Πώς να κρύψετε τις διαφημίσεις στο Yahoo Mail

Μπορείτε να αποκρύψετε προσωρινά διαφημίσεις ή να εγγραφείτε στο Yahoo Mail Pro

Η δωρεάν υπηρεσία Yahoo Mail παρέχει διαφημίσεις μαζί με τα μηνύματά σας. Μπορείτε να αποκρύψετε μεμονωμένες διαφημίσεις μία κάθε φορά, αλλά δεν μπορείτε να αποκρύψετε όλες τις διαφημίσεις στο Yahoo Mail εκτός και αν εγγραφείτε σε λογαριασμό Yahoo Mail Pro.

Στο Yahoo Mail, οι διαφημίσεις εμφανίζονται στα αριστερά και δεξιά πλαίσια της οθόνης email και στην προβολή εισερχομένων. Μπορείτε να τα αποκρύψετε προσωρινά σε επιτραπέζιο υπολογιστή .

Ενσωματωμένες διαφημίσεις

Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στα εισερχόμενά σας και σε άλλους φακέλους. Έχουν επισημανθεί ως "χορηγία". Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στα δεξιά της διαφήμισης και επιλέξτε Δεν μου αρέσει αυτή η διαφήμιση . Επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές:

και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος . Το Yahoo σας ευχαριστεί και σας ενθαρρύνει να κάνετε αναβάθμιση στο Yahoo Mail Pro για ένα inbox χωρίς διαφημίσεις. Αυτοί οι τύποι διαφημίσεων εμφανίζονται τόσο στις διεπαφές επιφάνειας εργασίας όσο και στις κινητές συσκευές.

Διαφημίσεις αριστερού στύλου

Όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια διαφήμιση στην αριστερή στήλη της οθόνης email, εμφανίζεται ένα σύμβολο X. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Χ , θα λάβετε ένα μήνυμα ευχαριστίας από το Yahoo για να βοηθήσετε την εταιρεία να βελτιώσει την υπηρεσία της. Η διαφήμιση καταργείται και δεν εμφανίζεται αμέσως νέα διαφήμιση. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο στη διασύνδεση επιφάνειας εργασίας.

Διαφημίσεις δεξιά στήλης

Για διαφημίσεις που εμφανίζονται στο δεξιό πλαίσιο της οθόνης email:

  1. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη διαφήμιση για να εμφανιστεί ένα γράμμα X.
  2. Κάντε κλικ στο Χ , το οποίο εμφανίζει Δεν μου αρέσει αυτή η διαφήμιση όταν ο κέρσορας σας κυλά πάνω του
  3. Επιλέξτε μία από τις επιλογές από την αναδυόμενη οθόνη. Περιλαμβάνουν Δεν είναι σχετικό , Είναι αποσπασματικό , Είναι προσβλητικό και Κάτι άλλο .

Ανεξάρτητα από την επιλογή που επιλέγετε, η διαφήμιση αφαιρείται αμέσως. Η οθόνη επιβεβαίωσης σας ευχαριστεί για την παροχή ανατροφοδότησης διαφημίσεων και σας ενθαρρύνει να κάνετε αναβάθμιση στο Yahoo Mail Pro εάν θέλετε ένα inbox χωρίς διαφημίσεις. Η διαφήμιση που καταργήσατε θα αντικατασταθεί σύντομα από μια νέα διαφήμιση. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο στη διασύνδεση επιφάνειας εργασίας.

Yahoo Mail Pro

Η λύση σε μια δωρεάν διαφήμιση με το Yahoo Mail είναι να εγγραφείτε στο Yahoo Mail Pro. Ο σύνδεσμος εμφανίζεται ως κουμπί " Αναβάθμιση τώρα " όταν διαγράφετε μια διαφήμιση σε γραμμή ή στη δεξιά στήλη. Το πρόγραμμα Pro εγγυάται μια εμπειρία αλληλογραφίας χωρίς διαφημίσεις για έναν λογαριασμό Yahoo σε όλες τις συσκευές και τα προγράμματα περιήγησής σας, καθώς και υποστήριξη πελατών με προτεραιότητα. Είναι διαθέσιμες μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές.