Το τηλέφωνο σας έχει Visual Voicemail;

Λήψη VVM στο τηλέφωνό σας

Ο οπτικός τηλεφωνητής είναι μια βελτίωση σε σχέση με τον αυτόματο τηλεφωνητή, καθώς σας επιτρέπει να περιηγείστε στα μηνύματά σας και να ακούτε οποιονδήποτε κατά βούληση, με πολλές άλλες επιλογές, αντί να χρειάζεται να ακολουθήσετε διαδοχικά τον καθένα από αυτά παθητικά. Εξοικονομούν χρόνο και σφυριά στα νεύρα σας εγκαίρως ώστε να χάνουν πίσω με την τεχνολογία ή την έλλειψή τους. Περισσότερο, αν έχετε μια επιχείρηση και πρέπει να τακτοποιήσετε τα πράγματα γρήγορα, και δεν θέλετε να χάσετε έναν πελάτη του οποίου οι κλήσεις μπορεί να είναι η τελευταία στη σειρά των δέκα αναπάντητων κλήσεων. Τώρα έχετε ένα τηλέφωνο ( smartphone μάλλον) και θέλετε να μάθετε αν μπορείτε να έχετε ή έχετε ήδη οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο σε αυτό. Μπορεί να έχετε μια εφαρμογή ή μια υπηρεσία που δεν χρησιμοποιείτε. Έτσι, ελέγξτε το.

Visual Voicemail στο λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου

Η λειτουργικότητα του οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου εφαρμόζεται στο λογισμικό, δηλαδή δεν εξαρτάται από τα στοιχεία στα οποία έχει κατασκευαστεί το τηλέφωνό σας, όπως το Wi-Fi ή μια φωτογραφική μηχανή. Θα εξαρτηθεί όμως από το λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί το τηλέφωνό σας. Με αυτή την έννοια, θα εξαρτηθεί από το μοντέλο τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, θα έχετε ενσωματωμένη λειτουργία οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου στις τελευταίες εκδόσεις (4 και 5) του iPhone.

Το iPhone 3 έχει επικριθεί επειδή δεν διαθέτει οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο, και η επόμενη έκδοση δεν απέτυχε να το εφαρμόσει. Αν είστε κάτοχος ενός iPhone 4 και ποτέ δεν χρησιμοποιείτε οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο (πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι μπορούν), υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις που πρέπει να τσιμπήσετε για να προχωρήσετε. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και ένα χαιρετισμό. Αναζητήστε το εικονίδιο φωνητικού ταχυδρομείου και αγγίξτε το.

Το Android μέχρι στιγμής δεν διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία οπτικού τηλεφωνητή, αλλά διαθέτει πολλές εφαρμογές τρίτου μέρους που μπορούν να σας επιτρέψουν να το χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας. Η νέα έκδοση 4.0 προσφέρει βελτιωμένο API οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου για προγραμματιστές. Windows Phone 7.5 ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα.

Οπτικός τηλεφωνητής με υπηρεσία

Ο οπτικός τηλεφωνητής συνοδεύεται επίσης από την υπηρεσία, την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της υπηρεσίας VoIP. Υποστηρίζουν τα μηνύματα στους διακομιστές τους και σας προσφέρουν μια διεπαφή ιστού για διαχείριση και χειραγώγηση ή σας δίνουν μια εφαρμογή οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου για λήψη και χρήση με την υπηρεσία τους.

AT & T. Παίρνετε οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο με την AT & T για εγγραφή για ένα σχέδιο δεδομένων iPhone με ένα νέο iPhone ή με ένα σχέδιο 4G LTE για το Android. Έχετε επίσης σχέδια για τηλέφωνα BlackBerry των Windows. Η βασική υπηρεσία είναι δωρεάν, με όριο τον αριθμό των μηνυμάτων που μπορούν να αποθηκευτούν, τη διάρκεια των μηνυμάτων και τον αριθμό των ημερών που αποθηκεύονται στον διακομιστή τους. Έχετε χρεώσεις χρήσης για χρήσεις πάνω από τις βασικές, όπως η χρήση οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου κατά την περιαγωγή, η υπέρβαση του εθνικού σχεδίου δεδομένων κ.λπ.

Verizon . Για μια αμοιβή, λαμβάνετε την οπτική υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου για το τηλέφωνό σας Verizon και μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε για τη διαχείριση των μηνυμάτων. Προφανώς, δεν υποστηρίζονται όλες οι συσκευές, γι 'αυτό ελέγξτε αυτή τη λίστα για να βεβαιωθείτε ότι είναι δική σας.

T-Mobile . Ο οπτικός τηλεφωνητής με το T-Mobile είναι μια δωρεάν υπηρεσία και συνοδεύεται από δωρεάν εφαρμογή. Η εφαρμογή με δυνατότητα λήψης έρχεται μόνο για Android στο Google Play. Παίρνετε την υπηρεσία με οποιαδήποτε καινούργια συσκευή που αγοράστηκε από αυτούς ή με το σχέδιο δεδομένων που έχει καταχωρηθεί για.

Έτσι, όταν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο ή όταν το συμπεριλάβετε ως ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στο επόμενο τηλέφωνο που θέλετε να αγοράσετε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μοντέλο, στο λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί και στην υπηρεσία που θα εκτελείτε. Ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας σας πρέπει να υποστηρίζει οπτικό τηλεφωνητή για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία στο τηλέφωνό σας.

Εφαρμογές τρίτου μέρους

Εάν δεν έχετε οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο που περιλαμβάνεται στο τηλέφωνό σας ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι με πρόσθετες λειτουργίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ορισμένες εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών.