Εκτυπωτές ευρείας μορφής για το πότε το πλάτος είναι σημαντικό

Τα γραφεία υπηρεσίας ευρείας μορφής δεν χρειάζονται πλέον

Ακολουθεί μια σύνδεση με ορισμένους σύγχρονους εκτυπωτές ευρείας μορφής: Εκτυπωτές υψηλής ευκρίνειας

Τα πράγματα έχουν αλλάξει δραστικά τα τελευταία δύο χρόνια περίπου. Ναι, όπως περιγράφει ο Peter στο παρακάτω άρθρο, εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να στείλετε τα έγγραφα πολύ ευρείας μορφής, όπως, για παράδειγμα, περίπου 19 ίντσες, σε ένα γραφείο εξυπηρέτησης, σήμερα οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους κατασκευαστές εκτυπωτών, όπως η Epson, Brother , Η Canon και η HP, κάνουν εκτυπωτές ευρείας μορφής - και μερικοί από αυτούς είναι αρκετά καλοί.

Έτσι, δεδομένου ότι η αγορά έχει πάρει μια τόσο δραστική στροφή από αυτό που υποτίθεται το υποκείμενο άρθρο, αντί να προσπαθήσουμε να το ξαναγράψουμε, το έχω επισημάνει σε μια στρογγυλή εκτύπωση εκτυπωτών ευρείας μορφής , συμπεριλαμβανομένης μιας μηχανής λέιζερ-class ή LED-array που εκτυπώνει 11x17-ιντσών (aka tabloid ) εκτυπώσεις που μοιάζουν με λέιζερ.

Περιλαμβάνονται επίσης κριτικές πολλών εκτυπωτών inkjet all-in-one ευρείας μορφής από όλους τους σημαντικούς κατασκευαστές εκτυπωτών, συμπεριλαμβανομένων των αστρικών φωτογραφικών μοντέλων HP και Epson. Οι εκτυπωτές ευρείας μορφής του Brother, από την άλλη πλευρά, είναι όλα μεγέθους μεγέθους tabloid (8.5x11-ίντσες), οι οποίοι είναι αρκετά ευρύχωροι για υπερβολικά μεγάλα φύλλα και άλλα έγγραφα ευρείας μορφής.

Παρόλα αυτά, η ευρεία μορφή για καταναλωτές, η οποία γενικά δεν υπερβαίνει τα 19 ίντσες, έχει γίνει σημαντικά φθηνότερη, τόσο στην αρχική τιμή του ίδιου του μηχανήματος όσο και στο συνολικό κόστος ανά σελίδα . Για να αποκτήσετε εκτυπώσεις "24 ίντσες και ευρύτερες", όπως περιγράφει ο Peter παρακάτω, θα χρειαστείτε ακόμα ένα γραφείο εξυπηρέτησης - οι περισσότερες επιχειρήσεις, ακόμη και οι επιχειρήσεις που είναι πολύ humongous, δεν μπορούν συχνά να δικαιολογήσουν τη δαπάνη ενός εκτυπωτή 24 ιντσών σε οποιαδήποτε συσκευή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τότε ο παρακάτω ορισμός ενός εκτυπωτή ευρείας μορφής μπορεί να πετάξει. Αυτές τις μέρες, ωστόσο, οι καλές εκτυπωτές των 19 ιντσών αφθονούν και δεν κοστίζουν πολύ αρχικά, ούτε το κόστος ανά σελίδα ή CPP , απαγορευτικά υψηλό, ανάλογα φυσικά με διάφορους παράγοντες. Το θέμα είναι ότι οι μέρες που εξαντλούνται για να πληρώσετε το Kinkos για να ολοκληρώσετε την επόμενη εργασία εκτύπωσης ευρείας μορφής ενδέχεται να μην είναι απαραίτητες. Εκτός αν χρειάζεστε απόλυτα πάνω από 19 ίντσες πλάτος, δηλαδή.

Ορισμός: Η ευρεία εκτύπωση (γνωστή και ως εκτύπωση μεγάλου μεγέθους) αναφέρεται συνήθως σε συσκευές που μπορούν να χειριστούν φύλλα χαρτιού 24 ίντσες και ευρύτερα. Αυτά δεν είναι συνήθως αγορασμένοι εκτυπωτές. σύμφωνα με μια μελέτη της CAP Ventures, σχεδόν το 76% των ιδιοκτητών ενός εκτυπωτή ευρείας μορφής είναι επιχειρήσεις τύπου print-for-pay - εκτυπωτικά καταστήματα, αντιγραφικά κτλ.

Τούτου λεχθέντος, εάν η επιχείρησή σας εκτυπώνει πολλές αφίσες, σχέδια, χάρτες ή άλλα έγγραφα μεγάλου φορμά, ένας εκτυπωτής ευρείας μορφής είναι μια χρήσιμη συσκευή, ειδικά αν η εναλλακτική λύση στέλνει τις εργασίες σας στα καταστήματα εκτύπωσης.

Οι εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία διαδικασιών εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των inkjet, λέιζερ / LED, αντιγραφική πρέσα (η οποία πιέζει κυριολεκτικά την εικόνα στο χαρτί), θερμική μεταφορά (η οποία λιώσει χρώματα "κραγιόνια" στα φύλλα) ο αρνητικά φορτισμένος γραφίτης έλκεται σε ένα θετικά φορτισμένο τύμπανο). Είναι συνήθως ανεξάρτητα συστήματα.

Αν και οι περισσότεροι προορίζονται για επαγγελματικούς ή εταιρικούς χώρους, υπάρχουν στην πραγματικότητα ορισμένοι "προσωπικοί" εκτυπωτές ευρείας μορφής. Ωστόσο, εάν αναζητάτε έναν εκτυπωτή επαγγελματικού επιπέδου, προσφέροντας χωρητικότητα για ευρύτερο χαρτί, αυτόματη κοπή χαρτιού, μια ευρύτερη ποικιλία τύπων μέσων, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, τότε θα κοιτάτε οπουδήποτε από $ 2,000.00 έως $ 20,000.00 .