Τα 7 καλύτερα ηχεία Klipsch να αγοράσουν το 2018

Απολαύστε τη μουσική σας με αυτό το κλασικό αμερικανικό εμπορικό σήμα

Το Klipsch είναι η υπερηφάνεια και η χαρά της Αμερικής όταν πρόκειται για ήχο. Ιδρύθηκε στην Ελπίδα, το Αρκάνσας το 1946, έχει παράσχει από τότε όμορφα σχεδιασμένα προϊόντα στους ομιλητές του κόσμου. Η εταιρεία έχει γίνει γνωστός για τα ηχητικά ηχεία με ηχητικά σήματα, τα οποία παράγουν αποτελεσματικό και χωρίς παραμόρφωση ήχο με δυναμική εμβέλεια. Έτσι, εάν είστε στο κυνήγι για ένα ηχείο για να ανεβάσετε το ηχοσύστημα στο σπίτι σας, είτε στο σαλόνι σας είτε στο εξωτερικό αίθριο, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα από αυτά τα ηχεία Klipsch.

Όμορφος σχεδιασμός είναι δεδομένος όταν πρόκειται για ηχεία Klipsch, αλλά η ποιότητα ήχου του RS-42 II είναι αυτό που πραγματικά μας ξυπνά. Στα 7.1 x 12.5 x 10 ίντσες και λίγο κάτω από 12 λίβρες, είναι αρκετά συμπαγές για ένα σαλόνι ομιλητή. Ακόμα, συσκευάζει μια γροθιά, προσφέροντας πλούσιο και ζωντανό ήχο. Ο οδηγός του έχει ένα γωνιακό σχεδιασμό για να εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου και περιέχει το αξιοσημείωτο σχεδίασης tweeter του Klipsch, το οποίο τοποθετεί το tweeter μέσα σε ένα φουσκωτό άνοιγμα για να διασκορπιστεί ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή ακρόασής σας. Η αισθητική είναι κομψή και κομψή, οπότε δεν θα θελήσετε να το αποκρύψετε.

Το χαρακτηριστικό R-15M συνδυάζει τη συνδεσιμότητα και τον στερεοφωνικό διαχωρισμό μιας ρύθμισης των ηχείων-δέκτη με την απλότητα μιας ηχητικής μπάρας. Πιάστε σε αστρική ποιότητα ήχου και έντονο σχέδιο μαύρου και χάλκινου χρώματος και έχετε την ιδανική λύση για την εξομάλυνση του ηχητικού σας συστήματος. Το 5,55 ιντσών σφουγγαρίστρας κεραμεταλλικού κονουροειδούς γούφερ Klipsch και το tweeter Tractrix φορτισμένο με κέρατο μιας ίντσας λειτουργούν από κοινού για να παρέχουν μια εντυπωσιακή απόκριση υψηλής απόδοσης, μεγαλύτερη επέκταση και ελάχιστη παραμόρφωση.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι ο ενσωματωμένος προενισχυτής phono, ο οποίος σας επιτρέπει να το συνδέσετε σε ένα πικάπ για να παίξετε βινύλιο. Έρχεται επίσης με ένα μικρό τηλεχειριστήριο που είναι αρκετά διαισθητικό στη χρήση. Συνολικά, το R-15M ταιριάζει καλύτερα σε μικρότερα δωμάτια και παρόλο που τα μπάσα είναι γεμάτα, η προσθήκη ενός τροφοδοτούμενου υπογούφερ θα βελτιστοποιούσε πραγματικά την κρούση.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το άρθρο του καλύτερου ηχείου βιβλιοθήκης μας.

Σχεδιασμένο για να συνδυάζεται με το περιβάλλον του, αυτό το ηχείο είναι αρκετά ισχυρό για να βγάλει έξω. Με 50 watts ισχύος ανά μονάδα και βαθμολογία ευαισθησίας 94, ο ήχος του μπορεί εύκολα να γεμίσει μια μεγάλη αυλή, αν και αν ψάχνετε για μπάσα που χτυπάει την καρδιά, πιθανότατα θέλετε να προσθέσετε ένα δευτερεύον. Έχει ένα 6,5 ιντσών διπλό γούφερ πολυμερούς πηνίου και δύο διμερείς θόλους πολυμερούς θόλου ¾-ιντσών, που του επιτρέπουν να παίζει τόσο αριστερά όσο και δεξιά στερεοφωνικά σήματα με σαφήνεια και ακρίβεια.

Το ηχείο έρχεται σε γρανίτη και ψαμμίτη και καταφέρνει να αποφύγει την παχουλότατη εμφάνιση των περισσότερων άλλων ηχείων. Το κύριο μειονέκτημα των επίγειων ομιλητών είναι ότι πρέπει να τρέξετε το καλώδιο υπόγεια, αλλά εάν είστε έτοιμοι να βάλετε το έργο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, θα είστε ευχαριστημένοι.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα εξωτερικά ηχεία .

Όπως αποδεικνύεται, μπορείτε να αγοράσετε την ευτυχία, ισχυρίζεται ο Klipsch. Το ηχείο R-26F με το πάτωμα θα σας κοστίσει μια όμορφη δεκάρα, αλλά θα αναβαθμίσει το παιχνίδι του συστήματος οικιακού σας θεάτρου, φέρνοντας στη ζωή ταινίες και μουσική. Με το περίφημο tweeter Trakrix με το κέρατο Klipsch και δύο γούφερ από χαλκό από 6-½ ιντσών, παρέχονται σαφείς και ακριβείς υψηλές συχνότητες με απόλυτη απόκριση μπάσων.

Μετρώντας 39 x 7.8 x 13.5 ίντσες και ζυγίζει περίπου 42 λίβρες, απαιτεί σίγουρα μια παρουσία στο πάτωμα, αλλά δεν θα παραπονεθείτε χάρη στο ελκυστικό ματ μαύρο πολυμερές φινίρισμα. Οι ιδιοκτήτες του Amazon ιδιαίτερα επαινέσω την σταθερή ποιότητα κατασκευής του. "Η ποιότητα των ηχείων είναι προφανής, μέχρι το μέγεθος και την κατασκευή των μικρών ελαστικών ποδιών", έγραψε ένας κριτής πέντε αστέρων.

Δείτε περισσότερες κριτικές των αγαπημένων ομιλητών δαπέδου που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Με τα ηχεία, υπάρχει συνήθως ένα εμπόριο μεταξύ μεγέθους και ισχύος, αλλά το Klipsch Groove επιτυγχάνει μια υπέροχη ισορροπία, αρκεί να είναι αρκετά μικρός ώστε να μην το θυμάται πάρα πολύ για την ποιότητα του ήχου. Μετρώντας 5,51 x 2,65 x 4,56 ίντσες και ζυγίζοντας 1,7 λίβρες, μπορεί εύκολα να πεταχτεί στην τσάντα σας και με διάρκεια ζωής μπαταρίας οκτώ ωρών θα σας κρατήσει όλη την ημέρα. Αφού αποστραγγιστεί ο χυμός, απλά φορτίστε το μέσω του καλωδίου microUSB. Το Groove διαθέτει έναν ισχυρό οδηγό υψηλής εξάσκησης τριών ιντσών, πλήρους φάσματος, που συνεργάζεται με διπλά καλοριφέρ μπάσων, που μαζί δίνουν αρκετό δυναμικό ήχο για να γεμίσει ένα μεγάλο δωμάτιο χωρίς παραμόρφωση. Και πάνω από όλα, είναι ανθεκτικό στα πιτσιλίσματα, βαθμολογείται στο IPX4 για να αντέχει σε ψεκασμούς ωκεανού και ντους picnic.

Το σύστημα Quintet της Klipsch συνδυάζει κομψά την κορυφαία ποιότητα κατασκευής με τον κορυφαίο ήχο της τάξης, διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα αρκετά συμπαγή. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος, είναι εκπληκτικά δυνατά και προσφέρει ένα ζεστό, ισορροπημένο ήχο χωρίς παραμόρφωση. Αυτό κάνει εύκολη την ακρόαση για ώρες στο τέλος. Κάθε δορυφόρος διαθέτει έναν οδηγό συμπίεσης αλουμινίου 0,75 ιντσών εξοπλισμένο με σχέδιο 90 x 90 βαθμών, τετράγωνου σχήματος, φτιαγμένο από Tractrix. Η απόκριση συχνότητας κυμαίνεται από 110 Hz έως 23 kHz, γι 'αυτό προτείνουμε να προσθέσετε ένα subwoofer σε αυτό το σύστημα για απόδοση πλήρους φάσματος. Αυτό που κάνει την ποιότητα κατασκευής τόσο μοναδική, είναι το συμπιεσμένο πολυμερές με χύτευση υπό πίεση που ο Klipsch αποκαλεί AcoustiComp και οι ισχυρισμοί είναι "φυσικά πυκνό, άκαμπτο και ακουστικά αδρανές".

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα κιτ εκκίνησης home theatre .

Σε αντίθεση με ένα ηχείο που στέκεται στο πάτωμα και κάνει μια δήλωση στο χώρο σας, τα ηχεία στην οροφή μπορούν να τοποθετηθούν μακριά για να δώσουν μια κρούση με ελάχιστη διείσδυση. Και το ισχυρό ηχείο R-1650-C έχει ιδιαίτερη επιρροή. Με ένα γούφερ πολυπροπυλενίου 6 ½ ίντσας για τραγανή μέση και μπάσο, καθώς και ένα ομοαξονικά τοποθετημένο tweeter τριών ιντσών για μεταξωτά υψηλά, αποτελεί αξιόπιστη προσθήκη στην ρύθμιση surround ήχου.

Το σύστημα τοποθέτησης ηχείων απλοποιεί την εγκατάσταση, ενώ οι γρίλιες μπορούν να βαφτούν για να μεταφερθούν περαιτέρω και είναι ανθεκτικές στην υγρασία, καθιστώντας το κατάλληλο για μπάνια και κουζίνες. Ακόμα δεν είμαστε πεπεισμένοι; Η Klipsch προσφέρει μια περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ηχεία στην οροφή .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .