Οι προσφορές Home Cinema Black Friday της Costco

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Η διαφημιστική εκστρατεία χονδρικής πώλησης μαύρης Παρασκευής Costco για το 2017 αποκαλύφθηκε.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη που κυκλοφόρησε το πραγματικό Black Friday AD είναι μόνο 7 σελίδες με μία τηλεοπτική λίστα που θα είναι διαθέσιμη μόνο στο Costco.com (όχι στο κατάστημα).

Ωστόσο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Costco έχει εκδώσει ένα πρόσθετο συμπλήρωμα διαφήμισης πριν από τη μαύρη Παρασκευή που περιλαμβάνει τηλεοράσεις και είδη οικιακού κινηματογράφου - Οι πληροφορίες αυτές έχουν προστεθεί σε αυτό το άρθρο.

Λάβετε υπόψη ότι η Costco είναι ένα κατάστημα μελών και ίσως, όταν εισέλθουν τα μέλη, ενδέχεται να συναντήσουν πολλές μη διαφημισμένες ειδικές τιμές Black Friday για τις τηλεοράσεις και άλλα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου.

Είναι σημαντικό να επαναλάβετε ότι πρέπει να είστε μέλος του Costco για να επωφεληθείτε από αυτές τις συμφωνίες. Τα περισσότερα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο (ορισμένα είναι αποκλειστικά μόνο στο διαδίκτυο). Όλα τα προϊόντα που διατίθενται κατά τη διάρκεια της προμήθειας διαρκούν.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:00 π.μ. στη Μαύρη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 (ο Κώσκο είναι κλειστός για την Ημέρα των Ευχαριστιών). Έτσι μπορείτε είτε να κοιμηθείτε λίγο περισσότερο είτε να χτυπήσετε όλες τις Ευχαριστιών και τις πρώτες πωλήσεις της Μαύρης Παρασκευής, . Οι τιμές πώλησης είναι καλές από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή της Εβδομάδας της Μαύρης Παρασκευής. Ορισμένα στοιχεία θα είναι επίσης διαθέσιμα στο Costco.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αριθμοί μοντέλων για ορισμένα προϊόντα της Costco δεν είναι πάντα οι ίδιοι με αυτούς που εμφανίζονται στους ιστότοπους του κατασκευαστή. Ο λόγος για αυτό είναι διπλός: Ο ένας περιορίζει τον πειρασμό στο κατάστημα σύγκρισης, καθώς οι περισσότεροι λιανοπωλητές θα ταιριάζουν μόνο στις τιμές με τους ίδιους αριθμούς μοντέλων και Δύο κατασκευαστές συχνά κατασκευάζουν ειδικά μοντέλα μόνο για την Costco που μπορεί να έχουν μικρή διακύμανση "ίδιο" μοντέλο που προσφέρεται από τους περισσότερους λιανοπωλητές.

Εδώ είναι αυτό που έχει ανακοινωθεί για την Black Friday 2017 στις κατηγορίες οικιακής ψυχαγωγίας στην αρχική διαφήμιση:

Προσφορά εβδομάδας Costco Black Friday - Πραγματικές ημερομηνίες 11/17 έως 11/27/2017 (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά)

Τηλεοράσεις OLED Ultra HD 4Κ

Τηλεοράσεις 4Κ Ultra HD LED / LCD

Τηλεοράσεις LED 1080p / LCD

Blu-ray player Blu-ray Ultra HD

Γραμμές ήχου

Περισσότερες πληροφορίες

Για να δείτε ολόκληρη τη διαφημιστική εβδομάδα Costco Black Friday Week, ανατρέξτε στην ανάρτηση από το Bfads.net. Επίσης, εάν είστε μέλος του Costco, θα πρέπει να έχετε λάβει το πλήρες συμπλήρωμα Black Friday / Holiday Shopping μέσω ταχυδρομείου σαλιγκαριών.

Υπάρχει ακόμα περισσότερος μαύρος Friday Ad αποκαλύπτει να έρθει - Μείνετε συντονισμένοι!

Επίσης, για να γίνετε καλύτερα προετοιμασμένοι, ελέγξτε τους οδηγούς επιβίωσης των Χριστουγέννων και του χειμώνα Holiday Shopping Survival Guide .