Οι 7 καλύτεροι ενισχυτές ακουστικών που αγοράζουν το 2018

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μουσική σας

Μερικές φορές ακόμη και τα ακουστικά υψηλής ποιότητας ακούγονται λίγο υποτονικά κατά την αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone ή τον υπολογιστή σας. Αν δεν εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα φορητό ενισχυτή ακουστικών για να παρέχετε επιπλέον ισχύ για χαμηλότερη παραμόρφωση και αυξημένη ένταση και ήχο. Είτε θέλετε περισσότερο έλεγχο των μπάσων και των πρίμων σε επιμέρους κομμάτια είτε χρειάζεστε έναν ψηφιακό αναλογικό μετατροπέα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ηχοσυσκευές, αυτές οι μικρές συσκευές είναι μια κομψή και συχνά φθηνή λύση.

Το FiiO A3 είναι ένα στερεό φορητό ακουστικό για φορητό ακουστικό που παράγει καθαρό και καθαρό ήχο, ακόμη και με το μπάσο να εμφανίζεται. Το κουτί από βουρτσισμένο αλουμίνιο είναι λεπτό και περίπου όσο ένας αναπτήρας, καθιστώντας εύκολο να γλιστρήσει στην τσέπη σας δίπλα στο τηλέφωνό σας. Είναι κατάλληλο για ακουστικά που κυμαίνονται από 16 έως 150 ohms, καθιστώντας το συμβατό με τα περισσότερα προϊόντα, αλλά αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε πριν από την αγορά. Παρέχει μια πλήρως διακριτή έξοδο ενίσχυσης μπάσων 3,5 dB στα 60Η με παράκαμψη, αρκετή για να κάνει τη διαφορά μεταξύ επίπεδου και ηχητικού χώρου. Αναμείνετε μεγάλη διάρκεια ζωής από την εσωτερική μπαταρία των 1400mAh, η οποία είναι καλή για περίπου 16 ώρες αδιάλειπτης χρήσης.

Συνδέστε τον vintage ακουστικό εξοπλισμό σας με τα ακουστικά ή την έξυπνη συσκευή σας με το FiiO E17K, έναν ενισχυτή ακουστικών με ενσωματωμένο μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό (DAC). Αυτή η συσκευή είναι απαραίτητη για να έχετε τον καλύτερο ήχο από τα ακουστικά υψηλής ποιότητας και τον εξοπλισμό ήχου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συντονίζετε με ακρίβεια τόσο τα πρίμα και τα μπάσα στη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε την τέλεια ισορροπία αν ακούτε την κλασική μουσική ή την παγίδα. Ένας τροχός πολλαπλών λειτουργιών παρέχει διαισθητικό και ευέλικτο έλεγχο για εύκολη ρύθμιση, χωρίς την ενοχλητική μικροαλλαγές που απαιτούν ορισμένες DAC. Η συσκευή θα αξιοποιήσει στο έπακρο τον ήχο σας με την αποκωδικοποίηση DSD και θα υποστηρίζει έως 96 kHz / 32bit ήχο. Αναμείνετε μια μακρόχρονη μπαταρία και φορητότητα, καθώς η συσκευή είναι περίπου το μέγεθος ως ένα κατάστρωμα καρτών.

