Οι 8 καλύτεροι μεταγωγείς HDMI για αγορά στο 2018

Έγιναν θύρες HDMI στην τηλεόραση σας; Έχουμε μια λύση

Ενώ οι περισσότερες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στη σημερινή αγορά προσφέρουν ενσωματωμένη συμβατότητα HDMI, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα μοντέλα που δεν προσφέρουν αυτή τη σύνδεση ή αυτά που δεν προσφέρουν αρκετές θύρες HDMI συνολικά. Με τους Blu-ray players, τις ταινίες πολυμέσων και τις εξωτερικές συνδέσεις των ηχείων, είναι εύκολο να εξαντληθεί ο χώρος HDMI πραγματικά γρήγορα. Δυστυχώς, πολλά καλώδια γύρω από ένα κέντρο ψυχαγωγίας είναι συχνά ένα απαραίτητο κακό, αλλά ένας διακόπτης HDMI μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τον κόπτη αφήνοντας την εστίαση αποκλειστικά στο home cinema. Τα καλά νέα είναι ότι, ως επί το πλείστον, οι switchers HDMI είναι μέτρια και εύκολο να εγκατασταθούν μέσα σε λίγα λεπτά από την αποσυσκευασία. Εάν είστε σε απελπιστική ανάγκη ή ακόμα και αναμένετε ότι τελικά θα χρειαστείτε επιπλέον καλώδιο HDMI, δείτε τις επιλογές μας για τους καλύτερους HDMI switchers που είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Με πέντε θύρες HDMI υψηλής ταχύτητας και μία έξοδο, το Kinivo 501BN εξακολουθεί να είναι μία από τις υπέροχες επιλογές για έναν switcher HDMI, παρόλο που κυκλοφόρησε το 2011. Διαθέτοντας υποστήριξη για έξοδο 3D και 1080p, το 501BN τροφοδοτείται από ένα Προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος που συνδέεται δεξιά με τον τοίχο. Το ενσωματωμένο υπέρυθρα (IR) τηλεχειριστήριο κάνει την εναλλαγή μεταξύ των επιλογών εισόδου HDMI μια αύρα και μπορείτε ακόμη και να πιέσετε ένα μόνο κουμπί από την ίδια τη μονάδα για να μεταβείτε εισόδους στην τηλεόραση. Το 501BN λειτουργεί με όλες τις συσκευές συμβατές με HDMI που θα θέλετε να συμπεριλάβετε, όπως τα παιχνίδια βίντεο (PS4, Xbox One), καθώς και η Apple TV και οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας.

Με τη μέτρηση μόλις 6,3 x 5,9 x 2,5 ίντσες και ζυγίζοντας μόλις 12 ουγκιές, το 501BN είναι συμπαγές και ενώ το σχέδιο που μοιάζει με συσκευή δεν θα σας εντυπωσιάσει, συνδυάζεται με τις υπόλοιπες συσκευές σας. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι η συμπερίληψη της αυτόματης εναλλαγής που βασίζεται στην ενεργή συσκευή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Xbox, να το απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε το κιβώτιο καλωδίων. Στη συνέχεια, το 501BN θα μεταφέρει αμέσως την είσοδο στο καλώδιο. Παρόλο που δεν διαθέτει υποστήριξη 4K, το 501BN είναι χειροκίνητα ένας καλύτερος στην κατηγορία switcher HDMI, χάρη στα έξυπνα χαρακτηριστικά του, τον αόρατο σχεδιασμό και την φιλική προς το πορτοφόλι τιμή.

Κυκλοφόρησε στα μέσα του 2016, ο εναλλασσόμενος διακόπτης HDMI της Goronya προσφέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά με υποστήριξη ποιότητας εικόνας 4K, 3D και 1080p. Υποστηρίζει 4Κ στα 30Hz και υπάρχει επίσης πρόσθετη υποστήριξη για την πλήρη εξάπλωση των συστημάτων βιντεοπαιχνιδιών, του Amazon's Fire Stick, του Roku και της Apple TV. Επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη για πηγή ενέργειας, αφού η Goronya αντλεί ενέργεια απευθείας από τις συνδεδεμένες εισόδους. Επιπλέον, υπάρχει πλήρης υποστήριξη απευθείας από το κουτί για HDMI 1.0 μέχρι την έκδοση 1.4.

