Εξερεύνηση αναθεώρησης και έγκρισης βίντεο: Arc 9

Οι πιο πρόσφατες εφαρμογές δημιουργικού περιεχομένου και εργαλεία ροής εργασιών.

Καθώς τα εργαλεία για τη λειτουργία μιας μικρής επιχείρησης γίνονται απλούστερα και πιο οικονομικά, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εταιρείες παραγωγής αναζητούν τα εργαλεία ροής εργασίας τους για να εξομαλύνουν τις αλληλεπιδράσεις των πελατών τους. Τους τελευταίους μήνες εξετάσαμε μια ποικιλία εργαλείων επανεξέτασης και έγκρισης για επαγγελματίες βίντεο και καθώς αυτός ο χώρος συνεχίζει να ζεσταίνεται, είναι σημαντικό να παρακολουθούμε τους βασικούς παίκτες του χώρου. Έχουμε εξετάσει το Wipster στο παρελθόν και ανέφερε frame.io επίσης, αλλά τώρα θα εξετάσουμε ίσως το πιο εδραιωμένο από όλα τα εργαλεία συνεργασίας βίντεο: Arc 9.

Πριν από την κατάδυση στο προϊόν, ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι για να εξετάσετε αυτό το είδος εργαλείου;

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά. Καθώς ο καθένας από εσάς που έχετε κάνει ποτέ κάποιο βίντεο για κάποιον άλλον γνωρίζει, είτε το έχετε κάνει επαγγελματικά είτε ως παραγωγός οικιακού βίντεο, το μέσο είναι υποκειμενικό. Όλοι έχουν διαφορετική ιδέα για το πώς θα ήθελαν να δουν ένα τελικό προϊόν. Ίσως ένα λογότυπο πρέπει να είναι μεγαλύτερο, ίσως ένα closeup δεν πρέπει να είναι στην οθόνη αρκετά καιρό. Όποια και να είναι οι αλλαγές, η επικοινωνία αυτών των αλλαγών μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Απλώς λέγοντας ότι "η λεπτομέρεια στην Judy είναι πολύ μεγάλη" δεν μπορεί να κόψει τη μουστάρδα. Αν ένα συγκεκριμένο βίντεο είναι μια συνέντευξη, μπορεί να υπάρχουν πενήντα κοντινές φωτογραφίες για τον Judy. Πρέπει να γνωστοποιηθεί μια πληθώρα πολύ συγκεκριμένων πληροφοριών και πρέπει να καθιερωθεί ένας διαχρονικός διάλογος.

Ευτυχώς, αυτό είναι ακριβώς όπου λάμπει τα σημερινά εργαλεία αναθεώρησης και έγκρισης.

Αν και δεν έχουμε Arc 9 στην δική μας δουλειά, είμαστε αρκετά τυχεροί για να καλύψουμε τον CEO και τον ιδρυτή της Arc 9, Melissa Davies-Barnett.

Τι είναι το εργαλείο ελέγχου και έγκρισης;

Melissa Davies-Barnett: Πιστεύουμε ότι η διαδικασία επανεξέτασης και έγκρισης είναι κεντρική στη δημιουργική διαδικασία. Και αυτή η διαδικασία ενέπνευσε την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού για την αντιμετώπιση της διαδικασίας.

Παραδοσιακά, οι ανατροφοδοτήσεις και οι εγκρίσεις για τα έργα συγκεντρώθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προβολής και συναντήσεων που βασίζονται σε τοποθεσία. Αυτό είναι ακριβό, βρώμικο, επιρρεπές σε σφάλματα και γενικά πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Υπάρχουν απλά πάρα πολλές λεπτομέρειες κρίσιμες για την επιτυχία ενός έργου. Χρειάζεστε μια κεντρική, ολοκληρωμένη πλατφόρμα για να τα καταφέρετε όλα!

