Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo

Κλείστε το λογαριασμό σας στο Yahoo Mail με αυτά τα εύκολα βήματα.

Σε λίγα μόνο βήματα, μπορείτε να τερματίσετε τη λειτουργία του λογαριασμού Yahoo Mail για να ανακαλέσετε την πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, να καταργήσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αποτρέψετε την ανταλλαγή μηνυμάτων από τους χρήστες.

Τι σημαίνει να διαγράψετε έναν λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo;

Η διαγραφή ενός λογαριασμού Yahoo Mail σημαίνει όχι μόνο ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθούν και θα χάσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας, αλλά επίσης δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στις ρυθμίσεις My Yahoo, στον λογαριασμό σας στο Flickr και στις φωτογραφίες και σε άλλα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε Υπηρεσίες της Yahoo.

Αν πληρώνετε για τις υπηρεσίες συνδρομής Yahoo, θυμηθείτε να ακυρώσετε πρώτα αυτές τις συνδρομές για να αποφύγετε τις απρόσμενες πληρωμές. Το ίδιο ισχύει και αν έχετε συμμετοχή στο Flickr Pro.

Σημείωση: Το κλείσιμο του λογαριασμού Yahoo δεν θα ακυρώσει τις αυτόματες χρεώσεις που σχετίζονται με το λογαριασμό σας.

Μόλις κλείσετε το λογαριασμό σας στο Yahoo Mail, οποιοσδήποτε προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα λάβει αμέσως μήνυμα αποτυχίας παράδοσης.

Για να αποφύγετε σύγχυση και ανησυχία, βεβαιωθείτε ότι λέτε στους φίλους και τις επαφές σας ότι πρόκειται να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo Mail - και από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον (ώστε να μπορούν να απαντήσουν εύκολα για να σας προσεγγίσουν) Διεύθυνση Yahoo Mail (για να βεβαιωθείτε ότι έχει ληφθεί το μήνυμα).

Σημείωση: Δείτε την ενότητα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα συμβεί μετά τη διαγραφή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo και του λογαριασμού σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo

  1. Ανοίξτε τη σελίδα "Διαγραφή χρήστη" της Yahoo και συνδεθείτε όταν της ζητήσετε.
    1. Σημείωση : Εάν δεν βλέπετε μια επιλογή για να ακυρώσετε το λογαριασμό σας και πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε έναν λογαριασμό BT Yahoo Mail αντί αυτού, δείτε παρακάτω.
    2. Συμβουλή: Μπορείτε να ανακτήσετε τον ξεχασμένο κωδικό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo, αν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι.
  2. Διαβάστε το κείμενο στη σελίδα με τίτλο "Πριν συνεχίσετε, εξετάστε τις παρακάτω πληροφορίες." Αναφέρει λεπτομερώς τι χάνετε όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Yahoo Mail. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Συνέχεια .
  3. Εισαγάγετε ξανά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο παρεχόμενο πλαίσιο κειμένου.
  4. Επιλέξτε Ναι, τερματίστε αυτόν τον λογαριασμό .
  5. Θα ξέρετε ότι λειτούργησε αν δείτε ένα μήνυμα που διαβάζει "Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί και είναι προγραμματισμένος για διαγραφή".
  6. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Sounds good για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του Yahoo.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Yahoo δεν θα καταργήσει τα πάντα για μέχρι 180 ημέρες, αλλά αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χώρα από την οποία έχετε εγγραφεί. Τα δεδομένα που συνδέονται με έναν λογαριασμό Yahoo Finance Premium μπορεί να διατηρηθούν για τρία ημερολογιακά έτη.

Πώς να ακυρώσετε ένα λογαριασμό BT Yahoo Mail Premium BT

Αν έχετε λογαριασμό Yahoo Mail με τη BT, δεν μπορείτε να ακυρώσετε την υπηρεσία χρησιμοποιώντας τη σελίδα τερματισμού λογαριασμού Yahoo Mail. Μπορείτε, ωστόσο, να επικοινωνήσετε απευθείας με την BT για να διαγράψετε τον λογαριασμό Yahoo Mail Premium.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν πρόκειται να διαγράψετε το Yahoo λογαριασμό σας:

Το μήνυμα μπορεί να λέει κάτι τέτοιο:

Σφάλμα παράδοσης SMTP 554: dd Δυστυχώς το μήνυμά σας στο ***@yahoo.com δεν μπορεί να παραδοθεί. Αυτός ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί ή έχει διακοπεί [# 102]. - mta *** .mail. ***. yahoo.com

Ωστόσο, αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανίζεται πλέον αν ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας όπως περιγράφεται παραπάνω.