Πώς να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική περιήγηση στο Safari 5 για Windows

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Safari σε λειτουργικά συστήματα Windows. Το Safari έχει διακοπεί για τα Windows. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Safari για Windows είναι 5.1.7. Διακόπηκε το 2012.

Η ανωνυμία κατά την περιήγηση στο Web μπορεί να είναι σημαντική για διάφορους λόγους. Ίσως να ανησυχείτε ότι τα ευαίσθητα δεδομένα σας μπορεί να μείνουν πίσω σε προσωρινά αρχεία, όπως τα cookies, ή ίσως απλά δεν θέλετε ο καθένας να γνωρίζει πού βρίσκεστε. Ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να είναι το κίνητρό σας για το απόρρητο, το Safari για Windows Private Browsing μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Κατά τη χρήση της ιδιωτικής περιήγησης, τα cookies και άλλα αρχεία δεν αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο. Ακόμη καλύτερα, ολόκληρο το ιστορικό περιήγησης και αναζήτησης σβήνει αυτόματα. Η ιδιωτική περιήγηση μπορεί να ενεργοποιηθεί σε μερικά απλά βήματα. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς γίνεται.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear , γνωστό και ως μενού δράσης , που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη Private Browsing . Θα πρέπει τώρα να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου που θα εξηγεί τις λειτουργίες της λειτουργίας ιδιωτικής περιήγησης του Safari 5. Για να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική περιήγηση, κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Η λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης θα πρέπει τώρα να ενεργοποιηθεί. Για να επιβεβαιώσετε ότι περιηγείστε ανώνυμα, βεβαιωθείτε ότι η ένδειξη PRIVATE εμφανίζεται στη γραμμή διευθύνσεων του Safari. Για να απενεργοποιήσετε την ιδιωτική περιήγηση ανά πάσα στιγμή, απλά επαναλάβετε τα βήματα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο θα αφαιρέσει το σημάδι επιλογής δίπλα στην επιλογή μενού Προσωπικής περιήγησης .