Ο εκτυπωτής WorkForce WF-2760 της Epson All-in-One

Το τέλος του επιπέδου εισόδου της δημοφιλούς γραμμής εργασίας της Epson

Καθώς οι εκτυπωτές σε επίπεδο πρωτοπορίας πηγαίνουν, το WorkForce WF-2760 AIO της Epson εκπέμπει εξαιρετικές εκτυπώσεις και αντίγραφα και οι σαρώσεις δεν είναι ούτε μισοί καλοί. ως εκτυπωτής χαμηλού όγκου, ωστόσο, ένας μικρός δίσκος εισόδου και το υψηλό κόστος ανά σελίδα υποβαθμίζουν το ελαφρύ καθήκον.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της WorkForce WF-2760 της Epson

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Εισαγωγή

Όπως είναι ο εκτυπωτής AllForce WF-2660 AllForce της Epson , η σημερινή μονάδα ελέγχου, ο εκτυπωτής AllForce WF-2760 All-in-One, ο οποίος είναι $ 149.99-MSRP (οδός $ 89.99), είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Το WF-2760 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τύπου του, δεδομένου ότι είναι φθηνό να αγοράσει και κάνει ό, τι υποτίθεται ότι πρέπει να εκτυπώσει, σαρώσει, αντιγράψει, φαξ - αρκετά καλά.

Από την άλλη πλευρά, αν το χρησιμοποιείτε για την εκτύπωση και την αντιγραφή κυρίως, σε σύγκριση με πολλά άλλα μοντέλα, θα είναι δαπανηρό να το χρησιμοποιείτε ανά σελίδα. Εάν, ωστόσο, εκτυπώνετε και αντιγράφετε ελαφρώς, 200 ή 300 σελίδες κάθε μήνα και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες σάρωσης και cloud αυτού του MFP, αυτό, ένα από τα μικρότερα μοντέλα WorkForce, είναι στην πραγματικότητα μια καλή αξία - ειδικά, όπως αναφέρθηκε, δεδομένου ότι εκτελεί αυτές τις και άλλες εργασίες τόσο καλά.

Είναι πιο κατάλληλο ως μηχανή γραφείου για όλες τις χρήσεις.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Στα 16,7 ίντσες απέναντι, 22 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, κατά 9,1 ίντσες υψηλό και ζυγίζοντας 14,6 λίβρες, είτε φυσικά είτε εξωτερικά, το WF-2760 είναι το ίδιο με το WF-2660. Στην πραγματικότητα, σε μια παράπλευρη λίστα χαρακτηριστικών, υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ του μοντέλου του τρέχοντος και του περασμένου έτους, των ελαφρώς ταχύτερων ασπρόμαυρων σελίδων ανά λεπτό ή των σελίδων ανά λεπτό, βαθμολογία (περίπου επτά δέκατα μιας σελίδας ), αλλά ως επί το πλείστον είναι πανομοιότυπα (μέχρι στιγμής, νομίζω ότι το προηγούμενο μοντέλο είναι μάλλον μια καλύτερη διαπραγμάτευση, έως ότου όλα πάνε, ούτως ή άλλως).

Όλα τα μοντέλα WorkForce κατασκευάζονται γύρω από τις κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore της Epson . στην περίπτωση αυτή, ένα τσιπ εκτύπωσης 1S PrecisionCore, που σημαίνει, όπως περιγράφεται στα προηγούμενα άρθρα, ότι η ίδια η κεφαλή εκτύπωσης έχει δύο τσιπ εκτύπωσης PrecisionCore. Αυτά τα τσιπ επιτυγχάνουν υψηλής ποιότητας εκτύπωση, καθώς και (στις περισσότερες περιπτώσεις) υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης λόγω των τσιπ PrecisionCore. στην πραγματικότητα, τα περισσότερα μοντέλα WorkForce είναι γρήγορα, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, αλλά (όπως και ο προκάτοχός του), όχι αυτό το οποίο θα καλύψουμε στιγμιαία.

Εν τω μεταξύ, αυτός ο μικρός εκτυπωτής έχει φορτωθεί με λειτουργίες, ξεκινώντας από έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) για σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ σε πολλαπλές σελίδες χωρίς παρέμβαση του χρήστη ή αυτόματα. δυστυχώς, αυτό δεν είναι ένας αυτόματος-αμφιβληστροειδής αυτόματος τροφοδότης εγγράφων , που σημαίνει ότι δεν μπορεί να χειριστεί πρωτότυπα πολλαπλών σελίδων διπλής όψης χωρίς να χρειάζεται να τα μετακινήσετε χειροκίνητα.

