Αναθεώρηση του εκτυπωτή HP Officejet 6500

Συγγνώμη για αυτό, αλλά εδώ είναι μια εναλλακτική λύση

Ο εκτυπωτής Officejet 6500 εισήχθη το 2009, τώρα σχεδόν πριν από επτά χρόνια. Από τότε, η αγορά των εκτυπωτών που έχουν κεντρική θέση στο γραφείο έχει αλλάξει σημαντικά - και σημαίνω σημαντικά . Έχει αλλάξει πολύ. Με την εισαγωγή νέων επιχειρηματικών γραμμών από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές εκτυπωτών από τότε, συμπεριλαμβανομένης της HP. (Οι σελίδες της PageWide Officejet X MFP της εταιρείας σας έρχονται στο μυαλό.)

Τούτου λεχθέντος, σήμερα υπάρχουν πολλά αξιόπιστα μοντέλα Officejet για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου του εκτυπωτή e-All-in-One Officejet 4650 με τιμές σε συγκρίσιμη τιμή. Οχι μόνο έρχεται με πληθώρα σύγχρονων λειτουργιών, όπως η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, το Wireless Direct (ισοδύναμο Wi-Fi Direct της HP), καθώς και οι δημοφιλείς εκτυπωτικές εφαρμογές της HP για εκτύπωση περιεχομένου από περισσότερους από 100 παρόχους, περιεχόμενο όπως παιχνίδια και παζλ για τα παιδιά, έντυπα, νομικά συμβόλαια και πληθώρα άλλων επιχειρηματικών περιεχομένων.

Τέλος, το Officejet 4650 υποστηρίζει το Instant Ink, το σχετικά νέο πρόγραμμα παράδοσης μελάνης της HP που παρέχει απίστευτα χαμηλό κόστος μελάνης ανά σελίδα ή αυτό που ονομάζουμε κόστος ανά σελίδα ή CPP. Με το στιγμιαίο μελάνι, μπορείτε να εκτυπώσετε έγχρωμα έγγραφα και φωτογραφίες για περίπου 3,3 σεντ ανά σελίδα, πράγμα που αποτελεί ένα κλάσμα του κόστους για τους περισσότερους εκτυπωτές. Ο κόσμος των εκτυπωτών AIO έχει αλλάξει σημαντικά από το Officejet 6500.

Συγκρίνετε Τιμές

Η HP έχει κυκλοφορήσει έναν εκτυπωτή που λέει ότι είναι γρήγορος, οικονομικός και οικολογικός - χρησιμοποιεί έως και 40% λιγότερη ενέργεια από έναν εκτυπωτή λέιζερ, λέει η HP. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: σε περίπου $ 100, ο εκτυπωτής HP 6500 είναι μια μεγάλη αγορά.

Ταχύτητα και Ανάλυση

Ο εκτυπωτής HP 6500 μπορεί να εκτυπώσει, να σαρώσει, να αντιγράψει και να στείλει φαξ. Σύμφωνα με το φύλλο προδιαγραφών της HP, μπορεί να εκτυπώσει έως 32 σελίδες ανά λεπτό μονόχρωμες και έως 31 σελίδες ανά λεπτό. Η ανάλυση έγχρωμης εκτύπωσης είναι έως 4.800 x 1.200 κουκίδες ανά ίντσα.

Εκτύπωση φωτογραφιών

Ο εκτυπωτής HP 6500 μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες χωρίς περιθώρια έως 8,3 x 23,4 ίντσες. Προσφέρει υποστήριξη PictBridge και υποστήριξη καρτών μνήμης για: Secure Digital; Ασφάλεια ψηφιακής υψηλής χωρητικότητας (SDHC); MultimediaCard; Secure MultimediaCard; Κάρτα πολυμέσων με μειωμένο μέγεθος (RS-MMC) / MMCmobile (ο προσαρμογέας δεν περιλαμβάνεται, αγοράζεται ξεχωριστά). MMCmicro / miniSD / microSD (ο προσαρμογέας δεν περιλαμβάνεται, αγοράζεται ξεχωριστά). Κάρτα xD-Picture; Στικάκι μνήμης; Memory Stick Duo; Memory Stick PRO; Memory Stick PRO Duo

Σάρωση, αποστολή φαξ και αντιγραφή

Η ανάλυση του οπτικού σαρωτή είναι έως 2.400 κουκκίδες ανά ίντσα (dpi). η βελτιωμένη ανάλυση λογισμικού είναι έως 19,200 dpi. Έγγραφα μέχρι 8,5 x 14 ίντσες μπορούν να τροφοδοτηθούν μέσω του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων. τα έγγραφα μέχρι 8,5 x 11,7 ίντσες θα χωράνε στην επίπεδη επιφάνεια.

Η ταχύτητα μετάδοσης φαξ είναι τρία δευτερόλεπτα ανά σελίδα και η ανάλυση είναι μέχρι 300 x 300 dpi. το HP 6500 μπορεί να αποθηκεύσει έως 100 σελίδες στη μνήμη.

Το HP 6500 μπορεί να αντιγράψει ως το πολύ 31 αντίγραφα ανά λεπτό χρώματος και 32 σελίδες ανά λεπτό σε μαύρο χρώμα. Οι εικόνες μπορούν να κλιμακωθούν από 25 έως 400 τοις εκατό. Υπάρχει ένας δίσκος εισόδου χαρτιού 250 φύλλων.

Πρόσθετα

Η δικτύωση είναι στάνταρ με το HP 6500, με ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet. Ο εκτυπωτής διαθέτει πιστοποίηση Energy Star. Η HP προσφέρει δωρεάν ανακύκλωση των κασετών εκτύπωσης μέσω του Partners Planet.

Συγκρίνετε Τιμές