14 καλύτερες δωρεάν μουσικές εφαρμογές για το iPhone

Οι καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής που πρέπει να δοκιμάσετε

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αγοράζουν μεμονωμένα τραγούδια ή άλμπουμ πια. Και γιατί, όταν μια μηνιαία συνδρομή σάς επιτρέπει να προβάλλετε απεριόριστη μουσική από την Apple Music , την Spotify ή την Amazon Prime Music; Και τι είναι ακόμα καλύτερο από την απεριόριστη μουσική; Δωρεάν μουσική!

Είτε θέλετε να ακούσετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι είτε να πάρετε ένα μείγμα από το αγαπημένο σας είδος ή κάτι που ταιριάζει με τη διάθεσή σας, αυτές οι ελεύθερες εφαρμογές μουσικής για το iPhone είναι απαραίτητες λήψεις.

01 από 14

Ραδιόφωνο

Το ραδιόφωνο 8tracks προσφέρει εκατομμύρια λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται από τους χρήστες, καθώς και "handcrafted" playlists από ειδικούς και χορηγούς για κάθε γούστο, δραστηριότητα και διάθεση. Παρέχετε στην εφαρμογή κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με το είδος της μουσικής που θέλετε να ακούσετε ή τι κάνετε και εξυπηρετεί ένα σύνολο αντιστοιχιών λιστών αναπαραγωγής.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως τη δημιουργία και τη διανομή λιστών αναπαραγωγής και την ακρόαση των άλλων, αλλά και διαφημίσεις.

8tracks Plus, η πληρωμένη έκδοση, αφαιρεί τις διαφημίσεις, παρέχει απεριόριστη ακρόαση, διακόπτει τις διακοπές μεταξύ των λιστών αναπαραγωγής και σας επιτρέπει να απεικονίσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας με GIF . Plus είναι δωρεάν για τις πρώτες 14 ημέρες και στη συνέχεια κοστίζει US $ 4,99 / μήνα ή $ 29,99 / έτος για μια συνδρομή. Περισσότερο "

02 από 14

Amazon Music

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την υπηρεσία Prime Video του Amazon, αλλά η ύπαρξη της υπηρεσίας Μουσικής είναι μάλλον λιγότερο γνωστή. Ακόμα, αν έχετε ήδη εγγραφεί στο Prime, υπάρχουν πολλά στην εφαρμογή της Μουσικής Amazon για να το ελέγξετε.

Η Amazon Prime Music σάς επιτρέπει να προβάλλετε έναν κατάλογο με πάνω από 2 εκατομμύρια τραγούδια, playlist και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ακόμα καλύτερα, αυτό είναι δωρεάν και συμπεριλαμβάνεται στην κύρια εγγραφή σας. Επιπλέον, μπορείτε να εγγραφείτε για ένα οικογενειακό σχέδιο με 6 διαφορετικούς χρήστες.

Εκτός αυτού, όλη η μουσική που έχετε αγοράσει από το Amazon - τόσο ως λήψη MP3 όσο και σε μερικές περιπτώσεις ως φυσικά μέσα που διαθέτει το χαρακτηριστικό AutoRip του Amazon - είναι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας για streaming και λήψη.

Αναβαθμίστε σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία συνεχούς ροής με την εγγραφή σας στο Amazon Music Unlimited. Η υπηρεσία $ 9.99 / μήνα ($ 7.99 / μήνα για τα Prime μέλη) σας δίνει πρόσβαση σε δεκάδες εκατομμύρια τραγουδιών, playlist και ραδιοφωνικούς σταθμούς και σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα τραγούδια για ακρόαση χωρίς σύνδεση.

Όλοι οι χρήστες της εφαρμογής Μουσική Amazon αποκτούν ένα δροσερό, δωρεάν μπόνους: Alexa . Ο φωνητικός ψηφιακός βοηθός της Amazon, ο οποίος εξουσιάζει τη δημοφιλή σειρά των συσκευών Echo , ενσωματώνεται στην εφαρμογή και παρέχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της Alexa στο τηλέφωνό σας. Περισσότερο "

03 από 14

Apple Music

Η εφαρμογή Μουσική έρχεται προ-φορτωμένη σε κάθε iPhone, αλλά μπορείτε πραγματικά να ξεκλειδώσετε την εξουσία της χρησιμοποιώντας τη μουσική υπηρεσία Apple Music streaming.

Η Apple Music παραδίδει σχεδόν ολόκληρο το iTunes Store στον υπολογιστή σας και το iPhone για μόλις $ 10 / month (ή $ 15 για οικογένειες μέχρι 6). Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε. Αποθήκευση τραγουδιών για ακρόαση εκτός σύνδεσης, δημιουργία και κοινή χρήση λιστών αναπαραγωγής, παρακολούθηση καλλιτεχνών και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης μια ραδιοφωνική υπηρεσία με το σταθμό Beats 1 . Το Beats 1 είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός συνεχούς ροής παγκοσμίως προγραμματισμένος από κορυφαίους DJs, μουσικούς και tastemakers. Εκτός από το Beats 1, το ραδιόφωνο περιλαμβάνει μια υπηρεσία μουσικής τύπου Pandora που κατασκευάζει τις λίστες αναπαραγωγής με βάση τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θέλει ένας χρήστης.

Η Apple Music προσφέρει βασικά όλα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσατε να θέλετε σε μια εφαρμογή συνεχούς ροής και τη σωστή λειτουργία της στο τηλέφωνό σας. Αρκετά βολικό! Περισσότερο "

04 από 14

Μουσική Google Play

Η Μουσική Google Play είναι μια υπηρεσία μουσικής που βασίζεται σε τρία βασικά χαρακτηριστικά: φιλοξενώντας τη δική σας μουσική στο σύννεφο, streaming νέα μουσική και ραδιόφωνο στο διαδίκτυο.

Κατ 'αρχάς, μπορείτε να ανεβάσετε μουσική που έχετε ήδη στον λογαριασμό σας Google και στη συνέχεια να την ακούσετε σε αυτή την εφαρμογή μέσω του Διαδικτύου χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη των τραγουδιών ή να εγγραφείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας μια βιβλιοθήκη με έως και 50.000 τραγούδια οπουδήποτε και αν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το αν έχετε το τηλέφωνο σας βολικό.

Δεύτερον, έχει ραδιοφωνικά playlists με βάση το είδος, τη διάθεση, τη δραστηριότητα και πολλά άλλα. (Αυτά είναι τα ίδια χαρακτηριστικά που αποτελούσαν μέρος της εφαρμογής Songza. Πριν από μερικά χρόνια, η Google αγόρασε το Songza και αργότερα την διέκοψε.)

Τέλος, παρέχει μια απεριόριστη ροή μουσικής, ένα la Spotify ή Apple Music.

Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σας δίνει πρόσβαση σε όλα. Μετά από αυτό, η ελεύθερη συμμετοχή σάς επιτρέπει να προβάλλετε τη δική σας μουσική και ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο. Εγγραφείτε για $ 9,99 / μήνα (ή $ 14.99 / μήνα για έως και 5 μέλη της οικογένειας) για να προσθέσετε ροή μουσικής και πρόσβαση στην υπηρεσία βίντεο YouTube Premium Red. Περισσότερο "

05 από 14

iHeartRadio

Το όνομα iHeartRadio δίνει μια μεγάλη υπόδειξη για το τι θα βρείτε σε αυτή την εφαρμογή: πολλά ραδιόφωνα. Το iHeartRadio σας φέρνει ζωντανές ροές ραδιοφωνικών σταθμών από όλη τη χώρα, οπότε αν αγαπάτε την παραδοσιακή ραδιοφωνική εμπειρία, ίσως αγαπάτε αυτήν την εφαρμογή.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο αυτό που κάνει. Εκτός από τους μουσικούς σταθμούς, μπορείτε επίσης να συντονίσετε σε σταθμούς ειδήσεων, ομιλίας, αθλητισμού και κωμωδίας. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα podcasts μέσα στην εφαρμογή από την πηγή που συνδέεται με το iHeartRadio και μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους "σταθμούς", στυλ Pandora, αναζητώντας ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη.

Αυτό είναι όλα στην ελεύθερη εφαρμογή, αλλά υπάρχουν αναβαθμίσεις που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες επίσης. Η συνδρομή iHeartRadio Plus $ 4,99 / μήνα σάς επιτρέπει να αναζητάτε και να ακούτε σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι, σας δίνει απεριόριστες παραλείψεις τραγουδιών και σας επιτρέπει να επαναλάβετε αμέσως ένα τραγούδι που μόλις ακούσατε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το iHeartRadio All Access ($ 9.99 / μήνα) προσθέτει πλήρη ακρόαση εκτός σύνδεσης, σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε οποιοδήποτε τραγούδι στην τεράστια μουσική βιβλιοθήκη του Napster και σας επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστες λίστες αναπαραγωγής. Περισσότερο "

06 από 14

Ράντο Ράντορα

Το Pandora Radio είναι μία από τις πιο κατεβασμένες δωρεάν εφαρμογές μουσικής στο App Store, επειδή είναι απλή και λειτουργεί πολύ καλά.

