Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης στο Maxthon Cloud Browser

Το Maxthon σάς επιτρέπει να μοιράζεστε & συγχρονίζετε αρχεία μεταξύ Windows, Mac και Android

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το Maxthon Cloud Browser σε λειτουργικά συστήματα Linux, Mac και Windows.

Ενώ το Browser Cloud Browser Maxthon σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε απομακρυσμένα ορισμένα από τα δεδομένα σας, παρέχοντας τη δυνατότητα να συγχρονίζετε τις ανοιχτές καρτέλες σας μεταξύ πολλών συσκευών, αποθηκεύει επίσης ιστορικό URL , προσωρινή μνήμη, cookies και άλλα κατάλοιπα μιας περιόδου περιήγησης στην τοπική σας συσκευή . Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται από το Maxthon για να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία περιήγησης, επιταχύνοντας τα φορτία σελίδων και τις αυτόματες φόρμες ιστού, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων. Με αυτά τα οφέλη έρχεται κάποιο μειονέκτημα, ωστόσο, ανάλογα με την προοπτική σας. Εάν ορισμένα από αυτά τα δυνητικά ευαίσθητα δεδομένα θα κατέληγαν σε λάθος χέρια, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προφανείς κινδύνους ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά την περιήγηση στο Web σε συσκευή διαφορετική από τη δική σας. Για να αποφύγετε να αφήνετε πίσω τα κομμάτια όταν ολοκληρώσετε την περιήγησή σας, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Προσωπική περιήγηση" του Maxthon.

Αυτό το σεμινάριο σας καθοδηγεί στη διαδικασία ενεργοποίησης σε πολλές πλατφόρμες.

  1. Ανοίξτε το Browser Cloud Maxthon.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού Maxthon , το οποίο αντιπροσωπεύεται από τρεις διακεκομμένες οριζόντιες γραμμές και βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Το κύριο μενού του Maxthon πρέπει τώρα να εμφανίζεται.
  3. Η ενότητα Νέο παράθυρο, που βρίσκεται στην κορυφή του αναπτυσσόμενου μενού, περιέχει τρία κουμπιά: Κανονική, Ιδιωτική και Σύνοδος. Κάντε κλικ στο Ιδιωτικό .

Η λειτουργία Προσωπικής περιήγησης έχει πλέον ενεργοποιηθεί σε ένα νέο παράθυρο, που απεικονίζεται από τη σιλουέτα με επένδυση και σφυρί που βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης σε λειτουργία Ιδιωτικής περιήγησης, τα στοιχεία ιδιωτικών δεδομένων, όπως το ιστορικό περιήγησης, η μνήμη cache και τα cookies, δεν θα αποθηκεύονται στον τοπικό σκληρό σας δίσκο.