Μέγεθος μηνύματος αλληλογραφίας Zoho και όριο μεγέθους συνημμένου

Κωδικός σφάλματος ανατροπής 554 για υπερμεγέθης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Προσπαθείτε να στείλετε ένα μεγάλο έγγραφο που επισυνάπτεται σε ένα μήνυμα Zoho Mail και λαμβάνετε ένα σφάλμα μηνύματος που αναφέρει ότι είναι υπερβολικά μεγάλο; Τα περισσότερα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν ένα κάλυμμα μεγέθους συνημμένου. Έχετε αντιμετωπίσει το όριο για το Zoho Mail.

Μέγεθος μηνύματος αλληλογραφίας Zoho και όριο μεγέθους συνημμένου

Το Zoho Mail επιτρέπει αρχεία συνημμένων μεγέθους μέχρι 20 MB, με όριο 20 MB ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν προσθέτετε πολλά συνημμένα. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Zoho Mail μέσω ενός οργανισμού, ο διαχειριστής του ταχυδρομείου σας μπορεί να ορίσει διαφορετικό όριο. Για να στείλετε μεγαλύτερα αρχεία, μπορείτε να δοκιμάσετε μια υπηρεσία αποστολής αρχείων αντί να επισυνάψετε τα έγγραφα απευθείας.

Σφάλμα αλληλογραφίας 554 για υπερμεγέθη μηνύματα

Αν κάποιος προσπαθήσει να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπερβαίνει τα όρια μεγέθους, θα πάρει πίσω ένα μήνυμα "Notification Status (Παράδοση)" που δίνει ως λόγο για την αποτυχία παράδοσης. Αυτό συχνά ονομάζεται μήνυμα αναπήδησης.

Αυτό είναι ένα μήνυμα σφάλματος SMTP . Οι κωδικοί σφάλματος που αρχίζουν με 554 επιστρέφονται από το διακομιστή μετά από την προσπάθεια αποστολής του μηνύματος. Το μήνυμα ανακυκλώνεται πίσω σε σας και δεν παίρνετε τον συχνά κρυπτό κώδικα και το αόριστο μήνυμα. Το σφάλμα 554 είναι κωδικός πρόσβασης για αποτυχία παράδοσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα το βλέπετε συχνά εάν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αναπήδησαν πίσω χωρίς να παραδοθούν για πολλούς λόγους.

Το 5.2.3 μετά το 554 δίνει κάποιες περισσότερες πληροφορίες. Το 5 σημαίνει ότι ο διακομιστής αντιμετώπισε ένα σφάλμα και αυτό είναι μια μόνιμη αποτυχία για την παράδοση του μηνύματος. Ο δεύτερος αριθμός, 2, σημαίνει ότι η κατάσταση σύνδεσης γραμματοκιβωτίου ήταν ο λόγος. Αν πρόκειται για 5.2.3, αυτό σημαίνει ότι το μήκος του μηνύματος υπερβαίνει τα διοικητικά όρια.

Άλλοι γνωστοί κωδικοί 554 είναι:

Ο πλήρης κατάλογος των κωδικών κατάστασης του ενισχυμένου συστήματος αλληλογραφίας μπορεί να προβληθεί λεπτομερώς εάν θέλετε να αποκωδικοποιήσετε περισσότερα από αυτά.