Αφαίρεση ιού ανακατεύθυνσης Firefox

Πώς να αντισταθείτε όταν το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι αεροπειρατείας

Ο ιός ανακατεύθυνσης του Firefox μπορεί να είναι ενοχλητικός, επικίνδυνος κακόβουλο λογισμικό. Παρόμοια με τον iLivid Virus, επαναπροσδιορίζει το πρόγραμμα περιήγησης Firefox αλλάζοντας τις ρυθμίσεις ασφαλείας και την αρχική σελίδα σας και τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του DNS σας. Ο ιός ανακατεύθυνσης του Firefox χειρίζεται τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης και φορτώνει κακόβουλους ιστότοπους. Προσπαθεί να μολύνει το σύστημά σας με πρόσθετο κακόβουλο λογισμικό , όπως λογικές βόμβες και δούρειους ίππους. Με λίγα λόγια, hijacks browser σας.

Το Mozilla Firefox δεν είναι υπεύθυνο για τον ιό επαναπροσανατολισμού του Firefox. Το Mozilla προσφέρει έναν απλό τρόπο επαναφοράς του προγράμματος περιήγησης Firefox στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του. Η λειτουργία Ανανέωση του Firefox παρέχει μια γρήγορη επιδιόρθωση στα περισσότερα από τα ζητήματα σας, συμπεριλαμβανομένου του ιού Redirect Firefox. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να διατηρείτε τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό περιήγησης , τους κωδικούς πρόσβασης και τα cookie διαδικτύου.

Επαναφορά του Firefox στις προεπιλογές του

Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Firefox στην προεπιλεγμένη κατάσταση:

  1. Ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Βοήθεια στη γραμμή μενού στην κορυφή της οθόνης και επιλέξτε Πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Η σελίδα υποστήριξης πληροφοριών αντιμετώπισης προβλημάτων εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση του Firefox που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Η ανανέωση καταργεί τα πρόσθετα και τις προσαρμογές και επαναφέρει το πρόγραμμα περιήγησης στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
  4. Όταν ανοίξει το παράθυρο επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Ανανέωση του Firefox .
  5. Το πρόγραμμα περιήγησης του Firefox κλείνει και ένα παράθυρο παραθέτει τις πληροφορίες που εισήχθησαν. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος στο ανοίξτε τον Firefox με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του.

Αυτά τα βήματα ενδέχεται να καταργήσουν τον ιό ανακατεύθυνσης του Firefox. Όπως πάντα, ενημερώστε τις εφαρμογές σας κατά της λοίμωξης και του λογισμικού προστασίας από spyware για να αντιμετωπίσετε τις τελευταίες απειλές κακόβουλου λογισμικού . Εάν χρησιμοποιείτε άλλα προγράμματα περιήγησης, μπορεί να αντιμετωπίσετε παρόμοιες απειλές ασφαλείας. Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση.