Τα καλύτερα δώρα iPhone για μουσικούς

Τελευταία ενημέρωση: 9 Νοεμβρίου 2015

Το iPhone και το iPod touch δεν είναι μόνο για να ακούτε μουσική, αλλά μπορούν επίσης να είναι ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία του. Εάν έχετε μουσικούς ή επίδοξους μουσικούς στη λίστα αγορών διακοπών σας, πιθανότατα έχετε ήδη μια συσκευή Apple. Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσετε την αγάπη τους για μουσική και τεχνολογία, δίνοντάς τους ένα από αυτά τα δώρα για κιθαρίστες, πιανίστες και τραγουδιστές;

Σημαντική σημείωση: Πολλές από αυτές τις συσκευές συνδέονται στη θύρα Dock Connector του iPhone. Τα τελευταία μοντέλα - σειρά iPhone 6S, 5η γενιά. iPod touch και iPad Air 2 και Mini 4 - όλα χρησιμοποιούν μια νέα διεπαφή, τη θύρα Lightning. Εάν ο μουσικός που αγοράζετε έχει μία από αυτές τις συσκευές, ελέγξτε εάν θα χρειαστεί ένας προσαρμογέας Connector Lightning-to-Dock αξίας $ 30 για να κάνετε αυτά τα εξαρτήματα συμβατά με τις συσκευές τους.

(Ψάχνετε για δώρα για λάτρεις της μουσικής και όχι για μουσικούς; Δοκιμάστε αυτήν τη λίστα. )

01 από 09

AmpliTube iRig 2

iRig 2. πιστωτική εικόνα: IK Multimedia

Το AmpliTube iRig 2 συνδυάζει ένα μικρό εξάρτημα και μια εφαρμογή για να δώσει στους κιθαρίστες και τους μπάσους ένα φορητό στούντιο ηχογράφησης. Συνδέστε την κιθάρα ή τα μπάσα στο iRig 2 και, στη συνέχεια, συνδέστε το άλλο άκρο στην υποδοχή μικροφώνου σε iPhone, iPod touch ή iPad και ξεκλειδώστε έναν κόσμο εικονικών ενισχυτών, εφέ και πολλά άλλα. Μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή με ακουστικά, ενισχυτές και στερεοφωνικά σήματα για την έξοδο και την εγγραφή της μουσικής. Το iRig 2 βελτιώνει το πρωτότυπο με νέες λειτουργίες όπως ρυθμιζόμενο κέρδος εισόδου. Αναμείνετε να περάσετε περίπου US $ 40. Περισσότερο "

02 του 09

Apogee Jam κιθάρα εισόδου

Apogee JAM. image copyright Apogee

Οι κιθαρίστες και μπασίστας που θέλουν να ηχογραφήσουν μουσική απευθείας στα iPhones ή τα iPads τους θα ενδιαφέρονται για τα διάφορα αξεσουάρ εισόδου κιθάρας που είναι διαθέσιμα αυτή την περίοδο των διακοπών. Οι είσοδοι κιθάρας είναι μικρές συσκευές που συνδέονται στη θύρα στο κάτω μέρος ενός iPad ή iPhone ή τη θύρα USB ενός Mac. Συνδέστε το άλλο άκρο σε κιθάρα ή μπάσο και είστε έτοιμοι να βγείτε. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να φέρετε τις εγγραφές σας στο GarageBand για μετά την εγγραφή ανάμειξη και εφέ. Αναμείνετε να ξοδέψετε περίπου $ 100 για μια συσκευή όπως το JAM του Apogee. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το Apogee JAM 96k ή το ηχητικό λιμάνι της γραμμής 6. Περισσότερο "

03 του 09

ION Πιάνο μαθητευόμενος

ION Πιάνο μαθητευόμενος. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων ION Audio

Ο πιανίστας στη ζωή σας ψάχνει για πρακτική ή το μεγαλειώδες θαύμα που θέλει να μάθει πώς να παίξει το πιάνο, θα εκτιμήσει το ION Piano Apprentice. Αυτό το μίνι πληκτρολόγιο συνοδεύεται από μια εφαρμογή διδασκαλίας που χρησιμοποιεί το iPad, το iPhone ή το iPod touch για να δώσει μαθήματα πιάνου. Ακόμη και πιο δροσερό, τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο ανάβουν σε συγχρονισμό με το μάθημα, δείχνοντας σας πού να παίξετε και να διευκολύνετε τη μάθηση. Προσφέρει ενσωματωμένα ηχεία και προαιρετικές μπαταρίες για φορητή χρήση και μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε εφαρμογή πιάνο συμβατή με MIDI . Ο μαθητευόμενος πιάνου κοστίζει $ 30-60. Περισσότερο "

04 του 09

Γραμμή 6 Πληκτρολόγια κινητών πλήκτρων

Γραμμή 6 Κινητά Κλειδιά. copyright πνευματική ιδιοκτησία Line 6 Inc.

