Μπορώ να επαναφέρω τις παλιές εκδόσεις των αρχείων που αντιγράφω εγώ;

Είναι κάθε έκδοση ενός αρχείου υποστηριζόμενη και διαθέσιμη για επαναφορά;

Είναι δυνατή η ανάκτηση παλαιότερων "εκδόσεων" των αρχείων σας που δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας; Εφόσον οι περισσότερες υπηρεσίες backup στο διαδίκτυο συνεχώς δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, αυτό σημαίνει ότι κάθε μεμονωμένο αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται κάπου, έτοιμο για αποκατάσταση εάν το χρειάζεστε ποτέ;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

& # 34; Μπορώ να επιλέξω να επαναφέρω ένα αρχείο όπως ήταν χθες, ή τον περασμένο μήνα, ή πέρυσι, κλπ .;?"

Ναι, οι περισσότερες υπηρεσίες συνεχώς δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και ναι, αυτό σημαίνει ότι κάθε ξεχωριστό αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται και μπορεί να αποκτηθεί μεμονωμένα. Αυτό ονομάζεται έκδοση αρχείων .

Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο τη Δευτέρα και στη συνέχεια κάνετε μια αλλαγή σε αυτήν την Τετάρτη και στη συνέχεια μια άλλη αλλαγή σε αυτήν την Παρασκευή, υπάρχουν τρεις εκδόσεις του αρχείου σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Αν υποθέσουμε ότι το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο έχει ρυθμιστεί ώστε να αναζητά αλλαγές και να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας αυτών των αλλαγών, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα (οι περισσότερες συμβαίνουν πολύ πιο συχνά), τότε όλες οι τρεις εκδόσεις του αρχείου θα είναι προσβάσιμες μέσω των επιλογών αποκατάστασης που είναι διαθέσιμες από το online backup υπηρεσία.

Το δεύτερο μέρος της ερώτησής σας αναφέρει πόσες εκδόσεις ενός αρχείου διατηρούνται και αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που διαφέρει από την υπηρεσία στην υπηρεσία. Οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν είτε απεριόριστη έκδοση αρχείων είτε περιορισμένη έκδοση αρχείων, συνήθως 30 έως 90 ημέρες.

Εάν έχετε πρόσβαση σε κάθε επανάληψη που έχει ανεβεί ποτέ από τα αρχεία που δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας, είναι σημαντικό για εσάς, φροντίστε να το ελέγξετε πριν εγγραφείτε. Αναζητήστε την Έκδοση αρχείων (Απεριόριστα) στο Online Backup Comparison Chart όπου συγκρίνω μερικές από τις αγαπημένες μου online backup υπηρεσίες.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες σχετικές ερωτήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση και χρήση ενός λογισμικού δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας:

Εδώ είναι περισσότερες ερωτήσεις που απαντώ ως μέρος των Online Backup FAQ μου :