Κορυφαία ακουστικά VoIP

Ακουστικά για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τυχερά παιχνίδια

Τα ακουστικά VoIP ενισχύουν τη φωνητική επικοινωνία μέσω του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας. Αποτελούν σημαντικό αξεσουάρ επικοινωνίας και τυχερών παιχνιδιών και πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά. Μπορούν να είναι ενσύρματα και ασύρματα. Η επιλογή σας για το ποια ακουστικά επιλέγετε εξαρτάται από τις ανάγκες σας και από πολλούς παράγοντες, όπως η τιμή, η απόδοση και τα χαρακτηριστικά. Εδώ είναι ο κορυφαίος κατάλογος των ακουστικών VoIP.

01 από 07

Το ασύρματο ακουστικό VoIP της ClearChat ClearChat

Auxo.co.kr/Flikr/CC BY 2.0

Το Logitech ClearChat ασύρματο ακουστικό VoIP προσφέρει υψηλές επιδόσεις και εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αρκετά για να το ανυψώσει ανάμεσα στα πολύ ακριβά ακουστικά, αλλά έχει μια λογική τιμή, προσιτή για τους περισσότερους. Αυτό το καθιστά ένα προϊόν εξαιρετικής αξίας για τα χρήματα και σίγουρα ένα από τα πρώτα ακουστικά που πρέπει να εξετάσετε για όσους αναζητούν ένα καλό ασύρματο ακουστικό. Προσφέρει καλή ακύρωση θορύβου και είναι ένα από τα σπάνια ακουστικά με ήχο συντονισμένο με λέιζερ. Περισσότερο "

02 του 07

Η εποχή της σπονδυλικής στήλης

Η Aliph Jawbone Era είναι ένα ακουστικό Bluetooth και το πιο εξελιγμένο στην αγορά. Ο φυσικός σχεδιασμός είναι μοναδικός, αλλά αυτό που είναι μέσα είναι πιο εντυπωσιακό. Έχει μεγάλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου και φέρει επίσης αισθητήρα κίνησης. Έτσι, επικοινωνείτε με το σετ μικροφώνου-ακουστικού ακουμπώντας και κουνώντας. Έχετε επίσης φωνητικές ανακοινώσεις και αυτόματο έλεγχο έντασης, όλα αυτά με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Η εποχή του Jawbone είναι δαπανηρή, αλλά είναι ένα κόσμημα. Περισσότερο "

03 του 07

Freetalk Everyman

Το Freetalk Everyman δεν είναι ασύρματο και διαθέτει σύνδεση USB. Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα γι 'αυτό, και αυτό το καθιστά και φθηνό. Διαφορετικά, είναι ένα πλήρες ακουστικό σχεδιασμένο για τηλεφωνία μέσω Internet και Skype, με πολλά χαρακτηριστικά και καλή ποιότητα φωνής. Εάν δεν χρειάζεστε ασύρματη σύνδεση, αυτό το ακουστικό είναι μια καλή επιλογή. Περισσότερο "

04 του 07

Plantronics. Ακουστικό 655 στερεοφωνικό

Η Plantronics .Audio 655 Stereo είναι επίσης ένα φτηνό ακουστικό στερεοφωνικών συρμάτων. Παρά την τιμή, προσφέρει εξαιρετική ψηφιακή ποιότητα ήχου. Τα ακουστικά είναι μαλακά και άνετα, με πολλές πιθανές ρυθμίσεις τόσο στην κεφαλή όσο και στο μικρόφωνο. Υποστηρίζει το Skype και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τηλεφωνία μέσω Internet. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια. Έχει όλα τα κοινά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα και είναι ένα πολύ καλό προϊόν μεταξύ των φτηνών μοντέλων. Περισσότερο "

05 του 07

Jabra M5390 USB

Το Jabra M5360 έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με κινητή συσκευή μέσω Bluetooth και επίσης μέσω USB. Αυτό το κάνει είναι κατάλληλο για χρήση με συσκευές άλλες από τα κινητά τηλέφωνα. Αυτό το μοντέλο έχει βελτιστοποιηθεί για το Microsoft Office Communicator 2007. Το ακουστικό είναι καλά κατασκευασμένο και πολύ ευέλικτο, προσφέροντας προσαρμογές και ευέλικτο βραχίονα. Υποστηρίζει επίσης αναγνώριση φωνής. Είναι επίσης πιστοποιημένη από την Skye. Διαθέτει μικρόφωνα που ακυρώνουν το θόρυβο. Αυτό το μοντέλο είναι ακριβό, ίσως επειδή μπορεί να συνδεθεί τόσο μέσω Bluetooth και USB.

06 του 07

Motorola Finiti

Η Motorola Finiti είναι σχετικά φτηνή, αλλά προσφέρει εξαιρετική απόδοση για την τιμή. Διαθέτει σύστημα ήχου τριών μικροφώνων για ακύρωση θορύβου και ανέμου. Προσφέρει μία από τις καλύτερες λύσεις ακύρωσης θορύβου μεταξύ των μοντέλων ακουστικών Bluetooth. Οι κλήσεις είναι στενές, σαφείς και φυσικές. Έχει μια πολύ άνετη εφαρμογή λόγω του πολύ εργονομικού σχεδιασμού αυτιού.

07 του 07

Plantronics Μ100

Το Plantronics M100 είναι πολύ άνετο στο αυτί. Είναι φως από μόνη της και διαθέτει εξαρτήματα που δημιουργούν το εργονομικό σχήμα. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με διάρκεια ομιλίας έως 6 ώρες, καλή ποιότητα ήχου και είναι βολική με πολλούς τρόπους. Συνδυάζει εύκολα με άλλες συσκευές. Επίσης, είναι σημαντικά χαμηλότερο στο εύρος τιμών. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.