Τα πληκτρολόγια Mobile Keys της Γραμμής 6 μπορούν να βοηθήσουν τη μετατροπή μιας συσκευής iOS σε ένα κινητό στούντιο ηχογράφησης για πιανίστες. Απλά συνδέστε το πληκτρολόγιο (υπάρχουν δύο εκδόσεις, ένα με 25 πλήκτρα, το άλλο με 49, που κυμαίνονται από $ 100 έως $ 150) σε ένα iPhone, iPad, iPod touch ή Mac και ο πιανίστας μπορεί να παίξει τη μουσική τους απευθείας σε λογισμικό ήχου όπως το GarageBand. Ακόμα καλύτερα, αυτά τα πληκτρολόγια αντλούν ενέργεια από τη συσκευή, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε ξεχωριστή παροχή ρεύματος. Περισσότερο "

05 του 09

Shure MOTIV MV88 Μικρόφωνο

Shure Motiv MV88. εικόνα πίστωσης: Shure

Κάθε μουσικός χρειάζεται ένα μικρόφωνο. Είτε πρόκειται να ηχογραφήσετε φωνητικά, χορδές, τύμπανα, ή ακόμα και podcasts, ένα μικρόφωνο είναι το κλειδί. Ο μουσικός στη λίστα δώρων σας θα είναι ενθουσιασμένος για να πάρει ένα υψηλής ποιότητας μικρόφωνο φέτος.

Το μικρόφωνο MOTIV MV88 της Shure εισέρχεται απευθείας στη θύρα Lightning σε σύγχρονες συσκευές iOS και επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν υψηλής ποιότητας φωνητικά, μουσική ή άλλα είδη ήχου (μπορεί επίσης να αποτελέσει εξαιρετικό εξάρτημα για σκηνοθέτες). Και σε μόλις 1,43 ουγκιές, προσθέτει μόλις λίγο βάρος σε μια τσάντα kit ή στο χέρι. Αναμείνετε να περάσετε περίπου $ 150 για το MOTIV MV88. Περισσότερο "

06 του 09

Apogee Duet USB Audio Interface

Apogee Duet USB Audio Interface. image copyright Apogee Electronics Corp.

Για τους σοβαρούς μουσικούς των οποίων τα περιβάλλοντα εγγραφής περιλαμβάνουν τεχνολογία όπως συσκευές iOS και μονάδες MIDI, το Apogee Duet των $ 650 μπορεί να καθίσει στο επίκεντρο της δουλειάς τους. Το Duet περιλαμβάνει προενισχυτές μικροφώνου, σύνδεση USB MIDI, υποστήριξη για ταυτόχρονο πληκτρολόγιο MIDI και ελεγκτές DJ στο iPad και όταν συνδέεται σε πηγή ενέργειας, δυνατότητα φόρτισης ενός iPhone, iPod touch ή iPad. Δεν είναι ένα φθηνό δώρο, αλλά για τον επαγγελματία μουσικό, θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο δώρο. Περισσότερο "

07 του 09

iRig MIDI 2 Universal MIDI Interface

iRig MIDI 2. πιστωτική εικόνα: IK Multimedia

Εάν ο μουσικός στη ζωή σας προτιμά ένα πληκτρολόγιο, είναι πιθανό ότι μπορεί να έχουν συμβατά με MIDI όργανα και μπορεί να θέλουν να τα συνδέσουν με το iPhone ή το iPad τους. Εάν συμβαίνει αυτό, ελέγξτε το iRig MIDI 2, το οποίο επιτρέπει τη εγγραφή μουσικής που αναπαράγεται σε όργανα MIDI σε συμβατές εφαρμογές. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ωραίο είναι ότι το MIDI 2 δεν απαιτεί προσαρμογείς για να συνδεθεί με διαφορετικούς τύπους λιμένων. Αντίθετα, διαθέτει μια μόνο θύρα που μπορεί να δεχτεί καλώδια USB, Lightning, Dock Connector και OTG σε καλώδια Mini-DIN (USB και Lightning περιλαμβάνονται). Αναμείνετε να δαπανήσετε περίπου $ 80. Περισσότερο "

08 από 09

Καλώδιο DJ Griffin

Καλώδιο DJ Griffin. image copyright Griffin Technology

Εάν ο μουσικός στη ζωή σας είναι περισσότερο EDM από R & B, μπορεί να απολαύσει αυτό το καλώδιο DJ από το Griffin. Το καλώδιο που συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών σε ένα iPhone, το iPod touch ή το iPad επιτρέπει στους DJ να ακούσουν τόσο τη μουσική που αντλούν τα ηχεία όσο και τα τραγούδια που ετοιμάζουν να αναμειγνύουν. Αυτό το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το djay του αλγορίδη app (Αγορά στο iTunes) και θα σας επαναφέρει περίπου 20 δολάρια. Περισσότερο "

09 του 09

Numark iDJ Live II

Numark iDJ Live II. πιστωτική εικόνα: Numark

Με τη μουσική που είναι τόσο ψηφιακή αυτές τις μέρες, δεν είναι DJs πίσω από το χρόνο χρησιμοποιώντας παραδοσιακά αναλογικά αρχεία; Αυτό είναι κάτι που ο Numark iDJ Live II στοχεύει να διορθώσει. Αυτός ο σταθμός DJ που είναι συμβατός με το iPhone, iPod touch, iPad και Mac, όχι μόνο σας επιτρέπει να συνδυάσετε μουσική στη συσκευή σας, αλλά προσφέρει και δύο συσκευές τύπου στροβιλοσυγκρασίας που παρέχουν, με τα λόγια του Numark, μια "προ-DJ". Όπως το καλώδιο του Griffin DJ, το iDJ λειτουργεί καλά με την εφαρμογή djay, αλλά προσθέτει επίσης παραδοσιακά κουμπιά, faders και άλλα στοιχεία ελέγχου για να τελειοποιήσετε τον ήχο σας. Ένα διαχωρισμένο καλώδιο επιτρέπει στους DJ να ακούν τα συνθήματά τους ή τη μουσική που παίζουν. Το iDJ τρέχει γύρω στα $ 100. Περισσότερο "