Χρησιμοποιεί μια προσέγγιση ραδιοφώνου, όπου εισάγετε ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη και δημιουργεί ένα "σταθμό" μουσικής που θα σας αρέσει με βάση αυτή την επιλογή. Διευκρινίστε τους σταθμούς πατώντας μπράβο πάνω ή κάτω σε κάθε τραγούδι ή προσθέτοντας νέους μουσικούς ή τραγούδια σε ένα σταθμό. Με μια γιγαντιαία βάση μουσικών προτιμήσεων και σχέσεων που τον τροφοδοτούν, η Πανδώρα είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για την ανακάλυψη νέας μουσικής.

Η δωρεάν έκδοση της Pandora σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σταθμούς, αλλά πρέπει επίσης να ακούτε τις διαφημίσεις και περιορίζει τον αριθμό των φορών που μπορείτε να παραλείψετε ένα τραγούδι σε μια ώρα. Το $ 4,99 / μήνα το Pandora Plus αφαιρεί τις διαφημίσεις, σας επιτρέπει να ακούτε 4 σταθμούς εκτός σύνδεσης, να αφαιρείτε όλα τα όρια για τα skips και τις επαναλήψεις και προσφέρει ήχο υψηλότερης ποιότητας. Για $ 9,99 / μήνα, το Pandora Premium σάς προσφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθώς και τη δυνατότητα αναζήτησης και ακρόασης κάθε τραγουδιού, δημιουργίας δικών σας playlist και ακρόασης εκτός σύνδεσης. Περισσότερο "

07 από 14

Red Bull Radio

Πιθανότατα γνωρίζετε την Red Bull ως εταιρεία ποτών, αλλά με τα χρόνια έχει επεκταθεί για να είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι τώρα μια παγκόσμια κηλίδες και titan ψυχαγωγίας του οποίου το χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει Red Bull Radio.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή ραδιοφώνου είναι χτισμένη γύρω από την κατοχυρωμένη υπηρεσία Red Bull Radio, η οποία διαθέτει ζωντανό ραδιόφωνο, κανάλια ειδικά για κάθε είδος και πάνω από 50 κανονικά προγράμματα. Περιλαμβάνεται σε αυτόν τον προγραμματισμό ηχογραφήσεις και ζωντανές ροές από σημαντικούς χώρους μουσικής παγκοσμίως, κάτι που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε χώρους που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά premium εδώ, όπως η ακρόαση εκτός σύνδεσης ή η δημιουργία των δικών σας playlist, οπότε αν αναζητάτε μια εφαρμογή πλήρους εμφάνισης, κοιτάξτε αλλού. Αλλά αν το Red Bull Radio προσφέρει τα είδη μουσικής που απολαμβάνετε, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Περισσότερο "

08 από 14

Slacker Radio

Το Slacker Internet Radio είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή μουσικής που παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από σχεδόν κάθε είδος.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εξατομικευμένους σταθμούς με βάση συγκεκριμένους καλλιτέχνες ή τραγούδια και, στη συνέχεια, να τις προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζουν με τα γούστα σας. Στην ελεύθερη έκδοση, θα χρειαστεί να ακούσετε τις διαφημίσεις και περιορίζετε στην παράκαμψη 6 τραγουδιών ανά ώρα.

Τα πληρωμένα επίπεδα της υπηρεσίας σας δίνουν περισσότερα χαρακτηριστικά. Η έκδοση 3,99 δολαρίων / μήνα Plus αφαιρεί τις διαφημίσεις και τα όρια παράλειψης, σας επιτρέπει να ακούτε σταθμούς εκτός σύνδεσης, να προσαρμόζετε το ραδιόφωνο ESPN και να απολαμβάνετε streaming υψηλής ποιότητας 320 Kbps.

