Πώς να κάνετε Snapchat με την αναπαραγωγή μουσικής από το τηλέφωνό σας

Κάντε το Snaps σας πιο διασκεδαστικό με την εύκολη προσθήκη μουσικής

Η μουσική κάνει τα πάντα πιο διασκεδαστικά. Είτε δημοσιεύετε ένα βίντεο στο Instagram, το Snapchat ή σε μια από τις πολλές άλλες μικρές εφαρμογές ανταλλαγής βίντεο εκεί έξω , προσθέτοντας μουσική υπόκρουση σε βίντεο έχει γίνει μια αρκετά μεγάλη τάση.

Η ενσωμάτωση της μουσικής σε βίντεο ήταν πάντα δύσκολη για το Snapchat , το οποίο δεν επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν προγεγραμμένα βίντεο ή να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών . Αλλά τώρα χάρη σε μια ενημέρωση της εφαρμογής, το Snapchat σάς επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική στη συσκευή σας, ώστε να μπορεί να καταγράφεται στα μηνύματα βίντεο που στέλνετε σε φίλους ή να δημοσιεύετε ως ιστορίες .

Είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις και δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις περίπλοκα επιπλέον βήματα μέσα στην εφαρμογή Snapchat για να βάλεις μουσική στα βίντεό σου. Ακολουθούν τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Κάντε λήψη ή ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας. Για να λειτουργούν οι μουσικές εγγραφές στα βίντεό σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του Snapchat. Είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για συσκευές Android.
  2. Άνοιγμα της αγαπημένης σας εφαρμογής μουσικής και αναπαραγωγή οποιουδήποτε κομμάτι θέλετε. Είτε πρόκειται για το iTunes, το Spotify , το Pandora, το SoundCould ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, αρκεί να παίζει μουσική στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το Snapchat. Ελέγξτε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μουσικής εάν χρειάζεστε κάποιες προτάσεις.
  3. Ανοίξτε το Snapchat (με τη μουσική που εξακολουθεί να αναπαράγεται στη συσκευή σας από την εφαρμογή μουσικής σας) και καταγράψτε το μήνυμα βίντεο. Κρατήστε το μεγάλο κόκκινο πλήκτρο για να καταγράψετε το μήνυμα βίντεο και θα καταγράψει όλη την μουσική που παίζει ταυτόχρονα η συσκευή σας.
  4. Πριν από την δημοσίευση, μεταβείτε γρήγορα από την εφαρμογή Snapchat (χωρίς να την κλείσετε τελείως), ώστε να μπορείτε να θέσετε σε παύση την εφαρμογή μουσικής σας και μετά να επιστρέψετε στο Snapchat για να παρακολουθήσετε / ακούσετε την προεπισκόπηση βίντεο. Αφού γυρίσετε το βίντεό σας, μπορείτε είτε να προχωρήσετε και να το τοποθετήσετε μόνο, είτε μπορείτε να δείτε πρώτα την προεπισκόπηση. Πιθανότατα θα χρειαστεί να σταματήσετε πρώτα τη μουσική που εξακολουθεί να παίζει στην εφαρμογή μουσικής σας, πράγμα που κάνει λίγα δευτερόλεπτα δύσκολα καθώς προσπαθείτε να βγείτε από το Snapchat , ανοίξτε την εφαρμογή μουσικής σας για να πατήσετε παύση και μετά να επιστρέψετε γρήγορα στο Snapchat όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εάν το κάνετε γρήγορα, η προεπισκόπηση βίντεο δεν θα διαγραφεί και θα μπορείτε να την δημοσιεύσετε.
  1. Στείλτε το στους φίλους σας ή δημοσιεύστε το ως ιστορία. Αν είστε ευχαριστημένοι με την προεπισκόπηση βίντεο σας και τη μουσική παίζοντας μαζί της, προχωρήστε και μετά!

Λάβετε υπόψη ότι το Snapchat καταγράφει τη μουσική σε πολύ μεγάλο όγκο, οπότε σκεφτείτε να το θέσετε σε λειτουργία στην εφαρμογή μουσικής σας εάν θέλετε να ακούγεται η δική σας φωνή ή άλλο φόντο στο βίντεό σας μέσω της μουσικής.

Παρόλο που δεν είναι ιδανικό να εγκαταλείπετε την εφαρμογή Snapchat για να διακόψετε τη μουσική που παίζει από άλλη εφαρμογή, η προσθήκη ενός χαρακτηριστικού μουσικής στο Snapchat είναι κάτι που το φέρνει πιο γρήγορα με άλλες ανταγωνιστικές εφαρμογές κοινωνικών βίντεο - ιδιαίτερα το Instagram .

Πριν από αυτή την ενημέρωση, αν θέλετε να παίξετε μουσική στα βίντεο Snapchat, χρειάζεστε μια άλλη συσκευή ή υπολογιστή για να την παίξετε. Οι χρήστες επωφελήθηκαν επίσης από την εφαρμογή μουσικής τρίτου μέρους Mindie πριν το Snapchat διέκοψε την πρόσβασή του.