Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα STOP 0x00000022

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για την μπλε οθόνη του θανάτου 0x22

0x00000022 Μηνύματα σφάλματος BSOD

Το σφάλμα STOP 0x00000022 θα εμφανίζεται πάντα σε ένα μήνυμα STOP , το οποίο συνήθως ονομάζεται μπλε οθόνη θανάτου (BSOD).

Ένα από τα παρακάτω σφάλματα ή ένας συνδυασμός και των δύο σφαλμάτων μπορεί να εμφανιστεί στο μήνυμα STOP:

Το σφάλμα STOP 0x00000022 μπορεί επίσης να συντομευτεί ως STOP 0x22 αλλά ο πλήρης κωδικός STOP θα είναι πάντα αυτό που εμφανίζεται στο μήνυμα STOP της μπλε οθόνης.

Εάν τα Windows είναι σε θέση να ξεκινήσουν μετά το σφάλμα STOP 0x22, ενδέχεται να σας ζητηθεί να ανακτήσετε τα Windows από ένα μη αναμενόμενο μήνυμα τερματισμού λειτουργίας που εμφανίζει:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen
BCCode: 22

Αιτία STOP 0x00000022 Λάθη

Τα σφάλματα STOP 0x00000022 προκαλούνται συνήθως από προβλήματα υλικού (συνήθως σχετίζονται με σκληρό δίσκο ), θέματα λογισμικού ή, σπανιότερα , ζητήματα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών .

Εάν το STOP 0x00000022 δεν είναι ο ακριβής κωδικός STOP που βλέπετε ή το FILE_SYSTEM δεν είναι το ακριβές μήνυμα, ελέγξτε τη λίστα πλήρους κωδικών σφαλμάτων STOP και ανατρέξτε στις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων για το μήνυμα STOP που βλέπετε.

Δεν θέλετε να το διορθώσετε μόνοι σας;

Εάν σας ενδιαφέρει να διορθώσετε μόνοι σας αυτό το πρόβλημα, συνεχίστε με την αντιμετώπιση προβλημάτων στην επόμενη ενότητα.

Διαφορετικά, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα STOP 0x00000022

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Είναι πιθανό το BSD 0x00000022 να μην εμφανιστεί ξανά μετά την επανεκκίνηση.
  2. Καταργήστε την εγκατάσταση του Kaspersky με το εργαλείο Remover των προϊόντων Kaspersky Lab, υποθέτοντας, βεβαίως, ότι έχετε εγκαταστήσει οποιοδήποτε λογισμικό Kaspersky.
    1. Συμβουλή: Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία πριν να έχετε αρκετή πρόσβαση στον υπολογιστή σας για να απεγκαταστήσετε το λογισμικό.
    2. Μόλις απεγκατασταθεί το Kaspersky και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά κανονικά τα Windows, κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης του προϊόντος που χρησιμοποιούσατε από τον ιστότοπο της Kaspersky και εγκαταστήστε ξανά. Το 0x22 BSOD δεν είναι πιθανό να επιστρέψει.
  3. Μορφοποιήστε ξανά τη μονάδα σκληρού δίσκου εάν λαμβάνετε ένα BSOD 0x00000022 μετά την εγκατάσταση και τη μορφοποίηση ενός νέου σκληρού δίσκου. Τα ζητήματα του συστήματος αρχείων είναι η κύρια αιτία αυτών των σφαλμάτων μπλε οθόνης, δημιουργώντας έτσι ένα νέο από το μηδέν κατά τη διάρκεια της μορφής, θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις.
  4. Ξεκινήστε ξανά τη διαδικασία εγκατάστασης των Windows, αν εμφανιστεί η μπλε οθόνη 0x22 κατά την εγκατάσταση ή αμέσως μετά την εγκατάσταση των Windows.
  1. Εκτελέστε την εντολή sfc / scannow για να αναζητήσετε και να αντικαταστήσετε αυτόματα οποιαδήποτε κατεστραμμένα ή λείπει αρχεία που ενδέχεται να συμβάλλουν στο σφάλμα 0x22.
    1. Σημείωση: Θα χρειαστείτε πρόσβαση εργασίας στον υπολογιστή σας για να δοκιμάσετε το System File Checker (το πλήρες όνομα της εντολής που τρέχετε) έτσι εάν αυτό το BSOD δεν σας κάνει ποτέ ένα διάλειμμα ή δεν μπορείτε να φτάσετε καν σε Safe Mode , παραλείψτε αυτό για τώρα.
  2. Δοκιμάστε το σκληρό σας δίσκο για προβλήματα . Το BSD 0x00000022 υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποιο είδος γενικού ζητήματος συστήματος αρχείων, το οποίο θα μπορούσε ασφαλώς να οφείλεται σε διαφθορά χάρη σε ένα πρόβλημα φυσικού σκληρού δίσκου ... κάτι που θα σας πει κάτι τέτοιο.
    1. Αντικαταστήστε το σκληρό σας δίσκο και εγκαταστήστε ξανά τα Windows (εάν αυτή είναι η μονάδα που αντικαταστήσατε) αν η δοκιμή σκληρού δίσκου υποδεικνύει ότι υπάρχει φυσικό πρόβλημα με τη μονάδα δίσκου.
  3. Εκτελέστε τη βασική αντιμετώπιση προβλημάτων σφαλμάτων STOP . Εάν καμία από τις παραπάνω ιδέες δεν διορθώνει το BSOD 0x22 που παίρνετε, δοκιμάστε τα βήματα αυτού του γενικού οδηγού αντιμετώπισης προβλημάτων, παρακάμπτοντας κάθε προσπάθεια που έχετε ήδη δοκιμάσει.

Παρακαλώ ενημερώστε μας αν έχετε διορθώσει την STOP 0x00000022 μπλε οθόνη θανάτου χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που δεν έχω παραπάνω. Θα ήθελα να διατηρήσω αυτήν τη σελίδα ενημερωμένη με τις πιο ακριβείς πληροφορίες αντιμετώπισης σφαλμάτων STOP 0x00000022 όσο το δυνατόν.

Εφαρμόζεται σε

Οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στα Windows NT της Microsoft μπορεί να αντιμετωπίσει το σφάλμα STOP 0x00000022. Αυτό περιλαμβάνει τα Windows 10 , τα Windows 8 , τα Windows 7 , τα Windows Vista , τα Windows XP , τα Windows 2000 και τα Windows NT.

Ακόμα έχοντας STOP 0x00000022 Ζητήματα;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι με ενημερώσατε ότι προσπαθείτε να διορθώσετε το σφάλμα STOP 0x22 και ποια είναι τα βήματα που έχετε ήδη λάβει για την επίλυσή του.

Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι έχετε προχωρήσει στις βασικές μου πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων σφάλματος STOP πριν ζητήσετε περισσότερη βοήθεια.