Πώς να προσθέσετε BCC: Οι παραλήπτες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Είναι χύμα και είναι ιδιωτικό

Το BCC σημαίνει " τυφλό αντίγραφο του άνθρακα ", σίγουρα ένα αρχαϊκό όρο, αν υπήρχε ποτέ ένας. Ωστόσο, στον κόσμο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό σημαίνει ότι το άτομο που είναι bcc'd θα δει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά κανένας άλλος παραλήπτης δεν θα δει το όνομά του. Έτσι, η λειτουργία bcc μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλούς ανθρώπους χωρίς να γνωρίζουν ποιος άλλος λαμβάνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο bcc θα είναι αόρατη σε όλους τους άλλους που λαμβάνουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρώτον, θα σας πούμε πώς να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το bcc στο Yahoo! Mail και Yahoo! Mail Classic. Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές χρήσης και μια προειδοποίηση.

Προσθήκη BCC: Οι παραλήπτες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Για να στείλετε ένα μήνυμα στη Bcc: παραλήπτες από το Yahoo! Ταχυδρομείο:

Προσθήκη BCC: Οι παραλήπτες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo! Mail Classic

Για να στείλετε ένα μήνυμα σε κρυμμένη Bcc: παραλήπτες στο Yahoo! Κλασικό ταχυδρομείο :

Σκέψεις

Αν ψάχνετε για ασφάλεια και ιδιωτικότητα, η χρήση της λειτουργίας BCC μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση. Για παράδειγμα, εάν στέλνετε κάτι απρόσωπο αλλά απαραίτητο, όπως μια αλλαγή διεύθυνσης, ίσως να θέλουν όλοι να γνωρίζουν, αλλά ο καθένας μπορεί να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο ο ένας τον άλλον (δεν υπάρχει λόγος να δει και να μετακινηθεί σε όλα τα ονόματα).

Ωστόσο, δεν ξεχνάτε κανέναν. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν αυτή τη μορφή και την αναγνωρίζουν ως μαζική αλληλογραφία. Έτσι, αν αυτό είναι κάτι προσωπικό, όπως μια πρόσκληση σε ένα πάρτι, υπονομεύετε την αιτία σας χρησιμοποιώντας ένα απρόσωπο όχημα. Ή, αν πρόκειται για επιχείρηση και ίσως για σημείωμα στο προϊστάμενό σας, καλείτε το αφεντικό σας ή άλλους συναδέλφους να αισθάνονται εκτεθειμένοι χωρίς να γνωρίζουν ποιοι άλλοι λαμβάνουν αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Και θυμηθείτε, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία " Κατηγορίες " στο Yahoo! Mail, μπορείτε να στείλετε μέχρι και 99 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα, χύδην έτσι, μία φορά την ώρα.