Με την πλατφόρμα Arc 9, τα εργαλεία ανασκόπησης και έγκρισής μας - ενώ είναι κεντρικά για τη διαδικασία - είναι μόνο ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που συμβάλλουμε στη διαδικασία δημιουργικής διαχείρισης έργου. Στο Arc 9, η διαδικασία ελέγχου και έγκρισης διοικείται και οργανώνεται και το δημιουργικό περιεχόμενο γίνεται ο καμβάς για ανατροφοδότηση. Και για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα, υποστηρίζουμε όλους τους τύπους μέσων, έτσι ώστε οι ομάδες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πού προέρχεται το περιεχόμενο ή σε ποια μορφή είναι. Όλα λειτουργούν, έτσι μπορείτε να φτάσετε στη δουλειά.

Με το Arc 9, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια απευθείας σε κάθε καρέ ενός βίντεο, σε εικόνες και σε αρχεία σχεδιασμού με εργαλεία σχεδίασης, σχήματα και κείμενο. Μπορείτε να ρίξετε μια καρφίτσα και να σχολιάσετε μια λεπτομέρεια και να κάνετε γενικά σχόλια.

Το σύνολο χαρακτηριστικών Arc 9 περιλαμβάνει επίσης εργαλεία διαχείρισης για τη διήθηση των σχολίων κάθε ατόμου. Οι πελάτες ενσωματώνονται ιδιωτικά στην ιδιωτική μας πύλη πελάτη, η οποία έχει σχεδιαστεί για να εστιάζει τα σχόλιά τους και να επιτρέπει στην εσωτερική ομάδα σας να επικοινωνεί μεταξύ τους με λεπτομέρειες.

Arc 9 κριτικές είναι ομαδοποιημένες και βιδωμένες με οπτικές παραστάσεις και υπάρχει ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων για την οργάνωση, την εξαγωγή και τη διαχείριση της διαδικασίας εξέτασης όλων των στοιχείων ενεργητικού σε ένα έργο που συνδέεται με το πρόγραμμα παράδοσης.

ADC: Είναι εργαλεία όπως το Arc 9 μόνο για μεγάλα στούντιο ή θα έπρεπε οι επαγγελματίες βίντεο σε όλα τα επίπεδα να χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα συνεργασίας;

MDB: Το Arc 9 αναπτύχθηκε για να βοηθήσει ομάδες όλων των μεγεθών να πετύχουν. Εάν εργάζεστε σε ένα έργο και υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα που εμπλέκονται, χρειάζεστε Arc 9.

Το Arc 9 είναι μια εφαρμογή που βοηθά τις ομάδες να διαχειρίζονται, να συνεργάζονται και να παρουσιάζουν δημιουργικό περιεχόμενο. Από την εμπειρία μας, διαπιστώσαμε ότι όλες οι ομάδες είναι πιο παραγωγικές όταν έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία που στηρίζονται σε αυτά.

Το Arc 9 ενσωματώνεται με πολλές εφαρμογές για την παροχή μιας δημιουργικής πλατφόρμας που μπορεί να προσαρμοστεί από τον χρήστη με ατελείωτα εργαλεία και συνδεσιμότητα.

Στο Arc 9, καταλαβαίνουμε ότι τα έργα βίντεο περιλαμβάνουν δημιουργικό περιεχόμενο που δεν είναι μόνο βίντεο. Η διαδικασία ξεκινάει συνήθως με ένα σύντομο σχέδιο, storyboards, σκηνοθετικές θεραπείες - όλα αυτά αποτελούν μέρος της διαδικασίας και οι ομάδες χρειάζονται τη δυνατότητα να συνεργαστούν και σε αυτά τα αρχεία. Επιπλέον, τα έργα περιλαμβάνουν στοιχεία ενεργητικού που χρησιμοποιούνται σε όλα τα διαφορετικά μέσα. Για να κάνουμε τα πράγματα απλά, αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε όλους τους τύπους μέσων. Αυτό κάνει τη ζωή τόσο ευκολότερη για δημιουργικές ομάδες!

ADC: Πώς ενσωματώνεται το Arc 9 με δημοφιλείς πλατφόρμες επεξεργασίας;

MDB: Το Arc 9 ενσωματώνεται με τα προγράμματα Avid, Final Cut Pro X και Adobe Premiere Pro, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να εξάγει άμεσα τη ροή αναθεώρησης και έγκρισης απευθείας στον κόμβο επεξεργασίας, όπου ο συντάκτης μπορεί απλώς να την αποβάλει στο χρονοδιάγραμμά της και να το δει στο πλαίσιο με την περικοπή τους. Αυτή είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.

Το Arc 9 διαχειρίζεται επίσης εκδόσεις που σας επιτρέπουν να συγκρίνετε απεριόριστες περικοπές δίπλα-δίπλα και σε συγχρονισμό για να συγκρίνετε τα κομμάτια βίντεο και ήχου. Το Arc 9 έχει επίσης τη δυνατότητα να ανεβάσετε συνημμένα στην περικοπή, έτσι ώστε το NLE να είναι συνδεδεμένο με κάθε έκδοση. Αυτό καθιστά την παράδοση αποτελεσματικότερη για την τελική συναρμολόγηση.

ADC: Πόσο σημαντική είναι η ενσωμάτωση του Arc 9 με τα NLEs για την απρόσκοπτη τοποθέτηση σε μια ροή εργασίας Pro;

MDB: Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό γιατί αντιπροσωπεύει μια σημαντική στιγμή και ταλαιπωρία εξοικονόμηση για όλους στην ομάδα. Οι συντάκτες τραβούν όλο το έργο μαζί και σε κάθε έργο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν σημαντική δημιουργική συμβολή και δεν υπάρχει περιθώριο για σφάλματα. Με το Arc 9, οι συντάκτες έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν και να διαχειρίζονται ανατροφοδότηση με οπτικές εικόνες με βάση τα συμφραζόμενα, οι οποίες επισημαίνονται και ενσωματώνονται στο χρονοδιάγραμμα, που εξοικονομεί τόσο χρόνο, μειώνει τους τεχνικούς πονοκεφάλους και εξαλείφει τα λάθη. Και το γεγονός ότι το Arc 9 ενσωματώνει με ΟΛΟΥΣ τους κύριους NLE είναι τεράστιο. Είμαστε οι μόνοι που υποστηρίζουν όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες επεξεργασίας, επομένως αυτό το καθιστά ένα μη-brainer για δημιουργικές ομάδες.

ADC: Το Arc 9 κάθεται στο άσπρο ζεστό χώρο αναθεώρησης, έγκρισης και συνεργασίας. Με τόσες πολλές νέες εταιρείες που αγωνίζονται να συμμετάσχουν σε αυτό το διάστημα, πώς διαφοροποιείται το τόξο 9;

MDB: Το Arc 9 δεν είναι στην πραγματικότητα μια ενιαία εφαρμογή. Είναι πραγματικά μια ολιστική προσέγγιση στη δημιουργική ροή εργασίας. Μια πλατφόρμα για τη διαχείριση, τη συνεργασία και την παρουσίαση δημιουργικού περιεχομένου.

Με το Arc 9 μπορείτε να διαχειριστείτε έργα, περιουσιακά στοιχεία, ομάδες, πελάτες και πωλητές. Μπορείτε να συνεργαστείτε σε όλους τους τύπους πολυμέσων με ισχυρά εργαλεία ελέγχου και έγκρισης, όπου το περιεχόμενό σας είναι ο καμβάς για επικοινωνία. Μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις που είναι μοναδικές για την ταυτότητά σας με την προσαρμοσμένη επωνυμία για την επισκόπηση και έγκριση της εργασίας σας, τη δημιουργία νέων εργασιών ή την επίδειξη της δουλειάς σας.

Η ομορφιά του Arc 9 είναι ότι ακόμη και αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για να δημιουργήσετε μόνο παρουσιάσεις ή να διαχειριστείτε ένα έργο ή απλά να το αναθεωρήσετε και να την εγκρίνετε, εξακολουθεί να είναι μια πιο οικονομική λύση για τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά.

Το Arc 9 έχει επίσης ενσωματώσει πολλές άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν και αγαπούν οι δημιουργικές ομάδες και αυτό μας ξεχωρίζει, καθώς το Arc 9 είναι πραγματικά μια πλατφόρμα για την ενσωμάτωση όλων αυτών των εργαλείων σε μια ροή εργασίας.

