Μάθετε να στέλνετε σωστά ένα συνημμένο με το Yahoo Mail

Το μέγιστο όριο μεγέθους για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo με συνημμένα αρχεία είναι 25MB

Το Yahoo Mail σάς επιτρέπει να επισυνάπτετε αρχεία σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τα στείλετε στους παραλήπτες σας. Εικόνες, υπολογιστικά φύλλα ή αρχεία PDF - μπορείτε να επισυνάψετε οποιοδήποτε αρχείο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφετε στο λογαριασμό σας στο Yahoo Mail . Το μέγιστο όριο μεγέθους μηνύματος είναι 25MB, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία και το κείμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την κωδικοποίησή του.

Για τα μεγάλα συνημμένα - τα μεγέθη που υπερβαίνουν τα 25MB, το Yahoo Mail προτείνει τη χρήση του Dropbox ή άλλης υπηρεσίας μεταφοράς μεγάλων αρχείων. Μεταφορτώνετε μεγάλα αρχεία στον διακομιστή μιας εταιρείας και αποστέλλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή παρέχει έναν σύνδεσμο για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον παραλήπτη σας. Ο παραλήπτης κατεβάζει το αρχείο απευθείας από τον ιστότοπο υπηρεσίας μεταφοράς.

Αποστολή συνημμένου με το Yahoo Mail

Για να επισυνάψετε ένα ή περισσότερα αρχεία σε ένα μήνυμα που συνθέτετε στο Yahoo Mail:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Attach fileclip στη γραμμή εργαλείων του μηνύματος στο κάτω μέρος της οθόνης
  2. Κάντε μια επιλογή από το μενού που εμφανίζεται. Οι επιλογές περιλαμβάνουν την κοινή χρήση αρχείων από παρόχους σύννεφο , την προσθήκη φωτογραφιών από πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την επισύναψη αρχείων από υπολογιστή .
  3. Βρείτε και επισημάνετε όλα τα αρχεία που θέλετε να επισυνάψετε στο παράθυρο διαλόγου επιλογής αρχείων του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε είτε να επισημάνετε πολλά αρχεία σε ένα διάλογο είτε να χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα το εικονίδιο Attach File για να επισυνάψετε περισσότερα από ένα έγγραφα.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή .
  5. Σύνθεση του μηνύματός σας και Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποστολή συνημμένου με το

Για να επισυνάψετε ένα έγγραφο από τον υπολογιστή σας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Yahoo Mail Basic .

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Επισύναψη αρχείων δίπλα στη γραμμή Θέματος ενώ συνθέτετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail Basic.
  2. Για έως και πέντε έγγραφα, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή αρχείου .
  3. Εντοπίστε και επισημάνετε το αρχείο που θέλετε να επισυνάψετε.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή ή OK .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Επισύναψη αρχείων .

Αποστολή συνημμένου με το Yahoo Mail Classic

Για να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο ως συνημμένο με ένα email στο Yahoo Mail Classic .

  1. Κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος, ακολουθήστε τη σύνδεση Σύνδεση αρχείων .
  2. Επιλέξτε Αναζήτηση για να επιλέξετε ένα αρχείο που θέλετε να επισυνάψετε στον υπολογιστή σας.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Επισύναψη αρχείων .
  4. Για να προσθέσετε περισσότερα αρχεία, επιλέξτε " Επισύναψη περισσότερων αρχείων" . Το Yahoo Mail Classic αρπάζει τα αρχεία από τον υπολογιστή σας και τα αποδίδει στο μήνυμα που συνθέτετε αυτήν τη στιγμή. Επιπλέον, κάθε αρχείο που επισυνάπτετε σαρώνεται αυτόματα για γνωστούς ιούς .
  5. Επιλέξτε Τέλος για να κλείσετε το παράθυρο συνημμένων και να επιστρέψετε στη σελίδα σύνθεσης μηνυμάτων.