Ο DAC της Sony PHA-1A σας επιτρέπει να απολαμβάνετε φορητές επιδόσεις που αποδίδουν 14 φορές την λεπτομέρεια των MP3s, μετατρέποντας την εμπειρία ακρόασης σε μια συσκευή που είναι εγκεκριμένη από audiophile. Αυτή η ισχυρή συσκευή περιλαμβάνει ένα DAC που θα αποκωδικοποιεί τις μορφές αρχείων ήχου υψηλής πιστότητας PCM έως 24 bit, παρέχοντας σας πρόσβαση σε καταγραφές επαγγελματικής ποιότητας ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Η μικρή συσκευή αργύρου είναι εξοπλισμένη με ένα premium WM8740 Wolfson DAC και ένα λειτουργικό ενισχυτή LME49860 που επεκτείνει το ηχητικό σκηνικό και προσφέρει ομαλό ήχο χωρίς παραμόρφωση ή θόρυβο. Παρέχει δυναμική εμβέλεια 120dB, εξασφαλίζοντας ότι ακούγονται όλες οι λεπτομέρειες της μουσικής χωρίς καμία ανακρίβεια. Το κύκλωμα είναι προστατευμένο από ποιοτικό αλουμίνιο, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να διαρκέσει περίπου έξι ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Αυτή η μικρή και κομψή συσκευή είναι ένας προσιτός τρόπος για την ενίσχυση του ήχου των ακουστικών, προσθέτοντας ισχύ εξόδου 40mW για βελτιωμένη απόδοση. Η ανθεκτική συσκευή διαθέτει μια αριστοκρατική μαύρη μεταλλική θήκη που ζυγίζει μόλις 122 γραμμάρια, οπότε είναι εύκολο να εισέλθει στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Περιλαμβάνει ένα κουμπί ρύθμισης της έντασης του ήχου, το οποίο δίνει επιπλέον ευρυχωρία στη μουσική σας, βελτιστοποιώντας τις λεπτομέρειες του ήχου και μειώνοντας τις παραμορφώσεις. Η μπαταρία 2000 mAh είναι καλή για περίπου οκτώ ώρες και είναι εύκολη η επαναφόρτιση με θύρα USB.

Αυτός ο εξαιρετικά φορητός ενισχυτής ακουστικών τσέπης έχει μέγεθος περίπου ενός μεγέθους, αλλά συσκευάζει 250mW εξόδου ισχύος για μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης. Το Indigo PHPA-1 μπορεί να τροφοδοτήσει δύο ακουστικά ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας ένα αναλογικό κουμπί ρύθμισης της έντασης για να ρυθμίσει τον ήχο και ένα EQ μπάσων δύο επιπέδων για να παράσχει πρόσθετη άνεση. Ο εξαιρετικά φορητός ενισχυτής λειτουργεί με οποιοδήποτε ζεύγος ακουστικών από 16 έως 150 Ohm, καλύπτοντας τα περισσότερα μοντέλα. Διαρκεί έως και οκτώ ώρες με μία μόνο χρέωση, αρκετά καλή για μια ολόκληρη μέρα εργασίας ενισχυμένης μουσικής.

Οι λάτρεις της Vox θα αγαπήσουν αυτόν τον φορητό ενισχυτή κιθάρας χαμηλής συχνότητας, έναν απλό και βολικό τρόπο για να παραδώσει τον πραγματικό ήχο αναλογικών ενισχυτών στα ακουστικά σας. Αυτή η σειρά ενισχυτών υπήρξε καλύτερος πωλητής για περισσότερο από μια δεκαετία. Παρέχει τρεις λειτουργίες για κιθάρες για πολλαπλά εφέ, συμπεριλαμβανομένων επιλογών ειδικά προσαρμοσμένων για διαφορετικά στυλ όπως Blues και Metal. Το πτυσσόμενο βύσμα περιστρέφεται κατά 180 μοίρες και περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό αυτόματης απενεργοποίησης, τοποθετώντας ωραία σε οποιοδήποτε μοντέλο κιθάρας και σύζευξη με οποιαδήποτε ακουστικά. Το πλήρες αναλογικό κύκλωμα επανενεργοποιείται για καθαρότερο και απλούστερο ήχο.

Ο κορυφαίος φορητός ενισχυτής Hi-Fi ALPS της Ιαπωνίας πακέτο μια ισχυρή γροθιά και βελτιώνει αβίαστα την εμπειρία ακρόασης σας. Το ανθεκτικό και αξιόπιστο Cayin C5 είναι ματ μαύρο μέταλλο και περιλαμβάνει εγγύηση ενός έτους, καθιστώντας την μακράς διαρκείας αξία που θα αντέχει στην κανονική φθορά (και έχει επίσης ποιότητα κατασκευής κυκλώματος). Αναμείνετε ονομαστική ισχύ εξόδου 800mW ή φορτίο 32 ohm και χωρητικότητα 1000mAh για περίπου 12 ώρες από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η απόκριση συχνότητας είναι μεταξύ 20Hz-100kHz και η συνολική αρμονική παραμόρφωση είναι μικρότερη από .02%.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .