Τι είναι ο Κανονικός τρόπος ορισμού

Κανονική λειτουργία είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τον ορισμό των Windows εκκίνησης "κανονικά", όπου φορτώνονται όλοι οι τυπικοί οδηγοί και υπηρεσίες.

Η κανονική λειτουργία συνήθως ονομάζεται τέτοια, όταν συζητείται σε σχέση με την ασφαλή λειτουργία . Για παράδειγμα, αν ο υπολογιστής σας συνεχίσει να εκκινεί σε ασφαλή λειτουργία, θα θέλατε να εκκινήσετε σε κανονική λειτουργία για να ξεκινήσετε τα Windows όπως συνήθως.

Πώς να ξεκινήσετε τα Windows σε κανονική λειτουργία

Μπορείτε να ξεκινήσετε τα Windows 10 και τα Windows 8 σε κανονική λειτουργία πιέζοντας ή κάνοντας κλικ στο Continue (Συνέχεια) στο μενού Advanced Options (Επιλογές εκκίνησης) .

Στα Windows 7 , τα Windows Vista και τα Windows XP , μπορείτε να ξεκινήσετε τα Windows σε κανονική λειτουργία, επιλέγοντας την επιλογή " Εκκίνηση των Windows κανονικά " από το μενού " Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους ".

Παραδείγματα: "Πατήθηκα κατά λάθος το πλήκτρο F8, όταν ξεκίνησαν τα Windows 7, αναβαθμίζοντας το μενού Advanced Boot Options. Δεν ήθελα να ξεκινήσω κανένα είδος διαγνωστικής διότι τίποτα δεν ήταν λάθος, οπότε επέλεξα να ξεκινήσω τα Windows σε κανονική λειτουργία. "