Δωρεάν λογισμικό κινητού τηλεφώνου Universal και λογισμικό κοινής χρήσης

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφών σας, μεταφορά βίντεο και άλλα

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της λίστας επαφών σας, να στείλετε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή σας ή να μεταφέρετε αρχεία βίντεο στο τηλέφωνό σας, υπάρχει λογισμικό εκεί έξω που μπορεί να σας βοηθήσει. Παρακάτω είναι μια λίστα λογισμικού κινητού τηλεφώνου που μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κινητό σας τηλέφωνο. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι δωρεάν και μερικές έχουν διαθέσιμες δωρεάν δοκιμές. Όλοι τους εργάζονται με μια ποικιλία από κινητά τηλέφωνα.

* Οποιοσδήποτε μετατροπέας DVD Professional: Αυτή η εφαρμογή (δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη) σάς επιτρέπει να αντιγράφετε ταινίες DVD σε διάφορες δημοφιλείς μορφές βίντεο. Σας επιτρέπει επίσης να μετατρέψετε αρχεία βίντεο για προβολή σε κινητά τηλέφωνα.

* Cell Phone Wallpaper Maker 2.5: Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξατομικευμένες ταπετσαρίες για το κινητό σας χρησιμοποιώντας τη δική σας βιβλιοθήκη εικόνων. Σας βοηθά να βελτιώσετε και να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών και να τις μεταφέρετε γρήγορα στο τηλέφωνό σας.

* CellPC: Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να ελέγχετε την εργασία ή τον οικιακό σας υπολογιστή από το κινητό σας τηλέφωνο. Σας επιτρέπει να κλείσετε, να επανεκκινήσετε ή να αποσυνδέσετε έναν υπολογιστή από απόσταση και να αναζητήσετε αρχεία στον υπολογιστή και στη συνέχεια να τα στείλετε στον υπολογιστή σας.

* DataPilot: Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να διαχειρίζεστε τις πληροφορίες από το κινητό σας στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εξατομικευμένους ήχους κλήσης και να συνδεθείτε στο Internet, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ως μόντεμ. Ο κατασκευαστής λέει ότι λειτουργεί με περισσότερα από 2.000 ακουστικά.

* Δωρεάν 3GP Video Converter: Μια άλλη δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε αρχεία βίντεο σε μορφή 3GP που μπορούν να αναπαραχθούν σε κινητά τηλέφωνα. Σας επιτρέπει επίσης να μετατρέψετε αρχεία βίντεο που έχουν εγγραφεί στο κινητό σας τηλέφωνο σε μορφή βίντεο που υποστηρίζεται από τον υπολογιστή σας.

* Freez 3GP Video Converter: Ένα δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει να μετατρέψετε παρτίδες αρχείων βίντεο σε μορφές που μπορούν να αναπαραχθούν σε κινητά τηλέφωνα.

* MobiClient: Ελεύθερη εφαρμογή λογισμικού που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο που βασίζεται στις ΗΠΑ από τον υπολογιστή σας.

* MobTime Cell Phone Manager: Αυτή η εφαρμογή (δωρεάν δοκιμή) σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις επαφές, τα ημερολόγια και τα μηνύματα στο τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα στο τηλέφωνό σας, να διαχειρίζεστε τα αρχεία πολυμέσων σας και να συγχρονίζετε τις επαφές και τα ημερολόγια. Υποτίθεται ότι συνεργάζεται με διάφορα κινητά τηλέφωνα από LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony Ericsson και άλλα.

* TextMagic: Μια δωρεάν υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.