Έχουμε ενσωματωθεί με προϊόντα όπως το Dropbox, το κουτί, το Google Drive, το YouTube, το Vimeo, καθώς και εφαρμογές επεξεργασίας και σχεδίασης όπως το Photoshop και το Illustrator. Εμείς ενσωματώνουμε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Slack και το Spark και προσφέρουμε εργαλεία κοινωνικών μέσων για τη διαχείριση και τον προγραμματισμό κοινωνικών θέσεων. Μέσω της ολοκλήρωσης επιτρέπουμε σε ένα χρήστη να συνδυάσει όλα αυτά τα εργαλεία σε μία ροή εργασίας. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες είναι για περισσότερη παραγωγή με όλα τα εργαλεία σε μια ροή εργασίας.

ADC: Καθώς ο χώρος γεμίζει, το Arc 9 έχει σχέδια να επεκτείνει την προσφορά του;

MDB: Το Arc 9 αναπτύσσει συνεχώς χαρακτηριστικά. Υπάρχουν πολλές ανεπάρκειες στη ροή εργασιών δημιουργίας περιεχομένου και στοχεύουμε στην ανάπτυξη και ενσωμάτωση εργαλείων που επιτρέπουν στους δημιουργούς περιεχομένου να δημιουργήσουν περισσότερο χρόνο. Ο αγωγός μας ανάπτυξης συνεχίζει να αυξάνεται καθώς οι χρήστες παρουσιάζουν ιδέες χαρακτηριστικών που θα εξομαλύνουν τη ροή εργασίας τους.

ADC: Πολλοί αναγνώστες εξετάζουν το ενδεχόμενο να βυθιστούν και να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρεία παραγωγής βίντεο. Το Arc 9 θα ήταν μέρος μιας επιτυχημένης σειράς εργαλείων για την οποία θα ξεκινήσει μια εταιρεία;

MDB: Το Arc 9 είναι η μόνη εφαρμογή που ενσωματώνει δημιουργική διαχείριση περιεχομένου, διαχείριση έργου, αναθεώρηση και έγκριση και παρουσίαση. Το Arc 9 είναι επίσης η μόνη πλατφόρμα με ενσωμάτωση που σας επιτρέπει να επεκτείνετε και να προσθέσετε λειτουργίες όπως διαχείριση εργασιών, εργαλεία brainstorming, παρακολούθηση χρόνου, λογιστικά εργαλεία και πολλά άλλα.

Για ένα ξεκίνημα, το Arc 9 είναι ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων με δυνατότητα επέκτασης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν ελεύθερο ή μικρό λογαριασμό ομάδας που είναι οικονομικά αποδοτικός και επεκτείνεται καθώς μεγαλώνετε. Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις διαδικασίες που χρειάζεστε προσαρμοσμένες στις ατομικές σας ανάγκες σε μια ροή εργασίας και να δημιουργήσετε έναν πραγματικά παραγωγικό δημιουργικό αγωγό.

Arc 9 απλά και συνδυάζει κομψά κάθε πτυχή της δημιουργικής ροής εργασίας σας για τη διαχείριση περιεχομένου σε ένα μέρος, σε μία πλατφόρμα. Στο τέλος της ημέρας, η συνεργασία είναι το κλειδί για μεγάλη δημιουργικότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ομάδας σας, και ανεξάρτητα από το αν η εταιρεία σας ιδρύθηκε χθες στο γκαράζ σας ή αν είστε καθιερωμένος παγκόσμιος οργανισμός. Το Arc 9 είναι για εσάς!

About.com, χάρη Melissa για το χρόνο να μιλήσει μαζί μας για Arc 9 και εργαλεία συνεργασίας γενικά. Από αυτό που μπορούμε να πούμε, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα στρογγυλεμένα εργαλεία επανεξέτασης και έγκρισης, που ενσωματώνει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και συμμορφώνεται με μια πληθώρα ροών εργασίας.

Είναι ένα εργαλείο ελέγχου και έγκρισης στις κάρτες για την επιχείρησή σας; Είναι το Arc 9 το σωστό εργαλείο για εσάς, ή κάνετε ψώνια γύρω από το χώρο για την σωστή επιλογή για εσάς;

Κρατήστε το κλειδωμένο στο Desktop Desktop εδώ στο cheats.me για το αργότερο στα καλύτερα εργαλεία συνεργασίας σήμερα.