Στις 3,7 x 2,8 x 1,2 ίντσες και 2,6 ουγγιές, το Goronya είναι αρκετά μικρό για να κρυφτεί σχεδόν παντού σε ένα κέντρο διασκέδασης ή στο κομμωτήριο χωρίς να τραβήξει υπερβολική προσοχή. Πέρα από το μέγεθος του, ο αμφίδρομος διακόπτης επιτρέπει τη σύνδεση δύο πηγών HDMI ταυτόχρονα με υποστήριξη για έξοδο σε δύο ξεχωριστές οθόνες. Με άλλα λόγια, υπάρχει υποστήριξη 2x1 για την εναλλαγή μεταξύ δύο πηγών HDMI και μία οθόνη ή υποστήριξη 1x2 για μία μόνο πηγή HDMI συνδεδεμένη σε δύο ξεχωριστές οθόνες.

Ο μεταγωγέας Zettaguard 4K HDMI είναι ένα όνειρο του χρήστη ισχύος με εμφάνιση που ταιριάζει με το εκτεταμένο σύνολο χαρακτηριστικών του. Με το πίσω μέρος της μονάδας που υποστηρίζει και τις τέσσερις ξεχωριστές εισόδους και μία έξοδο, το μπροστινό μέρος του Zettaguard προσφέρει μια ελαφριά σειρά από δείκτες που σας ειδοποιούν για τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που συμπεριλαμβάνεται στο Zettaguard είναι η εικόνα σε εικόνα ή το PIP για σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο επιτρέπει στην είσοδο ενός στοιχείου να καταλαμβάνει την οθόνη σας ενώ μια άλλη είσοδος καταλαμβάνει ένα μικρό τμήμα της οθόνης στην κάτω δεξιά γωνία. Αυτό είναι ένα ιδανικό σενάριο για τους παρατηρητές παιχνιδιών που θέλουν να παρακολουθήσουν το σκορ, ενώ δεν υποχρεώνουν τους υπόλοιπους να αγωνιστούν στον αθλητισμό.

Το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο υπερύθρων προσφέρει το ίδιο επίπεδο άνεσης με εύκολη εναλλαγή εισόδου με τέσσερα κουμπιά με ξεχωριστή ετικέτα στην κορυφή του τηλεχειριστηρίου, υποδεικνύοντας ποιες είσοδοι είναι διαθέσιμες. Επιπλέον, η συμπερίληψη υποστήριξης για έξοδο 4Κ είναι κάτι που γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, δεδομένου ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χαρακτηριστικό PIP. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για είσοδο 2Κ, καθώς και τρισδιάστατο βίντεο, εφόσον υπάρχουν δύο συμβατές συσκευές 3D σε κάθε άκρο της εισόδου και εξόδων HDMI.

Με υποστήριξη για τρεις θύρες HDMI 2.0 μέσω του chipset premium, ο έξυπνος διακόπτης HDMI Smartooo 4K προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη με ελαφρώς υψηλότερη τιμή. Είναι σε θέση να υποστηρίζει HDCP 2.2, Full HD, καθώς και όλες τις δημοφιλείς αναλύσεις HDMI, συμπεριλαμβανομένων 4K σε 60Hz και 1080p σε 60HZ για έξοδο εξαιρετικής ευκρίνειας. Επιπλέον, το Smartooo είναι συμβατό με τις πιο συνηθισμένες μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Dolby Atmos, DTS, Dolby True HD και πολλά άλλα. Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016, το Smartooo είναι 6,3 x 4,7 x 2,2 ίντσες και ζυγίζει μόλις 1,2 κιλά, επομένως είναι εύκολο να κρυφτεί σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας.

Κυκλοφόρησε το 2012, ο έξυπνος έξυπνος διακόπτης HDMI με πέντε θύρες Fosmon HD παραμένει ο καλύτερος πωλητής του Amazon χρόνια μετά. Δυνατότητα σύνδεσης όλων των θυρών σε μία μόνο HDTV, δεν έχει υποστήριξη 4K, αλλά λειτουργεί με τηλεοράσεις Full HD 1080p. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη για 3D, καθώς και πλήρης διάδοση συστημάτων παιχνιδιών βίντεο, Blu-ray players και συσκευές ροής. Το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο υπερύθρων σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα και εύκολα τις εισόδους HDMI ενώ κάθονται άνετα στον καναπέ σας.

Στα 6,4 x 2 x 4,3 ίντσες και βάρους 6,4 ουγκιές, το Fosmon προσφέρει επιχρωμιωμένες θυρίδες 24 καρατίων για να αποτρέψει τη σκουριά από την καταστροφή της σύνδεσης. Το Fosmon υποστηρίζει πολλές μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων των DTS-HD, Dolby TrueHD, Dolby Digital AC3 και LPCM7.1. Δεν χρειάζεται προσαρμογέας τροφοδοσίας για να συνδέσετε και να λειτουργήσετε το Fosmon, αλλά για συσκευές που δεν έχουν τη δική τους πηγή τροφοδοσίας (σκέφτεται συσκευές συνεχούς ροής), υπάρχει ένας μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος για επιπλέον χτύπημα χυμού.

Ο επιλογέας υψηλής ταχύτητας Levi HMDI Selector Switcher μπορεί να εξυπηρετήσει τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα με τέσσερις θύρες εισόδου HDMI και μία θύρα εξόδου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε HDTV, Blu-ray players, κονσόλες παιχνιδιών, υπολογιστές και άλλα όλα μαζί σε μία συσκευή που μπορεί να μεταβληθεί.

Τώρα όμως αναρωτιέστε για το πολυπόθητο χαρακτηριστικό εικόνας σε εικόνα, το οποίο δεν έχουν όλοι οι switchers. Ο διακόπτης HDMI της Levin κάνει αυτό επίσης, επιτρέποντάς σας να εμφανίσετε μια κύρια οθόνη και τρεις μικρές οθόνες που περιέχουν ό, τι παίζει στις άλλες σας συσκευές.

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε ότι αυτός ο διακόπτης υποστηρίζει ανάλυση HD έως 4K με ρυθμό ανανέωσης 30 Hz όταν χρησιμοποιείτε εικόνα σε εικόνα για να μπορείτε να συνδέσετε όλους τους τύπους τηλεοράσεων και συσκευών. Έρχεται επίσης με τηλεχειριστήριο, ώστε να μπορείτε να εναλλάσσετε όλες τις συσκευές σας (ή να τις παρακολουθείτε ταυτόχρονα) χωρίς να αφήσετε τον καναπέ.

Αυτή η συσκευή USBNOVEL συνδέει έως και τρεις εισόδους HDMI σε μία οθόνη HDMI για απρόσκοπτες μεταβάσεις μεταξύ όλων των συσκευών παιχνιδιών. Όπως μερικοί άλλοι σε αυτήν τη λίστα, έρχεται επίσης με ένα τηλεχειριστήριο IR, οπότε δεν χρειάζεται να σηκωθείτε από τον καναπέ για να αλλάξετε εισροές. Υποστηρίζει αναλύσεις 4Kx2K, 1080p, 1080i, 720p, 480p και 480i και μέτρα 4,3 x 3 x 1 ίντσες, ώστε να μπορούν να κάθονται δίπλα στον αποκωδικοποιητή ή την κονσόλα παιχνιδιών. Έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό σιδερένιου κουτιού που βοηθά να το διατηρήσει δροσερό κατά τη διάρκεια των μεγάλων μαραθώνιο τυχερών παιχνιδιών.

Οι αναθεωρητές του Amazon επαινούν αυτόν τον διακόπτη για την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης του. "Λειτουργεί μόνο", πολλοί βεβαιώνουν. Για να μην αναφέρουμε, μια εγγύηση 18 μηνών και η υπόσχεση ότι η εξυπηρέτηση των πελατών θα ανταποκριθεί μέσα σε 12 ώρες, θα πρέπει να ξεσηκώσει τυχόν αμφιβολίες που έχετε.

Ο ψηφιακός διακόπτης J-Tech Digital απελευθερώθηκε το 2013 και διαθέτει πέντε εξόδους (τρεις HDMI, δύο MHL) και μία είσοδο. Η υποστήριξη MHL επιτρέπει ουσιαστικά σε ένα smartphone ή tablet να συνδεθεί με έναν προσαρμογέα που αγοράστηκε ξεχωριστά και επιτρέπει τη ροή ταινιών και μέσων από συσκευές συμβατές με Android και iOS, καθώς και υποστήριξη για το Chromecast της Google.

Πέρα από το χαρακτηριστικό της σύνολο, η J-Tech προσφέρει υποστήριξη για είσοδο 4K και 1080p, καθώς και υποστήριξη ήχου για DTS-HD, Dolby-TrueHD και LPCM7.1. Το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο υπερύθρων προσφέρει το ίδιο επίπεδο άνεσης με τον ανταγωνισμό επιτρέποντας γρήγορους και εύκολους διακόπτες εισόδου οπουδήποτε το τηλεχειριστήριο μπορεί να δει το J-Tech μέσω της οπτικής επαφής. Επιπλέον, το J-Tech υποστηρίζει τρισδιάστατο βίντεο (εφ 'όσον και οι δύο μονάδες συνδέονται με υποστήριξη 3D).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .