Ο εύκολος τρόπος πρόσβασης στο Zoho Mail σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ενεργοποιήστε το IMAP για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Zoho Mail από οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Zoho Mail είναι προσβάσιμο μέσω ενός web browser μέσω της ιστοσελίδας του, αλλά και μέσω ενός πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας. Ένας τρόπος με τον οποίο αυτό είναι δυνατό είναι να ενεργοποιήσετε το IMAP .

Όταν το IMAP είναι ενεργοποιημένο για το Zoho Mail, τα μηνύματα που μεταφορτώνονται στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να διαγραφούν ή να μετακινηθούν και τα ίδια μηνύματα θα διαγραφούν ή θα μετακινηθούν όταν ανοίγετε τα μηνύματά σας από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή ιστότοπο που χρησιμοποιεί το Zoho Mail μέσω των διακομιστών IMAP.

Με άλλα λόγια, θα θέλετε να ενεργοποιήσετε το IMAP για το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο αν θέλετε να κρατήσετε τα πάντα συγχρονισμένα. Με το IMAP, μπορείτε επίσης να διαβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας και το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα επισημανθεί ως αναγνωσμένο όταν συνδέεστε στο Zoho Mail σε κάθε άλλη συσκευή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Zoho Mail από το δικό σας πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το IMAP είναι ενεργοποιημένο από το λογαριασμό σας:

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Zoho Mail στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  2. Από το αριστερό παράθυρο, επιλέξτε POP / IMAP .
  3. Επιλέξτε Ενεργοποίηση από την ενότητα Πρόσβασης IMAP .

Υπάρχουν ορισμένες άλλες επιλογές στις ρυθμίσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Τώρα που έχει ενεργοποιηθεί το IMAP, μπορείτε να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Zoho Mail στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να εξηγήσετε στην εφαρμογή πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας για λήψη και αποστολή μηνυμάτων εκ μέρους σας.

Χρειάζεστε τις ρυθμίσεις διακομιστή Zoho Mail IMAP για λήψη μηνυμάτων στο πρόγραμμα και τις ρυθμίσεις διακομιστή SMT Mail SMTP για να στείλετε αλληλογραφία μέσω του προγράμματος. Επισκεφθείτε αυτούς τους συνδέσμους για τις ρυθμίσεις του διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Zoho Mail.