λογαριασμό σας AIM Mail σε κάποια στιγμή στο παρελθόν, αλλά τώρα θέλετε να το κλείσετε για οποιονδήποτε λόγο - είτε εσείς επιλέξατε ένα κακό όνομα χρήστη είτε απλά δεν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό πια.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαγράψετε οριστικά όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα προσωπικά σας στοιχεία από τον λογαριασμό σας AIM .

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας AIM

Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε με μη αυτόματο τρόπο το λογαριασμό σας AIM, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα του λογαριασμού μου στο AOL.com και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη (όνομα οθόνης) και τον κωδικό πρόσβασής σας.
  2. Μεταβείτε στο στοιχείο μενού MANAGE MY SUBSCRIPTIONS στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας ή κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε απευθείας εκεί.
  3. Από την καρτέλα AOL , κάντε κλικ ή αγγίξτε το σύνδεσμο Ακύρωση στα δεξιά.
  4. Επιλέξτε μια επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή * Παρακαλώ επιλέξτε τον λόγο σας για την ακύρωση αυτής της υπηρεσίας: τμήμα για να εξηγήσετε γιατί έχετε επιλέξει να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας AOL.
    1. Σημαντικό: Πριν μεταβείτε στο Βήμα 5, θυμηθείτε ότι αυτό θα διαγράψει ολόκληρο το λογαριασμό AOL. Η σελίδα στην οποία βρίσκεστε απαριθμεί όλα τα στοιχεία που δεν θα έχετε πια πρόσβαση, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν το AOL Mobile, το AOL Mail, το AOL Shield, το Photobucket κ.λπ.
  5. Πατήστε ή πατήστε το κουμπί CANCEL AOL> για να διαγράψετε τον λογαριασμό AOL.

Σημείωση: Αν εγκαταλείψετε το λογαριασμό σας AOL παραλείποντας να συνδεθείτε για 90 ημέρες, ενδέχεται να απενεργοποιηθεί και να μην χρησιμοποιηθεί έως ότου την ενεργοποιήσετε ξανά. Η διαγραφή του λογαριασμού, όπως περιγράφεται παραπάνω, θα καταργήσει οριστικά το όνομα χρήστη σας και την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.