Έλεγχος μουσικής iPhone: Χρήση του κουμπιού απομακρυσμένου ακουστικού

Αναπαράγετε μουσική στο iPhone χωρίς να αγγίζετε την οθόνη

Πολλά ακουστικά και ακουστικά αυτές τις μέρες έρχονται με ένα απομακρυσμένο κουμπί και μικρόφωνο για τη λήψη κλήσεων στο iPhone σας. Αυτή η λειτουργία είναι συνήθως ενσωματωμένη στο καλώδιο για εύκολη πρόσβαση όταν χρειάζεται να διακόψετε γρήγορα τη μουσική σας ακούγοντας για πιο σημαντικά θέματα.

Τα Apple EarPods που έρχονται με το iPhone, για παράδειγμα, έχουν αυτή τη δυνατότητα (μαζί με τους ελέγχους έντασης), αλλά ξέρατε ότι αυτό το κουμπί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής;

Και, δεν περιορίζεται μόνο σε Apple EarPods. Οποιοσδήποτε φορέας ώθησης που διαθέτει μια απομακρυσμένη λειτουργία εντός γραμμής θα πρέπει να λειτουργεί.

Αλλά, τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το μόνο κουμπί;

Αρκετά στην πραγματικότητα. Ανάλογα με τον αριθμό των πλήκτρων που πατάτε και τους συνδυασμούς αναμονής που έχετε εκτελέσει, μπορείτε να πείτε στο iPhone σας να:

και ακόμη και να ξεκινήσει Siri.

Χρησιμοποιώντας το Siri για να ξεκινήσει την εφαρμογή μουσικής

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Siri στο iPhone σας, μπορείτε ήδη να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το iTunes Radio . Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκκίνηση της εφαρμογής Μουσική, ώστε να μην χρειαστεί καν να αγγίξετε την οθόνη καθόλου. Μπορείτε να το ξεκινήσετε μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και μιας μόνο φωνητικής εντολής. Εάν τα ακουστικά έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι τα εξής:

  1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί στο τηλεχειριστήριό σας και περιμένετε να εμφανιστεί το Siri.
  2. Όταν ο Siri τρέχει και περιμένει μια φωνητική εντολή, απλά πείτε «Μουσική» για να ξεκινήσει η εφαρμογή. Απλά βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνο είναι αρκετά κοντά στο στόμα σας ή ότι ο Siri μπορεί να σας έχει πρόβλημα να σας ακούσει.

Απομακρυσμένες εντολές κουμπιού για αναπαραγωγή τραγουδιών του iTunes

Αφού βρίσκεστε στην εφαρμογή Μουσική, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της αναπαραγωγής των τραγουδιών που έχετε συγχρονίσει στο iPhone σας .

  1. Για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού, πατήστε το πλήκτρο μία φορά στο τηλεχειριστήριό σας.
  2. Εάν θέλετε να κάνετε παύση ενός τραγουδιού που αναπαράγεται, πατήστε ξανά το κουμπί για να παγώσετε τη θέση αναπαραγωγής.
  3. Μερικές φορές θα θέλετε να μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το τηλεχειριστήριο κάνοντας δύο φορές κλικ στο κουμπί. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό αρκετά γρήγορα ώστε το iPhone σας να μην σκέφτεται να θέλετε απλώς να παίξετε ή να κάνετε παύση ενός κομματιού.
  4. Είναι επίσης δυνατό να παραλείψετε πάλι τα τραγούδια. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί τρεις φορές. Αλλά, να θυμάστε να είστε λογικά γρήγοροι όταν το κάνετε αυτό ή ίσως καταλήξετε να προχωρήσετε μπροστά.
  5. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε προς τα εμπρός μέσω ενός κομματιού με το κουμπί απομακρυσμένης αν χρειαστεί. Αυτή η εντολή χρησιμοποιεί ένα πάτημα ενός κουμπιού ακολουθούμενο από ένα μεγάλο πάτημα. Το κόλπο εδώ είναι να κάνετε διπλό κλικ, αλλά βεβαιωθείτε ότι στο δεύτερο πάτημα κρατάτε πατημένο το κουμπί μέχρι να αρχίσετε να ακούτε τη γρήγορη προώθηση των μουσικών.
  6. Γρήγορη μετακίνηση μέσω ενός τραγουδιού μπορεί επίσης να γίνει. Απλά κάντε διπλό κλικ στο κουμπί απομακρυσμένου ελέγχου και, στη συνέχεια, πατήστε το για τρίτη φορά, αλλά κρατήστε το πατημένο μέχρι να ακούσετε τη λειτουργία αναζήτησης.