Πώς να πει εάν κάποιος σας μπλοκάρει στο iPhone

Δεν περάσαμε; Μπορεί να έχετε αποκλειστεί

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας σίγουρος τρόπος για να μάθετε αν κάποιος μπλοκάρει τις κλήσεις σας στο iPhone εκτός από το να πάρει τα χέρια σας στο τηλέφωνο και τον έλεγχο της λίστας αποκλεισμένων αριθμών, αλλά υπάρχουν κάποιες σαφείς ενδείξεις που μπορεί να υποδηλώνουν ότι έχετε αποκλείσει .

Ο καλύτερος τρόπος να πείτε αν κάποιος σας μπλόκαρε είναι να τον ρωτήσετε

Εάν οι κλήσεις σας δεν έχουν απαντηθεί και τα κείμενά σας δεν λαμβάνουν απάντηση, καλό θα ήταν να τους ζητήσετε απλά: Μου μπλοκάρεις στο τηλέφωνό σου; Υπάρχει μια πιθανότητα να το έκαναν και δεν ήθελε να. Εάν είστε ανήσυχοι να τους ρωτήσετε αν σας έχουν εμποδίσει τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις ιδέες.

Πόσα δαχτυλίδια λαμβάνετε όταν καλείτε;

Ο μεγαλύτερος δείκτης μιας αποκλεισμένης κλήσης είναι ένα και μόνο κουδούνισμα που μεταβαίνει στο φωνητικό ταχυδρομείο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε σίγουρα μπλοκαριστεί, έτσι το καλό του να μην πηδήσει στα συμπεράσματα. Εάν το άτομο χρησιμοποιεί το iPhone εκείνη τη στιγμή, ειδικά αν μιλάει σε κάποιον άλλο, μπορεί να επιλέξει να δεχτεί ή να αρνηθεί την κλήση. Αυτό μπορεί να εξηγήσει μια κλήση που πηγαίνει γρήγορα στο φωνητικό ταχυδρομείο. Αν το iPhone είναι απενεργοποιημένο ή η μπαταρία στραγγισθεί, μπορεί επίσης να πάει γρήγορα στο φωνητικό ταχυδρομείο.

Το iPhone διαθέτει επίσης λειτουργία Μην ενοχλείτε , αλλά εάν ο παραλήπτης έχει ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να τηλεφωνούν ακόμα, πριν φτάσουν στο φωνητικό ταχυδρομείο. Αν παίρνετε μόνο ένα δαχτυλίδι και στη συνέχεια στέλνετε στο φωνητικό ταχυδρομείο, πιθανότατα δεν οφείλεται στο Μην ενοχλείτε.

Δοκιμάστε την αποστολή ενός μηνύματος κειμένου

Το iPhone έχει τη δυνατότητα αποστολής αποδείξεων ανάγνωσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας ενημερώσει αν το άτομο διαβάσει το μήνυμα . Όλοι δεν έχουν ενεργοποιήσει αυτό το θέμα, οπότε δεν είναι επίσης ένας αλάνθαστος τρόπος για να πείτε εάν έχετε μπλοκαριστεί, αλλά είναι ένα καλό βήμα για να μάθετε αν δεν είστε μπλοκαρισμένοι.

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα σε έναν φίλο που έχετε αποκλείσει, η κατάσταση θα μεταβεί γρήγορα στην παράδοση από την πλευρά σας, αλλά ο φίλος σας δεν θα λάβει ποτέ το μήνυμα. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορούν να διαβάσουν το μήνυμά σας. Ελέγξτε ξανά μετά από λίγο χρόνο. Εάν η κατάσταση έχει αλλάξει από "Παραδόθηκε" σε "Ανάγνωση", δεν σας έχει μπλοκαριστεί.

Δοκιμάστε να καλέσετε με απενεργοποιημένο αναγνωριστικό καλούντος

Εδώ είναι ένα ύπουλο τέχνασμα. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό καλούντος. Στη Βόρεια Αμερική, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας "* 67" μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα αμέσως μετά την πραγματοποίηση της κλήσης σε φωνητικό ταχυδρομείο μετά από ένα μόνο κουδούνισμα για να δείτε εάν απαντούν στην κλήση "άγνωστη". Εάν βρίσκεστε εκτός της Βόρειας Αμερικής, μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα αναγνώρισης καλούντος Wikipedia για να απενεργοποιήσετε τους κωδικούς. Δεν επιτρέπεται όλες οι χώρες να επιτρέπουν την απενεργοποίηση του αναγνωριστικού καλούντος και ακόμη και σε χώρες που το επιτρέπουν, το αναγνωριστικό καλούντος ενδέχεται να μην απενεργοποιηθεί για κλήσεις σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης όπως 911.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό καλούντος ανοίγοντας Ρυθμίσεις στο iPhone, μεταβαίνοντας προς το τηλέφωνο και περιστρέφοντας το στοιχείο Εμφάνιση του αναγνωριστικού καλούντος . Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μόνο τον κωδικό μιας ώρας.

Επίσης, να γνωρίζετε ότι αυτό ακόμα δεν σημαίνει ότι ο φίλος σας έχει 100% μπλοκαριστεί. Πολλοί άνθρωποι αρνούνται να απαντήσουν σε κλήσεις χωρίς Αναγνωριστικό καλούντος και ακόμα κι αν χτυπά μία φορά και πηγαίνουν στο φωνητικό ταχυδρομείο, ο φίλος σας ίσως απείλησε αμέσως την κλήση.

Ο Sneakiest τρόπος να πει εάν είστε μπλοκαρισμένοι είναι να καλέσετε στο πρόσωπο

Θέλεις να είσαι ακόμα πιο σκιασμένος; Την επόμενη φορά που θα δείτε το συγκεκριμένο άτομο, δοκιμάστε να τον καλέσετε. Αυτό λειτουργεί καλύτερα αν είστε με μια ομάδα ανθρώπων και το πρόσωπο έχει το τηλέφωνό τους έξω. Αν καλέσετε και δεν υπάρχει καμία ένδειξη στο τηλέφωνο ή από το φίλο σας ότι η κλήση είναι τοποθετημένη, πιθανώς έχετε μπλοκαριστεί.

Θυμηθείτε ότι ένα τηλέφωνο σε μια τσέπη ή σε μια τσάντα μπορεί να βρίσκεται σε λειτουργία δόνησης, γι 'αυτό είναι σημαντικό να πιάσετε το άτομο ενώ το τηλέφωνο είναι έξω.