Πώς να χτίσετε ένα ασύρματο σύστημα ηχείων Apple για το σπίτι σας

Με το AirPort Express

Τα σπίτια μεγάλων εισιτηρίων συχνά χρησιμοποιούν ασύρματα οικιακά ηχητικά συστήματα που συνδέουν όλα τα ηχεία στο σπίτι με ένα μόνο σύστημα ήχου που μπορεί να ελέγχεται από ένα τηλεχειριστήριο. Αυτά τα συστήματα όχι μόνο προσφέρουν υπέροχο ήχο, αλλά είναι διακριτικά (τα ηχεία είναι συχνά κρυμμένα σε τοίχους ή οροφές) και αφήστε τη μουσική σας να σας ακολουθήσει από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Όπως όλοι γνωρίζουν αυτά τα συστήματα γνωρίζουν, ωστόσο, κοστίζουν χιλιάδες δολάρια και απαιτούν από τους εργολάβους να τρυπώνουν τρύπες στους τοίχους ή τις οροφές σας. Ευτυχώς, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο οικιακό σύστημα ήχου χρησιμοποιώντας iTunes και Wi-Fi για πολύ λιγότερο.

Το iTunes μπορεί να μεταδίδει μουσική μέσω Wi-Fi από τη βιβλιοθήκη iTunes σε οποιεσδήποτε ομιλητές στο σπίτι σας που είναι συνδεδεμένοι σε σταθμό βάσης του Airport Express (ή που συνδέεται με το Wi-Fi από μόνο του και υποστηρίζει AirPlay.) Οι οδηγίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για αυτά συσκευές). Μπορείτε να πάρετε αυτό το βήμα παραπέρα, όμως, και να εξορμήσετε ολόκληρο το σπίτι σας με τα συνδεδεμένα με Wi-Fi ηχεία και να τα ελέγξετε όλα από ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Δείτε πώς.

Για το υλικό, θα χρειαστείτε:

Για το Λογισμικό, θα χρειαστείτε:

Ρύθμιση του ασύρματου συστήματος οικιακού ήχου

  1. Αφού αποκτήσετε όλο το υλικό και το λογισμικό, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο Wi-Fi.
  2. Στη συνέχεια, ρυθμίστε τα Airport Expresses (ή τα συνδεδεμένα ηχεία Wi-Fi) στα δωμάτια στα οποία θέλετε να μεταδώσετε μουσική.
  3. Σε εκείνους τους χώρους, τοποθετήστε τα ηχεία εκεί που τα θέλετε και συνδέστε τα μέσω του καλωδίου mini-jack με το Airport Express.
  4. Εγκαταστήστε το Remote στο iPhone ή στο iPod touch (με τον ίδιο τρόπο που θα εγκαταστήσετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή iPhone. Το Remote είναι διαθέσιμο για λήψη από εδώ).
  5. Στο iTunes, ορίστε την προτίμηση για το λογισμικό να ψάξει για απομακρυσμένα ηχεία με AirPlay . Αυτή η επιλογή έχει αφαιρεθεί από τις νεότερες εκδόσεις του iTunes-έχουν αυτή τη ρύθμιση ενεργοποιημένη αυτόματα - έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Χρησιμοποιώντας το ασύρματο σύστημα οικιακού ήχου

  1. Από τον υπολογιστή σας, μεταβείτε στο iTunes. Ποια έκδοση χρησιμοποιείτε θα καθορίσει το πού βλέπετε αυτό, αλλά είτε στην κάτω δεξιά γωνία είτε στην επάνω αριστερή γωνία, θα δείτε το εικονίδιο AirPlay (ένα ορθογώνιο με ένα βέλος σε αυτό). Κάντε κλικ σε αυτό για να δείτε ένα μενού με τα ονόματα όλων των σταθμών βάσης του Airport Express. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να μεταδώσετε μουσική , να αρχίσετε να παίζετε τη μουσική και θα το ακούσετε σε αυτό το δωμάτιο.
  2. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε μουσική σε περισσότερα από ένα Airport Express ταυτόχρονα. Κάντε αυτό επιλέγοντας το στοιχείο "Πολλαπλά ηχεία" από το μενού Airport Express και επιλέγοντας τα ηχεία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  3. Με την Απομακρυσμένη εγκατάσταση στο iPhone ή το iPod touch, συνδέστε τη συσκευή iOS στο δίκτυό σας Wi-Fi. Ανοίξτε την εφαρμογή Remote. Αφού συνδέσετε την εφαρμογή στη βιβλιοθήκη iTunes, θα δείτε τι παίζει αυτήν τη στιγμή και θα μπορείτε να επιλέξετε νέα μουσική και να δημιουργήσετε / επιλέξτε playlist .

Ενώ αυτή η διάταξη δεν είναι τόσο κηλίδα όσο ένα high-end home audio σύστημα, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και να χτυπήσει τρύπες στους τοίχους σας.

Ακόμα καλύτερα θα είστε σε θέση να wow τους επισκέπτες στο επόμενο πάρτυ σας και θα απολαύσετε την ευελιξία της αποστολής μουσικής σε οποιοδήποτε ομιλητή στο σπίτι χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPod touch.