Εάν ο συνολικός μου υπολογιστής πεθαίνει, πώς μπορώ να αποκαταστήσω τα αρχεία μου;

Ποιες είναι οι επιλογές μου για την αποκατάσταση των αρχείων μου αν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή μου;

Πώς μπορείτε να πάρετε τα αρχεία σας πίσω ότι αποθηκεύετε με την online υπηρεσία backup εάν δεν έχετε πια πρόσβαση στον υπολογιστή σας, όπως μετά από μια μεγάλη συντριβή συστήματος;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε εδώ στο Online Backup FAQ μου .

& # 34; Εάν ο υπολογιστής μου (ή μια άλλη συσκευή που δημιουργώ αντίγραφο ασφαλείας) πεθάνει, πώς μπορώ να επαναφέρω όλα τα αντίγραφα ασφαλείας; Δεν κερδίσατε πολύ χρόνο; & # 34;

Με τις περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online, ο ευκολότερος τρόπος για να επαναφέρετε όλα όσα έχετε δημιουργήσει ποτέ αντίγραφα ασφαλείας θα ήταν να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο νέο σας υπολογιστή ή συσκευή για να επαναφέρετε ό, τι θέλετε να επαναφέρετε.

Αν δεν διαθέτετε ακόμα έναν υπολογιστή ή συσκευή αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε πρόσβαση στα δεδομένα ασφαλείας, η άλλη επιλογή είναι να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία αποκατάστασης μέσω διαδικτύου από κάποιον άλλο υπολογιστή που λειτουργεί και να επιλέξετε ορισμένα ή όλα τα δεδομένα σας για αποκατάσταση .

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις δύο αυτές επιλογές στην ενότητα " Πώς μπορώ να επαναφέρω ένα αρχείο που δημιουργήθηκε με εγγύηση;" κομμάτι.

Στη δεύτερη ερώτησή σας σχετικά με το χρόνο που θα πάρει: ναι, αφού κατεβάζετε όλα τα αρχεία σας, πιθανόν να χρειαστεί πολύς χρόνος. Πόσο καιρό εξαρτάται εξαρχής από διάφορους παράγοντες, και κυρίως πόσα δεδομένα έχετε υποστηρίξει ότι σχεδιάζετε να αποκαταστήσετε.

Εάν ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για την επαναφορά των δεδομένων σας σας αφορά, μπορείτε να είστε ευτυχείς να ακούσετε ότι ορισμένες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud προσφέρουν επίσης μια επιλογή αποκατάστασης χωρίς σύνδεση . Πρόκειται για μια πρόσθετη υπηρεσία, συνήθως έναντι αμοιβής, όπου μπορείτε να έχετε μια συσκευή αποθήκευσης, όπως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή μια μεγάλη μονάδα flash, που σας αποστέλλονται με όλα τα δεδομένα σας.

Μπορείτε να δείτε ποιες από τις αγαπημένες μου υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο προσφέρουν αυτό, αναζητώντας τη δυνατότητα επιλογής "Επαναφορά εκτός σύνδεσης" (Offline Restore Options) στο Online Chart Comparison Chart .

Η μεταφορά των δεδομένων σας σε μια μέρα στην άλλη είναι μία από τις λίγες φορές που η μεταφορά δεδομένων μέσω μιας υπηρεσίας παράδοσης πακέτων είναι πιθανόν να είναι πολύ πιο γρήγορη από αυτή κατά τη σύνδεσή σας στο Internet.

Εδώ είναι περισσότερες ερωτήσεις που απαντώ ως μέρος των Online Backup FAQ μου :