21 Online Backup Services Reviewed

Κριτικές για τις καλύτερες υπηρεσίες αντιγράφων ασφαλείας online

Οι υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο λειτουργούν σαν παραδοσιακό λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων Με μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, ωστόσο, τα σημαντικά δεδομένα σας μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου και αποθηκεύονται με ασφάλεια σε ένα διακομιστή σε ένα επαγγελματικό κέντρο δεδομένων.

Το πλεονέκτημα της υποστήριξης των σημαντικών δεδομένων σας εκτός του χώρου, μακριά από το σπίτι ή το γραφείο σας, είναι ότι είναι ασφαλές από κλοπή, πυρκαγιά και άλλες τοπικές καταστροφές.

Παρακάτω υπάρχουν κριτικές για τις περισσότερες online υπηρεσίες backup. Γρήγορα να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά μεταξύ των πέντε αγαπημένων μας σε αυτό το διάγραμμα σύγκρισης αντιγράφων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να λαμβάνετε απαντήσεις στις ερωτήσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο στις Συνήθεις ερωτήσεις αντιγράφων ασφαλείας μας.

Διατηρούμε επίσης ενημερωμένους καταλόγους των καλύτερων δωρεάν εφεδρικών σχεδίων δωρεάν , των απεριόριστων σχεδίων δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο και των υπηρεσιών Backup Online Business , αν σας ενδιαφέρει.

Σημείωση: Το CrashPlan ήταν μια δημοφιλής υπηρεσία backup του cloud έως ότου σταμάτησαν τη λύση τους για οικιακούς χρήστες. Δείτε την αναθεώρηση CrashPlan για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την αλλαγή και ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες από αυτές τώρα.

Σημείωση: Οι online υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ορισμένες φορές αποκαλούμενες υπηρεσίες backup του cloud , αλλάζουν τακτικά τις τιμές και τα λεπτομερή στοιχεία του σχεδίου, οπότε ενημερώστε με αν χρειάζεται να ενημερωθεί κάτι.

01 από 21

Επισκόπηση Backblaze

© Backblaze, Inc.

Το Backblaze είναι το αγαπημένο μου online backup service, κυρίως επειδή τα πάντα είναι τόσο απλά, ειδικά η τιμολόγηση και το λογισμικό.

Μου αρέσει επίσης ότι δεν υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείου, που σημαίνει ότι μπορείτε τελικά να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων εικονικής μηχανής 100 GB και των βίντεο 4K 4 ώρες!

Το Backblaze είναι $ 5 / month / computer και επιτρέπει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο. Το κόστος μπορεί να μειωθεί σε μηνιαία 3,96 δολάρια με αγορά δύο ετών. Αυτό καθιστά το Backblaze ένα από τα λιγότερο ακριβά απεριόριστα σχέδια backup που έχω εξετάσει.

Εάν ανησυχείτε για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο που είναι περίπλοκη ή προκαλεί σύγχυση, θα αγαπήσετε το Backblaze. Για αυτό που αξίζει, αυτή είναι η υπηρεσία backup cloud που πληρώνομαι και χρησιμοποιώ στους υπολογιστές μου. Περισσότερο "

02 από 21

Carbonite Review

© Carbonite, Inc.

Κάθε εξαιρετική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση, αυτόματη, αξιόπιστη και εύκολη αποκατάσταση από. Ο καρβονίτης είναι όλα αυτά.

Πολλοί άνθρωποι χαϊδεύουν για τα online σχέδια backup του Carbonite - ήταν δημοφιλείς επιλογές για πολύ καιρό. Η εμπειρία μου ήταν παρόμοια θετική.

Όλα τα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της Carbonite επιτρέπουν μια απεριόριστη εφεδρική αποθήκευση δεδομένων, ανά υπολογιστή και απαιτούν τουλάχιστον μια προπληρωμή ενός έτους.

Το κατώτατο επίπεδο του Carbonite, Personal Basic , διαρκεί $ 6.00 / μήνα ($ 71.99 / έτος). Υπάρχουν επίσης δύο υψηλότερες διαθέσιμες σειρές, που ονομάζονται Personal Plus και Personal Prime , και τρέχουν $ 9.34 / month ($ 111.99 / έτος) και $ 12.50 / month ($ 149.99 / έτος), αντίστοιχα. Κάθε βαθμίδα είναι λίγο φθηνότερη αν πληρώνονται δύο ή τρία χρόνια. Επιπλέον, ο καθένας έχει μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα σε σχέση με τη βασική υπηρεσία όπως η εξωτερική υποστήριξη σκληρού δίσκου και ο καθρέφτης .

Το Carbonite διαθέτει εφαρμογές για κινητά για συστήματα iPhone και Android και είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες online backup με μια εφαρμογή BlackBerry.

Ο Carbonite διαθέτει επίσης προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, φτάνει στην κορυφή της λίστας υπηρεσιών μου Online Backup Business .

Σημείωση: Ο καρβονίτης χρησιμοποιείται για να γκρεμίζει το εύρος ζώνης αφού δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για ένα ορισμένο αριθμό δεδομένων, αλλά δεν το κάνει πλέον για νέους πελάτες. Αυτή η αλλαγή ενδέχεται να εξακολουθεί να μεταφέρεται στους υπάρχοντες πελάτες. Περισσότερο "

03 του 21

SOS Online Backup Review

© SOS Online Backup

Το SOS είναι ένας μεγάλος παίκτης στον online backup κόσμο και για καλό λόγο. Περιλαμβάνει μόνο ένα πλάνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά σας επιτρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικές δυνατότητες αποθήκευσης, οι οποίες προσφέρουν απεριόριστη έκδοση έκδοσης, υποστήριξη εξωτερικού δικτύου και μονάδας δίσκου, καθώς και πολλούς άλλους χαρακτήρες, όλα σε φανταστικές τιμές.

Όλες αυτές οι διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης προσφέρουν την ίδια υποστήριξη για 5 υπολογιστές , αλλά το φθηνότερο είναι 50 GB και είναι $ 3,75 / μήνα εάν πληρώνετε για ένα ολόκληρο έτος ταυτόχρονα, ενώ το μεγαλύτερο, 10 TB , είναι $ 250 / μήνα για ένα χρόνο.

Κάθε σχέδιο υποστηρίζει επίσης έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών iOS και Android. Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τις ειδικές τιμές για τις τιμές 100 GB, 150 GB, 250 GB, 500 GB, 1 TB και 5 TB.

Σημείωση: Σε αντίθεση με κάποια άλλα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο, το SOS δεν δημιουργεί συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας - αυτό συμβαίνει μία φορά την ώρα το πολύ. Ωστόσο, ορισμένοι τύποι αρχείων μπορούν να δημιουργηθούν άμεσα αντίγραφα ασφαλείας μέσω της λειτουργίας LiveProtect της SOS. Έχω περισσότερα για αυτό στην κριτική μας. Περισσότερο "

04 από 21

Ανασκόπηση SugarSync

© SugarSync, Inc.

Το SugarSync είναι διαφορετικό .... με έναν καλό τρόπο. Είναι στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο από μια online υπηρεσία backup.

Ενώ το SugarSync κάνει "παραδοσιακά" online backup τόσο καλά όσο και καλύτερα από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού, μπορεί επίσης να συγχρονίσει αρχεία μεταξύ όλων των συσκευών σας, σας δίνει πρόσβαση στα δεδομένα που έχετε δημιουργήσει από το smartphone σας και πολλά άλλα.

Το SugarSync διαθέτει τρία επίπεδα online υπηρεσιών backup, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ένα πρόγραμμα αγοράς μηνός-μήνα: 100 GB για $ 7.49 / μήνα , 250 GB για $ 9.99 / μήνα και 500 GB για $ 18.95 .

Και τα τρία σχέδια backup του Cloud της SugarSync προσφέρουν υποστήριξη για απεριόριστο αριθμό συσκευών , που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα smartphones, τους φορητούς υπολογιστές, τα tablet και τους επιτραπέζιους υπολογιστές σας στον ίδιο λογαριασμό χωρίς επιπλέον χρεώσεις!

Εάν θέλετε κάτι περισσότερο από ένα online αποθετήριο για λόγους ασφαλείας, θα είστε αναμφισβήτητα πολύ χαρούμενοι με το SugarSync.

Το SugarSync έχει επίσης ένα σχέδιο business class καθώς και μεγαλύτερα σχέδια που θα πρέπει να πάρετε ένα απόσπασμα για. Περισσότερο "

05 από 21

SpiderOak Review

© SpiderOak

Το SpiderOak είναι μία από τις καλύτερες επιλογές μεταξύ των online υπηρεσιών backup εκεί έξω, ειδικά όταν πρόκειται για την ασφάλεια.

Μου αρέσει κάθε εταιρεία που βάζει την προσπάθεια που έκανε στην σελίδα υποστήριξης, σεμινάρια και FAQ. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχω δει αυτό το είδος προσοχής στην υποστήριξη πελατών.

Η τιμολόγηση είναι αρκετά απλή στο SpiderOak. Όλοι ξεκινούν με ένα δοκιμαστικό λογαριασμό που διαρκεί 21 ημέρες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο 100 GB , 250 GB , 1.000 GB ή 5.000 GB για $ 5 / μήνα , $ 9 / μήνα , $ 12 / μήνα , ή $ 25 / μήνα , αντίστοιχα. Προσφέρουν επίσης μικρά σχέδια 5-10 GB αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για αυτά από το έτος.

Εάν είστε μετά από μια υπηρεσία που εκτελείται από μια εταιρεία που παίρνει την έλλειψη πρόσβασης στα αρχεία σας πολύ σοβαρά, θα αγαπήσετε SpiderOak!

Μια προπληρωμή ενός έτους για οποιοδήποτε από τα σχέδια που ανέφερα παραπάνω θα σας εξοικονομήσει λίγο πάνω από τις τιμές που αναφέρονται. Περισσότερο "

06 από 21

Mozy Review

© Mozy Inc.

Η online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Mozy λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με άλλες υπηρεσίες - κατεβάζετε και διαμορφώσετε ένα κομμάτι λογισμικού και το αντίγραφο ασφαλείας γίνεται αυτόματα στο παρασκήνιο.

Για να ξεκινήσετε με τη Mozy, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της και εγγραφείτε για λογαριασμό. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό τους, ενημερώστε τους τύπους αρχείων ή τύπων αρχείων για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και, στη συνέχεια, ρυθμίστε την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όποτε θέλετε.

Το MozyHome Free είναι, το μαντέψατε, εντελώς δωρεάν και σας δίνει έως και 2 GB αποθήκευσης στους διακομιστές της Mozy.

Η τιμολόγηση του MozyHome είναι κλιμακωτή: $ 5,99 / μήνα για 50 GB από έναν υπολογιστή και $ 9,99 / μήνα για αποθήκευση 125 GB από έως τρεις υπολογιστές. Μπορούν να γίνουν βαθιές εκπτώσεις για προπληρωμές ενός ή δύο ετών.

Πρόσθετοι υπολογιστές και κάθε επιπλέον 20 GB χώρου μπορούν να πάρουν για ένα επιπλέον $ 2 ανά μήνα, το καθένα.

Η Mozy χρησιμοποίησε για να προσφέρει ένα εξαιρετικά δημοφιλές απεριόριστο σχέδιο εφεδρείας, αλλά το έληξε υπέρ του σημερινού κλιμακωτού σχεδίου στις αρχές του 2011. Mozy φαίνεται επίσης να αλλάζει εστίαση, μακριά από τις επιχειρήσεις των καταναλωτών και περισσότερο προς τις μικρές επιχειρήσεις και τις προσφορές επιχειρήσεων. Περισσότερο "

07 από 21

Zoolz

© Zoolz Intelligent Cloud

Το Zoolz είναι μια online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με σχεδόν κάθε περιορισμό που καταργήθηκε, αλλά με ένα μικρό συμβιβασμό. Ενώ οι περισσότερες online υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επιτρέπουν την άμεση αποκατάσταση άμεσης αποκατάστασης, η επαναφορά του Zoolz μπορεί να διαρκέσει 3-5 ώρες για να ξεκινήσει.

Το Zoolz σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των εσωτερικών σας, εξωτερικών και ακόμα και δικτυακών δίσκων. Δεν υπάρχουν όρια τύπου αρχείου ή μεγέθους και τίποτα δεν διαγράφεται ποτέ. Εάν ψάχνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για αρχειακούς σκοπούς, το Zoolz μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η Zoolz προσφέρει δύο σχέδια κατηγορίας καταναλωτών, τα οποία πρέπει να αγοραστούν για ένα ολόκληρο έτος ταυτόχρονα (αντί για μήνα σε μήνα) και να υποστηρίξουν πέντε υπολογιστές.

Το Zoolz Family είναι το μικρότερο από τα δύο, με 1.000 GB για $ 69.99 / έτος ( $ 5.83 / month ). Το άλλο λέγεται Zoolz Heavy -4,000 GB για $ 249,99 / έτος ( $ 20,83 / μήνα ).

Η Zoolz προσφέρει επίσης το Zoolz Business, ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Περισσότερο "

08 από 21

Livedrive κριτική

© Livedrive Internet Ltd

Το Livedrive είναι μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο που προσφέρει ένα ενδιαφέρον μείγμα σχεδίων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, έναν οικονομικό τρόπο προσθήκης ηλεκτρονικών υπολογιστών και ένα πολύ ωραίο περιβάλλον εργασίας για υπολογιστές και εφαρμογές για κινητά.

Livedrive "Backup" και "Pro Suite" είναι τα δύο σχέδια backup που μπορείτε να αγοράσετε. Και οι δύο προσφέρουν απεριόριστο backup στο διαδίκτυο, αλλά το σχέδιο "Backup" υποστηρίζει μόνο την υποστήριξη ενός υπολογιστή, ενώ το "Pro Suite" μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για έως και 5 υπολογιστές.

Το Livedrive "Backup" τρέχει $ 8.00 / μήνα , και το "Pro Suite" είναι $ 25 / μήνα . Με οποιοδήποτε σχέδιο, μπορούν να προστεθούν περισσότεροι υπολογιστές για μόνο $ 1,50 / μήνα για κάθε ένα.

Όλα τα online προγράμματα backup Livedrive προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις εάν προπληρώνετε για ένα έτος.

Ένα άλλο σχέδιο που προσφέρεται από το Livedrive ονομάζεται "Χαρτοφύλακας" και είναι απλώς ένα online σχέδιο αποθήκευσης που προσφέρει 2 TB χώρου - δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σαν ένα κανονικό πλάνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Περιλαμβάνονται όμως και άλλες λειτουργίες, όπως κοινή χρήση αρχείων, επεξεργασία αρχείων, συγχρονισμός αρχείων και πολλά άλλα. Αυτό έρχεται σε $ 16 / μήνα.

Εάν αγοράσετε το σχέδιο "Pro Suite", έχετε 5 TB του σχεδίου "Χαρτοφύλακας", καθώς και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του.

Η "κρυπτογράφηση AES-256 στρατιωτικής ποιότητας", μια εξαιρετική διεπαφή και ανταγωνιστική τιμολόγηση καθιστούν τα σχέδια της Livedrive καλή επιλογή. Περισσότερο "

09 από 21

Acronis True Image Cloud

© Acronis International GmbH

Η Acronis, κατασκευαστής του δημοφιλούς προγράμματος εφεδρικών αντιγράφων True Image Home, βρίσκεται επίσης στο online backup business.

Όταν αγοράζετε το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στα 49,99 δολάρια / έτος , μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε 250 GB online εφεδρικής αποθήκευσης. Αυτό ονομάζεται πακέτο για προχωρημένους .

Ένα άλλο είναι το Premium , το οποίο είναι $ 99.99 / έτος με 1 TB εφεδρικό χώρο.

Και με τους δύο, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο χώρο για μια πρόσθετη τιμή. Για παράδειγμα, η επιλογή "Για προχωρημένους " μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αποθήκευση 500 GB για άλλα $ 20 / έτος. Το Premium έχει μερικές ακόμα επιλογές αλλά μεγιστοποιεί τα 5 TB.

Ωστόσο, οι παραπάνω τιμές είναι για την υποστήριξη μόνο ενός υπολογιστή. Μπορείτε αντ 'αυτού να επιλέξετε την επιλογή τριών ή πέντε υπολογιστών για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για περισσότερους υπολογιστές, αλλά η τιμή, φυσικά, ανεβαίνει επίσης.

Μάθετε περισσότερα για το Acronis True Image Cloud

Μεταξύ άλλων επιλογών, μπορείτε επίσης να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας με έναν κωδικό πρόσβασης, να προγραμματίσετε το αντίγραφο ασφαλείας για να τρέξετε αργότερα και να επιλέξετε μια συγκεκριμένη χώρα για το κέντρο δεδομένων όπου θα αποθηκευτούν τα αρχεία.

10 από 21

Οδηγώ

© IDrive Inc.

Το IDrive είναι παρόμοιο με τους περισσότερους τρόπους με άλλες υπηρεσίες backup στο διαδίκτυο. Ίσως το καλύτερο πράγμα για το IDrive είναι ότι έρχεται με μια δωρεάν επιλογή backup offline, κάτι που δεν έχουμε δει με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία και θα πρέπει να έρθει πραγματικά (πραγματικά) εύχρηστο για μεγάλα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας.

Κάποιες άλλες λειτουργίες που κάνουν το IDrive να ξεχωρίζει μεταξύ του ανταγωνισμού περιλαμβάνουν τη χαρτογραφημένη υποστήριξη δίσκου και τις εξαιρετικές εφαρμογές για κινητά.

Το IDrive Basic είναι εντελώς δωρεάν και σας προσφέρει έως και 5 GB αποθήκευσης.

Το IDrive Pro Personal έρχεται σε δύο επίπεδα και προσφέρει υποστήριξη για backup από απεριόριστο αριθμό υπολογιστών:

Το IDrive διαθέτει επίσης διαθέσιμες επιλογές τιμολόγησης και αποθήκευσης για επιχειρήσεις, μέχρι 12.500 GB για $ 2.999.50 / έτος .

Όλα τα σχέδια προσφέρονται σε έντυπα προπληρωμής ενός έτους και δύο ετών, τα οποία συνήθως μειώνονται κατά τα δύο πρώτα έτη. Οι τιμές που βλέπετε παραπάνω είναι μη προεξοφλημένες τιμές ενός έτους. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για τις πιο ενημερωμένες τιμές με τις εκπτώσεις που περιλαμβάνονται.

Μάθετε περισσότερα για το IDrive

Βρήκα το λογισμικό IDrive να μην είναι περισσότερο ή λιγότερο διαισθητικό από οποιαδήποτε άλλη online υπηρεσία backup. Ωστόσο, αν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους είναι υψηλά στη λίστα προτεραιότητας, το IDrive μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο.

11 από 21

Norton Security Premium

© Symantec Corporation

Ο Norton, κατασκευαστές δημοφιλούς λογισμικού προστασίας από ιούς και υπολογιστή, παρέχει αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο λογισμικό Norton Security Premium.

Το Norton Security Premium έχει ένα σχέδιο που διαρκεί $ 109.99 / έτος ($ 19.17 / μήνα), το οποίο σας παρέχει όχι μόνο την προστασία του λογισμικού προστασίας από ιούς αλλά και 25 GB online αποθήκευσης.

Μάθετε περισσότερα για το Norton Online Backup

Εάν 25 GB είναι το μόνο που χρειάζεστε και αγαπάτε το λογισμικό Norton, τότε πηγαίνετε για αυτό. Ωστόσο, δεν βρήκα τίποτα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχετικά με τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο λογισμικό AV του Norton σε σύγκριση με άλλες προσφορές με περισσότερους πλούσιους χαρακτήρες σε αυτόν τον κατάλογο.

12 από 21

Χώρος αποθήκευσης δεδομένων

© DataDepositBox

Το Data Deposit Box (παλαιότερα γνωστό ως KineticD) είναι ένας πάροχος online backup που διαφημίζει "αληθινό μήνα σε μήνα".

Υπάρχει μόνο μία προσωπική επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εδώ, και ονομάζεται οικογένεια IDrive (σε σχέση με την επιχειρηματική επιλογή). Τρέχει $ 19,99 / μήνα για αποθήκευση 100 GB, αλλά συνήθως μειώνεται σε μεγάλο βαθμό σε 9,99 δολάρια / μήνα .

Από τη στιγμή που λέγεται ότι "όλα τα μέλη της οικογένειας" έχουν πρόσβαση στον εφεδρικό χώρο, υποτίθεται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό σε πολλούς υπολογιστές, ώστε όλοι τους να μοιράζονται τα 100 GB.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών πριν από την αγορά.

Μάθετε περισσότερα για το πεδίο κατάθεσης δεδομένων

Το Data Deposit Box παρέχει όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά κάθε online υπηρεσίας backup που είναι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικού ιστορικού της ανάκτησης δεδομένων, της κορυφαίας ασφάλειας και πολλά άλλα.

Υπάρχει επίσης ένα επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει περισσότερη αποθήκευση και υποστήριξη για απεριόριστες συσκευές.

13 από 21

ElephantDrive

© ElephantDrive, Inc.

Η online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ElephantDrive προσφέρει ένα ζευγάρι εύκολο να κατανοήσει τα σχέδια για να επιλέξετε, από τα οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ αν χρειάζεστε μόνο 2 GB υποστηρίζεται.

Το φθηνότερο από αυτά τα σχέδια είναι $ 9,95 / μήνα για 1 TB εφεδρικού χώρου. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα για την ίδια τιμή και αποθήκευση, όπως μια άλλη 1 TB για άλλα 9,95 δολάρια / μήνα.

Ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για τα άλλα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε. Το ElephantDrive προσφέρει επίσης επιχειρηματικά σχέδια backup στο διαδίκτυο.

Μάθετε περισσότερα για το ElephantDrive

Ένα πραγματικά δροσερό χαρακτηριστικό με την υπηρεσία ElephantDrive είναι ο "Web Explorer" που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσετε αρχεία μέσω του προγράμματος περιήγησης από όπου και αν βρίσκεστε. Πολλές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο επιτρέπουν μόνο backup από τις εγκεκριμένες συσκευές σας και μόνο μέσω του ιδιόκτητου λογισμικού τους.

14 από 21

Δίσκος ζούγκλας

© Jungle Disk, LLC

Ο Δίσκος Jungle είναι ένας πάροχος υπηρεσιών backup που λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο από τους περισσότερους. Jungle Disk δομές τους τιμολόγηση έτσι πληρώνετε μόνο για ακριβώς αυτό που χρησιμοποιείτε.

Jungle Disk έχει τιμή βάσης $ 4 / month + τέλη αποθήκευσης . Δεν υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείου, συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη μονάδας δίσκου δικτύου και λαμβάνετε κρυπτογράφηση ιδιωτικού κλειδιού AES-256.

Τα τέλη αποθήκευσης διαφέρουν ανάλογα με τον παροχέα online αποθήκευσης που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε με το δίσκο Jungle. Το Amazon S3 (ΗΠΑ ή ΕΕ) ή το Rackspace είναι οι επιλογές σας, κοστίζοντας $ 0,15 / GB-μήνα εάν χρειάζεστε κάτι παραπάνω από τα 10 GB αποθηκευτικού χώρου που περιλαμβάνεται.

Όλα τα δεδομένα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας συμπιέζονται πριν μετακινηθούν, γεγονός που μπορεί να σας εξοικονομήσει περίπου 30% στη χρήση δεδομένων.

Το Jungle Disk Server είναι το επιχειρηματικό τους σχέδιο και λειτουργεί παρόμοια, αλλά σε $ 5 / month αντί $ 4.

Μάθετε περισσότερα για το δίσκο ζούγκλας

Εάν τα στατικά σχέδια άλλων online υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν σας απευθύνουν έκκληση, τα προγράμματα πληρωμής για τη χρήση του Jungle Disk μπορεί να είναι εξαιρετικά κατάλληλα.

Σημείωση: Οι χρεώσεις του Amazon S3 ανά GB που έχετε κατεβάσει (π.χ. όταν επαναφέρετε τα δεδομένα από το αντίγραφο ασφαλείας) και ένα πολύ μικρό ποσό ανά αίτηση μεταφόρτωσης και λήψης. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρέωση αν περάσετε από το δίσκο ζούγκλας.

15 από 21

Memopal

© Memopal

Το Memopal είναι μια online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων, τόσο επιτραπέζιων όσο και κινητών.

Η Memopal προσφέρει δύο σχέδια:

Το σχέδιο 500 GB είναι για ένα χρήστη με κόστος $ 79 / έτος (περίπου $ 7 / μήνα). Προσθέστε έναν άλλο χρήστη και η τιμή πηδά στα $ 158 / έτος ($ 13 / month). Συμπεριλάβετε 10 και είναι $ 66 / μήνα, ή $ 790 / έτος. Μπορείτε να εισάγετε οποιονδήποτε αριθμό χρηστών θέλετε, μέχρι 200.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το σχέδιο 500 GB Pro σε ένα σχέδιο 1 TB, αλλά, φυσικά, έρχεται με ένα επιπλέον κόστος.

Μάθετε περισσότερα για το Memopal

Λογισμικό ή εφαρμογές για το Memopal είναι διαθέσιμα για Windows, Mac, Linux, iPhone, Android και BlackBerry.

16 από 21

ADrive

© ADrive LLC

Το ADrive είναι μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο που αθλητικά προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη WebDAV, επεξεργασία επιγραμμικών εγγράφων και πολλά άλλα.

Υπάρχουν δεκάδες διαδικτυακά αντίγραφα ασφαλείας που αναφέρονται στον ιστότοπο της ADrive, από $ 2,50 / μήνα για 100 GB χώρο έως 250,00 $ / μήνα για 10 TB (10,240 GB). Μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο από αυτό, ακόμα και μέχρι "απεριόριστο".

Όλα τα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ADrive μπορούν να ληφθούν σε πολύ μειωμένες τιμές εάν προπληρώσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μέχρι τρία χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για το ADrive

Υπάρχουν επίσης επιχειρηματικά σχέδια για πολλούς χρήστες.

17 από 21

Total Defense Online Backup

© Total Defense, Inc.

Το Total Defense Online Backup είναι μια άλλη υπηρεσία που προσφέρει πολλές δημοφιλείς λειτουργίες όπως ένα online και τοπικό αντίγραφο ασφαλείας με το ίδιο εργαλείο, κοινή χρήση αρχείων, πρόσβαση σε κινητά δεδομένα σε όλα τα αντίγραφα ασφαλείας, απεριόριστη έκδοση και πολλά άλλα.

Μόνο ένα ηλεκτρονικό πλάνο δημιουργίας αντιγράφων είναι διαθέσιμο από το Total Defense: $ 59.99 / έτος για 25 GB online backup space.

Μπορείτε να αγοράσετε το ίδιο σχέδιο σε προπληρωμές δύο ή τριών ετών για να φέρετε την τιμή κάτω από το ισοδύναμο των $ 5,00 / μήνα (για ένα έτος) σε περίπου 3,00 δολάρια / μήνα (με την επιλογή τριών ετών $ 119,99 / έτος ).

Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους μέσω του παρακάτω συνδέσμου για να δείτε αν έχουν προσωρινές εκπτώσεις, κάτι που βλέπουμε συχνά εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το Total Defense Defense Online Backup

Το Total Defense δεν καθορίζει τον αριθμό των υπολογιστών που υποστηρίζουν σε ένα μόνο λογαριασμό, αλλά λένε "πολλαπλές", έτσι υποθέτω ότι σημαίνει τουλάχιστον μερικές, πιθανώς απεριόριστες.

18 από 21

OpenDrive

© OpenDrive

Το OpenDrive είναι μια ακόμη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο για την οποία ακούμε καλά πράγματα. Επιτρέπουν τη ροή βίντεο και μουσικής, δημόσιους φακέλους και πολλά άλλα.

Εκτός από την ελεύθερη επιλογή των 5 GB, το OpenDrive διαθέτει ένα σχέδιο για τους καταναλωτές που ονομάζεται Personal Unlimited . Κοστίζει $ 9,95 / μήνα και προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία σας που έχουν δημιουργηθεί. Προπληρώστε για ένα χρόνο στα $ 99 για να το φέρετε σε $ 8.25 / μήνα. Μπορείτε να προσθέσετε έναν επιπλέον υπολογιστή για 9,95 δολάρια επιπλέον / υπολογιστή μέχρι τέσσερα συνολικά.

Έχετε επίσης την επιλογή ενός προσαρμοσμένου σχεδίου με το OpenDrive. Επιλέξτε τον online αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε, πόσο εύρος ζώνης αναμένετε να χρησιμοποιείτε κάθε μέρα και τον αριθμό των χρηστών που θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας. Οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα δεν θα βρουν μια καλύτερη διαπραγμάτευση χρησιμοποιώντας το προσαρμοσμένο σχέδιο, αλλά ίσως να έχετε ένα μικρό ποσό για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Το φθηνότερο σχέδιο που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι $ 50 / έτος ($ 4,17 / μήνα) για ένα χρήστη που χρειάζεται 500 GB αποθήκευσης και 25 GB ημερήσιου bandwidth.

Μάθετε περισσότερα για το OpenDrive

Το OpenDrive διαθέτει επίσης ένα δωρεάν σχέδιο, το οποίο προσφέρει χωρητικότητα 5 GB, αλλά επειδή αυτό το σχέδιο δεν προσφέρει έκδοση αρχείων ή κάποιο είδος κρυπτογράφησης, θα ήθελα να παραμείνω στο Personal Unlimited αν ψάχνετε για μια πραγματική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από την εταιρεία αυτή .

19 από 21

MiMedia

© MiMedia, Inc.

Η MiMedia έχει τέσσερα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά είναι πολύ περιορισμένα σε αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Τα μόνο υποστηριζόμενα αρχεία είναι εικόνες, βίντεο, έγγραφα και αρχεία μουσικής.

Το MiMedia είναι πολύ διαφορετικό από τις άλλες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από αυτήν τη λίστα, επειδή σχεδόν όλοι μπορούν να φορτώσουν πολλούς άλλους τύπους αρχείων, όπως το EXE , το ZIP , το 7Z , το ISO και άλλα.

Αυτά είναι όλα τα σχέδια της MiMedia:

Το MiMedia μπορεί να αγοραστεί με ελαφριά έκπτωση εάν προπληρώσετε για ένα έτος ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, με το βασικό σχέδιο, η πληρωμή μηνιαίου για ένα χρόνο ισοδυναμεί με $ 96, ή μπορείτε να αγοράσετε ένα χρόνο ταυτόχρονα με μία πληρωμή $ 85.

Μάθετε περισσότερα για το MiMedia

Το MiMedia μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, Mac, iOS και Android.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με το MiMedia είναι μεγάλη, αν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο για φωτογραφίες και μουσική. Για υποστήριξη για ένα ευρύτερο φάσμα τύπων αρχείων, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από αυτήν τη λίστα.

20 από 21

Jottacloud

© Jotta AS

Το Jottacloud είναι μια άλλη ηλεκτρονική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με ελεύθερο πρόγραμμα, καθώς και απεριόριστο, καθώς και υποστήριξη για Windows και Mac, καθώς και iOS και Android.

Το Jottacloud έχει ένα δωρεάν σχέδιο, το Jottacloud Free , που επιτρέπει 5 GB backup από έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών.

Το πρόγραμμα Jottacloud Unlimited σας προσφέρει απεριόριστο χώρο εφεδρείας όπως χρειάζεστε, από έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών. Τρέχει $ 9,90 / μήνα ή τόσο χαμηλά όσο $ 8,25 / μήνα με ένα σχέδιο ενός έτους $ 99,00.

Η έκδοση αρχείων λειτουργεί λίγο διαφορετικά με το Jottacloud. Οι περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online διατηρούν παλιές εκδόσεις των αρχείων που είναι διαθέσιμα για αποκατάσταση με βάση το χρονικό διάστημα, όπως 30 ημέρες, 60 ημέρες, ακόμη και απεριόριστες. Το Jottacloud, από την άλλη πλευρά, διατηρεί τις τελευταίες 5 εκδόσεις ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα.

Τα αρχεία που διαγράφετε από τον υπολογιστή σας παραμένουν στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων του Jottacloud για 30 ημέρες, δίνοντας στον περισσότερο από σας αρκετό χρόνο για να επαναφέρετε αυτό το αρχείο που αφαιρέθηκε τυχαία.

Μάθετε περισσότερα για το Jottacloud

Οι διακομιστές της Jottacloud βρίσκονται στη Νορβηγία.

21 από 21

MyPCBackup

© MyPCBackup.com

Το MyPCBackup είναι μια άλλη online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με πραγματικά φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διαδικτύου και μια καλή επιλογή σχεδίων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Κάθε χρήστης ξεκινάει με 1 GB ελεύθερης αποθήκευσης.

Το MyPCBackup Ultimate σχέδιο προσφέρει 1 TB online backup χώρο για $ 14.44 / month . Δύο άλλα περιορισμένα σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα: το MyPCBackup Premium, το οποίο διακινεί $ 11.94 / μήνα για έως 250 GB αποθηκευτικού χώρου και το MyPCBackup Home / Pro, το οποίο επιτρέπει αποθήκευση έως και 75 GB για $ 10.69 / μήνα .

Όλα τα σχέδια MyPCBackup μπορούν να ληφθούν για μερικά δολάρια λιγότερα ανά μήνα εάν ένα ολόκληρο έτος (ή ακόμα και δύο) καταβάλλεται μπροστά. Υπάρχει επίσης μια επιλογή 6 μηνών και για τα τρία σχέδια. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες από μία συσκευές για ένα σχέδιο, κάθε συσκευή που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απαιτεί ένα δικό της σχέδιο.

Μάθετε περισσότερα για το MyPCBackup

Σημείωση: Το MyPCBackup ανήκει στην Just Develop It (JDI), η οποία κατέχει επίσης και άλλα ZipCloud, Στιγμιαία Υποστήριξη Υπολογιστών, JustCloud, Backup Genie και StudyBackup, πέντε επιπλέον υπηρεσίες backup με παρόμοια σύνολα χαρακτηριστικών και τιμολόγηση. Δεν αισθάνθηκε σωστό να τα κατατάξουμε ατομικά σε αυτόν τον κατάλογο, εξετάζοντας πόσο απίστευτα παρόμοια είναι.

Δεν βλέπετε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online;

Ενημερώστε μας αν χάσαμε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο και θα θέλατε να με δείτε και να την συμπεριλάβω παραπάνω. Αναρωτιέστε γιατί μερικοί δημοφιλείς ιστότοποι αποθήκευσης στο διαδίκτυο δεν αναφέρονται εδώ; Δείτε γιατί δεν είναι Dropbox, Google Drive, OneDrive κ.λπ. στη λίστα σας; για περισσότερα σχετικά με αυτό.