Εκτός από αυτό, όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να παρέχονται, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών επιλογές συνδεσιμότητας: Ethernet, Wi-Fi, σύνδεση σε ένα μόνο υπολογιστή μέσω USB και για σύνδεση με κινητές συσκευές υπάρχει η συνηθισμένη φιλοφρόνηση σύννεφων και άλλων επιλογών για κινητά , ως άμεση και άμεση επικοινωνία Wi-Fi (NFC) . Εάν υπάρχει ένας τρόπος σύνδεσης και αποστολής δεδομένων, το WF-2760 το υποστηρίζει πιθανότατα, συμπεριλαμβανομένης μιας παράλληλης θύρας εκτυπωτή, την οποία δεν έχω δει κάποια στιγμή (ή τουλάχιστον να το είχα παρατηρήσει).

Μια έγχρωμη οθόνη αφής 2,7 ιντσών σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και να εκτυπώσετε και να σαρώσετε σε διάφορους δημοφιλείς νέους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των Google Cloud Print, Evernote, OneDrive, iCloud και άλλων. Όπως αναφέρθηκε, εκτός από την έλλειψη αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης ADF, αυτό το MFP έχει σχεδόν κάθε δυνατότητα παραγωγικότητας και ευκολίας.

Φαίνεται επίσης σκόπιμο να αναφέρουμε και εδώ ότι η εκτυπωτική μηχανή είναι αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε έγγραφα διπλής όψης, εξοικονομώντας έτσι χαρτί, μέχρι το περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης και Χειρισμός χαρτιού

Λοιπόν, συνολικά, οι εκτυπωτές WorkForce είναι γρήγοροι. Μερικά, όπως τα μοντέλα Epson WorkForce Pro, είναι πολύ γρήγορα, αλλά αυτό δεν είναι. Το πιο δαπανηρό (και πιο γρήγορο και φθηνότερο στη χρήση) Epson WorkForce Pro WF-4630 , για παράδειγμα, είναι πολύ γρήγορο. Αυτό, όμως.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε δει πιο αργά, πολύ πιο αργά. Η Epson βαθμολογεί το WF-2760 σε 13,7ppm για ασπρόμαυρες σελίδες και 7,3ppm για χρώμα, καθώς και διπλής όψης (διπλής όψης) ταχύτητες 6,5ppm και 4,5ppm. Τα έγγραφα που χρησιμοποίησα για να δοκιμάσω τις ταχύτητες εκτύπωσης αυτού του μηχανήματος είναι πιο πολύπλοκες από τότε της Epson (όχι ότι η Epson δεν κάνει ό, τι όλοι οι άλλοι είναι). Περιέχουν όχι μόνο κείμενο υψηλής μορφοποίησης και μερικές φορές έγχρωμο, αλλά και έγχρωμες επιχειρηματικές γραφικές παραστάσεις και εικόνες.

Με αυτά τα έγγραφα, έχω σχεδόν ίδια βαθμολογία με το WF-2660, λίγο κάτω από 4ppm. Δεν έχω δοκιμάσει μονόχρωμα έγγραφα ξεχωριστά, αλλά υποψιάζομαι κάπου γύρω από 7 ή 8ppm. Ενώ η ταχύτητα δεν αποτελεί ισχυρό σημείο για αυτό το πολυλειτουργικό μηχάνημα, η ποιότητα εκτύπωσης και αντιγραφής είναι εξαιρετική, όπως η σάρωση, αλλά ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε λίγο χρόνο για τη διασύνδεση λογισμικού Epson Scan.

Ενώ αυτό δεν είναι ένας εκτυπωτής φωτογραφιών, έκανε επίσης αρκετά καλά με τις φωτογραφίες, πολύ κοντά στην ποιότητα του καταστήματος των ναρκωτικών. Αυτό είναι πραγματικά μια από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις (βλέπετε τους με φωτογραφικούς εκτυπωτές της Canon) όπου η ποιότητα εκτύπωσης είναι αρκετά καλή ώστε να μην βρεθείτε υπερβολικά να ανησυχείτε για την υστέρησή της.

