Τρόπος ελέγχου των επιλογών προβολής ροής κάλυψης του Mac σας

Ορίστε τις επιλογές ροής κάλυψης στο εργαλείο εύρεσης

Η προβολή ροής κάλυψης του Finder είναι ένα αμάλγαμα της προβολής λίστας και της τεχνολογίας γρήγορης προβολής της Apple, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε το πραγματικό περιεχόμενο ενός στοιχείου Finder μέσα στο εικονίδιο του. Η κάλυψη ροής σπάει το παράθυρο Finder σε δύο ξεχωριστά παράθυρα, με την τυπική προβολή λίστας στο κάτω μέρος και την προβολή Flow Cover στην κορυφή. Αν επιλέξετε ένα στοιχείο σε ένα παράθυρο, θα τονιστεί και στα δύο παράθυρα. Τα πλεονεκτήματα της προβολής Cover Flow είναι το πόσο γρήγορα μπορείτε να σαρώσετε όλα τα στοιχεία ενός φακέλου χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ροής Cover και τη δυνατότητα να δείτε το περιεχόμενο ενός στοιχείου στην προβολή εικονιδίων καθώς σαρώσετε τα στοιχεία. Οι επιλογές προβολής "Κάλυψη ροής" είναι κατά κύριο λόγο οι ίδιες με τις επιλογές προβολής λίστας, κάτι που έχει νόημα επειδή η προβολή λίστας είναι ένας από τους πίνακες που εμφανίζονται στην προβολή "Προβολή". Αν βλέπετε ένα φάκελο στην προβολή "Δείκτης κάλυψης", δείτε μερικές πρόσθετες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε πώς φαίνεται και πώς συμπεριφέρεται.

Επιλογές προβολής ροής κάλυψης

Για να ελέγξετε την εμφάνιση και συμπεριφορά της εμφάνισης του Flow Cover, ανοίξτε ένα φάκελο σε ένα παράθυρο Finder, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη λειτουργία Cover Flow επιλέγοντας "ως Cover Flow" από το μενού του Finder's View και στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε κενή περιοχή του παραθύρου και επιλέξτε "Εμφάνιση επιλογών προβολής". Αν προτιμάτε, μπορείτε να εμφανίσετε τις ίδιες επιλογές προβολής επιλέγοντας 'Προβολή, Εμφάνιση επιλογών προβολής' από τα μενού του Finder.

Η τελευταία επιλογή στο παράθυρο Προβολή κάλυψης ροής είναι ένα κουμπί 'Χρήση ως προεπιλογές'. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί, οι επιλογές προβολής του τρέχοντος φακέλου θα χρησιμοποιηθούν ως προεπιλογή για όλα τα παράθυρα Finder. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί κατά λάθος, μπορεί να μην είστε ευτυχής να ανακαλύψετε ότι κάθε παράθυρο Finder εμφανίζει τώρα τα περιεχόμενά του με το Cover Flow.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προεπιλεγμένη προβολή του Finder, ανατρέξτε στην ενότητα: Ρύθμιση προβολών του Finder για φακέλους και υποφακέλους .