Πώς να εμφανίσετε τη γραμμή μενού στο Safari για Windows

Εμφάνιση της γραμμής μενού του Safari σε δύο βήματα

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το Safari για Windows είναι η μινιμαλιστική του προσέγγιση όταν πρόκειται για το περιβάλλον χρήστη. Η παλιά Γραμμή Μενού που έχουν εξοικειωθεί με τους χρήστες είναι τώρα κρυμμένη από προεπιλογή, προσφέροντας περισσότερα ακίνητα για ιστοσελίδες.

Ωστόσο, για μερικούς, η αλλαγή δεν ισοδυναμεί πάντα με την προώθηση της προόδου. Για όσους από εσάς λείπει η παλιά Γραμμή μενού, μην έχετε κανένα φόβο, γιατί μπορεί να επανενεργοποιηθεί σε μερικά απλά βήματα.

Αφού ενεργοποιηθεί η γραμμή μενού, μπορείτε να βρείτε όλα τα υπομενού της, όπως το αρχείο, την επεξεργασία, την προβολή, το ιστορικό, τους σελιδοδείκτες, το παράθυρο και τη βοήθεια . Το μενού Ανάπτυξη εμφανίζεται επίσης μεταξύ των Σελιδοδεικτών και του παραθύρου, εάν το έχετε ενεργοποιήσει μέσω των Προχωρημένων ρυθμίσεων του Safari .

Πώς να εμφανίσετε τη γραμμή μενού του Safari στα Windows

Τα βήματα για να γίνει αυτό στα Windows είναι εξαιρετικά εύκολες και, αν το επιθυμείτε, μπορείτε στη συνέχεια να αποκρύψετε τη Γραμμή Μενού ξανά με δύο μόνο βήματα.

  1. Με το Safari ανοιχτό, κάντε κλικ στο κουμπί ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος (είναι αυτό που μοιάζει με εικονίδιο με γρανάζι).
  2. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Εμφάνιση γραμμής μενού .

Εάν θέλετε να αποκρύψετε τη Γραμμή μενού, μπορείτε είτε να ακολουθήσετε ξανά το βήμα 1, αλλά να επιλέξετε Απόκρυψη της γραμμής μενού ή να το κάνετε από το νέο μενού Προβολή στο επάνω μέρος του Safari.