Ταυτόχρονα, δεν θέλετε να προσπαθήσετε να προωθήσετε πάρα πολλές εκτυπώσεις και αντίγραφα. Ο μέγιστος μηνιαίος κύκλος εργασιών είναι 3.000 σελίδες, ο οποίος είναι αρκετά χαμηλός. Με άλλα λόγια, η Epson συνιστά να μην εκτυπώνετε περισσότερες από 3K σελίδες κάθε μήνα. Η συνήθεια του About.com είναι ότι προσπαθείτε να μην εκτυπώσετε ή να αντιγράψετε περισσότερες από 200 έως 300 σελίδες κάθε μήνα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο από αυτό, με όλα τα μέσα, πηγαίνετε για έναν μεγαλύτερο εκτυπωτή, όπως το WF-4630 που αναφέρθηκε προηγουμένως. Λάβετε υπόψη ότι ό, τι περνάτε εκ των προτέρων στον ίδιο τον εκτυπωτή (εφ 'όσον έχει μια αξιοπρεπή CPP), θα το πάρετε πίσω στο πίσω μέρος, όταν (και κάθε φορά) αγοράζετε γραφίτη. Σοβαρά. Αυτή η στρατηγική λειτουργεί και λειτουργεί καλά.

Κόστος ανά σελίδα

Η Epson διανέμει δύο σετ τεσσάρων κασετών (κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο ή CMYK) για αυτό το MFP, απόδοση τυπικής απόδοσης και υψηλή ή XL. Ανάλογα με την αγορά σας, το κόστος ανά σελίδα είναι πολύ υψηλό και υπερβολικά υψηλό, ίσως ακόμη και για ένα μοντέλο εισόδου σε επίπεδο όπως αυτό.

Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε τις τυπικές δεξαμενές απόδοσης (που πωλούν για 12,99 δολάρια για το μαύρο και 8,99 δολάρια για κάθε ένα από τα τρία χρώματα, κυανό, ματζέντα και κίτρινο ή CMY και αποδίδουν περίπου 175 και 165 σελίδες αντίστοιχα) βγαίνουν σε περίπου 7,4 σεντς για ασπρόμαυρη και 23,6 σεντ για το χρώμα. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το ζήτημα, αυτά είναι πολύ υψηλό κόστος σελίδας μελάνης ανά σελίδα.

Δυστυχώς, οι δεξαμενές υψηλότερης απόδοσης δεν παρέχουν μεγάλη ανακούφιση. Η μαύρη δεξαμενή XL κοστίζει 29,99 δολάρια και είναι καλό για περίπου 500 εκτυπώσεις, ενώ οι κασέτες έγχρωμης εκτύπωσης πωλούνται για 16,99 δολάρια και διαθέτουν περίπου 450 σελίδες. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους αριθμούς, υπολογίσαμε τις CPP ως εξής: 6 σεντ για μονόχρωμες σελίδες και 17,4 σεντ για το χρώμα.

Όπως αναφέρθηκε δυο φορές τώρα, αυτοί οι αριθμοί υποβαθμίζουν αυτό σε ένα μηχάνημα χαμηλού όγκου, πιθανότατα πιο χαμηλό όγκο από ό, τι προοριζόταν για την Epson. Όσο ωραία όσο εκτυπώνει, το ίδιο συμβαίνει και με άλλα μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν όλων των μοντέλων WorkForce.

Το τέλος

Αν το γραφείο σας στο σπίτι ή το γραφείο μικρών γραφείων χρειάζεται να εκτυπώσει και να αντιγράψει 200 ​​έως 300 σελίδες κάθε μήνα, καθώς και να σαρώσει έγγραφα για αποθήκευση στο νέφος ή σε μονάδες δίσκου δικτύου, εκτελέστε απευθείας και χτυπήστε προς τα κάτω τα $ 90 που ο συγκεκριμένος εκτυπωτής πωλεί για κατά τη στιγμή της γραφής. Εάν, ωστόσο, πρέπει να εκτυπώσετε περισσότερες από μερικές εκατοντάδες σελίδες ή ίσως να σαρώσετε έγγραφα διπλής όψεως, τα έγγραφα πολλαπλών σελίδων είναι στο μέλλον σας, θα πρέπει σίγουρα να δούμε τα μηχανήματα beefier.