Στα $ 9,99 / μήνα, το Slacker Premium προσφέρει όλα τα ήδη αναφερθέντα χαρακτηριστικά, καθώς και τη δυνατότητα ροής τραγουδιών και άλμπουμ σε αναμονή από την Apple Music ή Spotify, ακρόαση εκτός σύνδεσης αυτής της μουσικής και τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας playlist. Περισσότερο "

09 από 14

SoundCloud

Αποκτήστε τη γνωστή και ευρέως χρησιμοποιούμενη εμπειρία SoundCloud στο iPhone σας με αυτήν την εφαρμογή. Οι άλλες εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα απλά σας παρέχουν μουσική. Το SoundCloud το κάνει αυτό, αλλά είναι επίσης μια πλατφόρμα για μουσικούς, DJs και άλλους δημιουργικούς ανθρώπους που μεταφορτώνουν και μοιράζονται τις δικές τους δημιουργίες με τον κόσμο.

Παρόλο που η εφαρμογή δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση μεταφορτώσεων από μόνη της (η εφαρμογή SoundCloud Pulse καλύπτει αυτό), προσφέρει πρόσβαση σε όλη αυτή τη μουσική και στις άλλες λειτουργίες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένης της ανακάλυψης νέων καλλιτεχνών και της κοινωνικής δικτύωσης.

Η δωρεάν έκδοση του SoundCloud σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε 120 εκατομμύρια κομμάτια και να δημιουργείτε δικά σας playlist. Το $ 5,99 / μήνα SoundCloud Go tier προσθέτει την ακρόαση εκτός σύνδεσης και την κατάργηση διαφημίσεων. Αναβαθμίστε ακόμα περισσότερο με το SoundCloud Go +, το οποίο κοστίζει $ 12,99 / μήνα και ξεκλειδώνει πρόσβαση σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια επιπλέον τραγούδια. Περισσότερο "

10 από 14

Spinrilla

Η ροή των επίσημων κυκλοφοριών σημαντικών ετικετών από δισκογραφικές εταιρείες σε υπηρεσίες όπως η Apple Music ή η Spotify είναι μεγάλη, αλλά απέχει πολύ από το μοναδικό μέρος όπου πρωτοεμφανίζεται η νέα μουσική. Στην πραγματικότητα, αν βρίσκεστε πραγματικά σε hip hop, γνωρίζετε ότι υπάρχουν τόνοι υπέροχων mixtapes που βγαίνουν από το underground και χτυπούν στους δρόμους πολύ πριν τα επίσημα άλμπουμ κυκλοφορήσουν.

Το Spinrilla είναι ο τρόπος σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα mixtapes χωρίς να τα ψάξετε σε καταστήματα ρεκόρ ή στις γωνίες των δρόμων. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή προσφέρει νέες κυκλοφορίες και τραγούδια που τείνουν προς τα πάνω, σας δίνει τη δυνατότητα να σχολιάζετε μουσική, να μοιράζεστε και ακόμα και να υποστηρίζετε τη λήψη τραγουδιών για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει διαφημίσεις. Η αναβάθμιση σε ιδιότητα μέλους Pro για την κατάργηση αυτών των διαφημίσεων από την εμπειρία είναι μια συμφωνία με $ 0,99 / μήνα. Περισσότερο "

11 από 14

Spotify

Πολύ το μεγαλύτερο όνομα στη ροή μουσικής, το Spotify έχει περισσότερους χρήστες σε όλο τον κόσμο από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Και με καλό λόγο. Έχει ένα τεράστιο κατάλογο μουσικής, δροσερό κοινόχρηστο και κοινωνικά χαρακτηριστικά, και ραδιοφωνικούς σταθμούς τύπου Pandora. Πρόσφατα ξεκίνησε να προσθέτει podcasts στη συλλογή του, καθιστώντας τον ως προορισμό για όλα τα είδη ήχου και όχι μόνο για μουσική.

Ενώ οι ιδιοκτήτες iPhone χρειάζονταν να πληρώσουν $ 10 / μήνα για να χρησιμοποιήσουν το Spotify στις συσκευές iOS , υπάρχει τώρα ένα δωρεάν επίπεδο που σας επιτρέπει να ανακατεύετε μουσική και playlist χωρίς συνδρομή (θα χρειαστείτε ακόμα ένα λογαριασμό). Ωστόσο, θα πρέπει να ακούσετε τις διαφημίσεις με αυτήν την έκδοση.

Για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του Spotify, απαιτείται η συνδρομή $ 10 Premium. Με αυτό, μπορείτε να ρίξετε τις διαφημίσεις, να αποθηκεύσετε μουσική για ακρόαση εκτός σύνδεσης και θα απολαύσετε μουσική σε μορφή υψηλότερης ποιότητας ήχου από ότι με την ελεύθερη βαθμίδα. Περισσότερο "

12 από 14

TuneIn Radio

Με ένα όνομα όπως το TuneIn Radio, ίσως να πιστεύετε ότι αυτή η εφαρμογή επικεντρώνεται μόνο στο δωρεάν ραδιόφωνο. Υπάρχει πολύ διαθέσιμο ραδιόφωνο στο TuneIn, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε πόσο περισσότερο υπάρχει, επίσης.

Η εφαρμογή παρέχει ροές από πάνω από 100.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς που προσφέρουν μουσική, ειδήσεις, ομιλίες και αθλήματα. Σε αυτά τα ρέματα περιλαμβάνονται ορισμένα παιχνίδια NFL και NBA, καθώς και τα πλέι οφ MLB. Επίσης διατίθεται δωρεάν στην εφαρμογή είναι μια γιγαντιαία βιβλιοθήκη podcast.

Εγγραφείτε για την υπηρεσία TuneIn Premium - $ 9.99 / μήνα ως αγορά εντός εφαρμογής ή $ 7.99 / μήνα απευθείας από το TuneIn - και θα πάρετε πολλά περισσότερα. Στην Premium περιλαμβάνεται ακόμα πιο ζωντανό αθλητισμό, πάνω από 600 μουσικούς σταθμούς χωρίς εμπορικούς σκοπούς, πάνω από 60.000 ακουστικά βιβλία και 16 προγράμματα εκμάθησης γλωσσών. Ω, και αφαιρεί επίσης τις διαφημίσεις από την εφαρμογή (αν και όχι απαραίτητα από τις ραδιοφωνικές ροές). Περισσότερο "

13 από 14

Uforia Musica

Όλες οι εφαρμογές αυτής της λίστας περιλαμβάνουν όλα τα είδη μουσικής, συμπεριλαμβανομένης της λατινικής μουσικής. Αλλά αν αυτό είναι το πρωταρχικό σας ενδιαφέρον και θέλετε να σκάψετε βαθιά σε αυτό, το καλύτερο σας στοίχημα είναι να κατεβάσετε την Uforia.

Η εφαρμογή, η οποία μπορεί να ρυθμίσει την εμφάνιση κειμένου σε Αγγλικά και Ισπανικά, προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 65 Λατινικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς μεταδίδουν ζωντανά. Υπάρχουν επίσης αρκετοί σταθμοί που χρησιμοποιούν μόνο streaming που είναι αποκλειστικά για την Uforia. Ανακαλύψτε αυτά τα κανάλια ανά πόλη, είδος και γλώσσα. Υπάρχουν επίσης σύνολα λιστών αναπαραγωγής που ταιριάζουν με τις διαθέσεις και τις δραστηριότητες σας.

Τα δροσερά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αποθήκευση του αγαπημένου σας σταθμού για εύκολη πρόσβαση αργότερα και μια λειτουργία αυτοκινήτου που παρουσιάζει μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής σε μεγαλύτερη μορφή για ευκολότερη πρόσβαση κατά την οδήγηση. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες δωρεάν. δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις. Περισσότερο "

14 από 14

Μουσική YouTube

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι το σκέφτονται ως ένα video site, το YouTube είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να ακούτε μουσική στο διαδίκτυο. Σκεφτείτε όλα τα μουσικά βίντεο και τα πλήρη άλμπουμ που θα βρείτε στον ιστότοπο. (Η αναπαραγωγή ορισμένων από αυτά τα τραγούδια και τα βίντεο μετράται πραγματικά προς τα γραφήματα πωλήσεων του Billboard.)

Η Μουσική YouTube σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με ένα τραγούδι ή βίντεο που επιλέγετε και στη συνέχεια να δημιουργήσετε σταθμούς και playlist με βάση αυτό. Όπως και άλλες εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα, οι σταθμοί μαθαίνουν τη γεύση σας με την πάροδο του χρόνου για να εξυπηρετήσουν περισσότερη μουσική που θα σας αρέσει.

Αναβαθμίστε την εγγραφή σας στο Red Red για $ 12,99 / μήνα για να καταργήσετε τις διαφημίσεις από την εφαρμογή, να πραγματοποιήσετε λήψη τραγουδιών και βίντεο για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης και να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής ακόμη και όταν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι κλειδωμένη. Θυμηθείτε, η εγγραφή στη Μουσική Google Play σας δίνει επίσης πρόσβαση στο κόκκινο YouTube, κάτι που μπορεί να κάνει την καλύτερη προσφορά σε μερικούς ανθρώπους. Περισσότερο "